Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Peugeot 104
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Peugeot > 107/1007
GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL
In luna februarie 2009 am achizitionat un Peugeot 104 ( al saselea autoturism al familiei, mai avem Chevrolet Aveo an de fabricatie 2008, Volvo 144 an 1968,
2 Citroenuri Xantia, Daewoo Tico an 1999 ) an de fabricatie 1973 la un pret foarte mic 500 de euro.
De atunci am parcurs in jur de 3000 de kilometri, in Romania si Bulgaria, fara defectiuni tehnice si la acest autoturism am schimbat doar stopurile spate cumparate prin ebay Franta la licitatie cu un pret de 9,5 euro pentru 3 stopuri noi + taxe postale.Consumul mixt este de 5 % la un motor de 954 cmc.
Masa proprie este de 770 kg, masa totala autorizata este de 1160 kg.Capacitatea rezervorului de benzina este de 40 de litri.
Peugeot 104 este un model destul de rar in Romania, nu si in Franta ( s-au produs intre anii 1972 si 1988 un numar de 1.624.992. autoturisme ).

Duca Adrian
Salutare
Si eu sunt un posesor de Peugeot 104 GL , an fabr. 1979 , 5 usi , 954cmc .
L-am achizitionat acum 2 ani cu 5mil , am mai cumparat unul cica identic cu 5mil si acum dupa 2 ani m-am luat sa-l repar .
Am ajuns cu el la electrician sa-i refaca instalatia electrica . Este antifonat si vopsit si arata ff bine . In curand o sa pun poze cu el . Mai am de cumparat cauciucuri , sa-i refac tapiteria si sa vedem ce probleme mai apar la partea tehnica . Deocamdata nu au fost identificate defecte decat capetele de bara . Sunt ff curios ce se mai gaseste defect la ea .
A , era sa uit stie , cineva unde pot gasi un bloc de semnalizare ?
Pentu cine a mai cumparat piese pt modelul respectiv astept locatiile lor .
Ce distanta este intre prezoane ca as vrea sa-i schimb si jentile ?
GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL
Buna seara,

As vrea sa vad niste poze cu autoturismele Peugeot 104 ale dumneavoastra.
Poate ne intilnim cu masinile.Eu sunt din Bucuresti dar pot veni si in provincie.
Motoarele sunt sub sau peste 1000 cmc ?
Duca Adrian
Salutare

Am gasit cauciucurile potrivite la un distribuitor in Bucuresti cu 96 ron bucata , i-am facut directia , i-am reglat farurile , i-am schimbat tapiteria dar nu este foarte buna , doar ca arata mai bine si i-am mai schimbat arcul si amortizorul pe spate stanga ca statea stramba pe spate . Are ITP valabil pana-n 2011 si mai trebuie sa o trec pe numele meu .
Pentru orice detaliu va rog sa ma sunati la 0741122971 Adrian Duca sau ducadrn@yahoo.com .
Promit sa pun poze cat mai curand .Locatia ei este deocamdata in Ploiesti .

Caut in continuare un bloc de semnalizare si nu stiu unde sa-l gasesc .
Poate stiti dvs. in magazin de unde sa-l pot lua nou sau macar la second hand .
Multumesc pentru interesul acordat
GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL
Datorita faptului ca in Romania mai sunt putine exemplare din modelul 104 unsure.gif si diverse piese de schimb se gasesc mai rar sau deloc, va sfatuiesc sa consultati si site-urile EBAY din Belgia, Franta, Elvetia, Germania, fiind cunoscut faptul ca in tarile respective mai sunt destule exemplare din modelul 104 al producatorului Peugeot.
Adica, consultati www.ebay.be, www.ebay.fr, www.ebay.ch, www.ebay.de sau www.ebay.com iar deaca gasiti ceea ce va intereseaza, va faceti un cont, licitati/cumparati produsul dorit etc.
Multumesc pentru mesajul anterior, voi incerca sa va dau un apel telefonic in perioada urmatoare si poate voi veni cu Peugeotul 104 la Ploiesti.
GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL
Am cumparat prin ebay din Franta, revista Europe Auto, din decembrie 1972 care compara 2 modele compacte : Peugeot 104 vs Renault 5.
Pretul unui autoturism Peugeot 104 era atunci de 12760 franci francezi, iar pretul unui Renault 5 era la sfarsitul anului 1972 de 11810 franci francezi.
Anexez 4 poze cu revista Europe Auto care cuprind poze cu modelul Peugeot 104 si modelul Renault 5, cu preturile lor de achizitie.
Anexez si alte poze cu autoturismul meu Peugeot 104 in functiune.
laurentiu
Cine a castigat testul? Si daca se poate, de ce? smile.gif
GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL
Se poate observa din pozele anexate ca pretul de achizitie pentru Peugeotul 104 era mai mare cu 950 de franci francezi fata de pretul de achizitie pentru Renaultul 5. Dar de remarcat este si faptul ca la capacitati aproape identice (Peugeotul 104 are 954 cmc iar Renaultul 5 are 956 cmc) Renault 5 este putin mai rapid si se explica prin faptul ca este mai scurt ( Peugeotul 104 are 3,58 m iar Renault 5 are 3,50 metri ) si usor .
La concluzii erau trecute :
pentru Peugeotul 104, principalele calitati : confort, sistemul de franare, directia, 4 usi, consumul etc thumbsup.gif
iar citez "principalele defecte: prezentare trista, lacune in finisare.."

pentru Renault 5 citez "principalele defecte : consumul, geamurile spate fixe, numai 2 usi(+hayon). teehee.gif
GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL
In anul 2010 Peugeotul 104 a mai parcurs cateva mii de kilometri la un consum de 4 %.
Un autoturism de epoca care circula foarte bine pentru varsta sa.I-am schimbat pivotul inferior dreapta si alte piese cu piese originale si am trecut inspectia tehnica.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.