Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Toyota
aulici40
Buna seara,

am o mare rugaminte. Maine ar trebui sa plec in concediu, dar avensisul meu face mutre (poate nu-i place locatia aleasa) si dintr-o data si-a aprins trei becuri la bord. Unul este cel ce simbolizeaza motorul, al doilea este cel pe care scrie TRC OFF si al treilea este cel pe care scrie VSC. Aceste becuri stau tot timpul aprinse dupa ce pornesc motorul. Ciudat este faptul ca de simtit nu se simte nimic, totul merge normal sau aparent normal. Precizez faptul ca ieri am fost cu ea la spalatorie (nu stiu daca are vreo importanta). Va rog frumos dati-mi si mie un sfat ce sa fac. Pot sa plec cu ea asa?

Multumesc frumos,
Alex
Legionaru'
Daca ai maine timp inainte de plecare treci pe la service sa puna tester-ul pe ea.
Daca nu, scoate borna de la baterie pentru 3-5 minute.Daca nu se reaprind acele beculete dupa ce pui borna la loc si pornesti motorul dai bataie in concediu.
TIBINEL
asa cum a spus si colegul meu,pune testerul pe ea,vezi merge si VAG-COM,sigur spune ce eroare ai,si rezolva problema
adimili
Am aceiasi problema cu beculetele pe o corola din 2002. cumparata la 80.000 Km. Nu i-am dat de cap. cel mai destept mecanic m-a pus sa schimb traductorul de presiune de pe ABS, dar n-a avut nici un efect.
Beculetele se sting intradevar daca iei borna jos, dar se reaprind din nou dupa citiva Km. da-mi si mie de stire daca gasesti solutia
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.