Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dodge Avenger SE
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Chrysler
Umberto2008
Cumparat de circa o saptamana ( de la reprezentata Dodge din Cluj , atitudinea celor de acolo a fost foarte buna). Masina este 2.0 benzina 156 cp ( motor Dual VVT) .
Am facut 502 km ( urban doar 60 din ei) iar masina a consumat 34 litri ( circa 7%). Masina este foarte stabila in curbe. Instalatia de sonorizare este de exceptie !!! Revin cu amanunte.
Umberto2008
Dodge Avenger SE dispune in acest moment de o oferta care include foarte multe elemente optionale ( scaune incalzite, climatronic, esp, reglaj electronic al farurilor, senzor de presiune pt. roti, vopsea metalizata, etc). Am intrebat cat costa in medie o revizie (normala filtre si ulei) si raspunsul a fost 300 euro . Masina are garantie 2 ani sau 100.000 km.
G e o r g e
nu stiu de ce dar imi pare reclama ... exista arie speciala pentru dealeri.
Umberto2008
Draga George,mesajul referitor la Dodge Avenger nu este reclama. Eu sunt proprietarul masini iar punctele de vedere de acolo sunt parerea mea. Daca trebuie sa scriu de rau ....te rog sa-mi spui. Eu am crezut ca imi pot exprima liber opinia referitor la un produs .
Iti multumesc pentru intelegere . Umberto2008 ( daca vrei sa ma contactezi sunt dispus sa vorbim si la telefon)
G e o r g e
era ideea ca daca esti dealer ai arie speciala unde poti promova produsul. atata tot .
era de bine , nu de rau thumbsup.gif

iar daca e masina ta , sa o stapanesti sanatos, si asteptam mai multe impresii de la volan. pozitie la volan , feeling directie ... cutie ... frane ... whistling.gif
Umberto2008
QUOTE (G e o r g e @ Jul 8 2009, 10:00 AM) *
era ideea ca daca esti dealer ai arie speciala unde poti promova produsul. atata tot .
era de bine , nu de rau thumbsup.gif

iar daca e masina ta , sa o stapanesti sanatos, si asteptam mai multe impresii de la volan. pozitie la volan , feeling directie ... cutie ... frane ... whistling.gif



M-am gandit ca o astfel de rubrica poate sa fie utila celor care doresc sa achizitioneze masini americane. Eu am tot cautat informatii (pentru a ma documanta referitor la acesta masina) si din pacate materialele si parerile pertinente ...au lipsit ! Am intalnit multe pareri neavizate ...
Dar sa raspund la intrebarile tale. Referitor la pozitia la volan avand in vedere ca botul masini este masiv ...trebuie pozitionat foarte bine scaunul soferului ( care se regleaza atat pe inaltime cat si adancime) pentru a avea o vizibilitate corecta a soselei. Vizibilitatea prin luneta lasa usor de dorit deoarece tetierele spate obtureaza geamul.
O parere obiectiva referitor la cutie o sa postez in viitorul apropiat ( inca nu m-am familiarizat cu cutia). Cutia acestui model este manuala ( 5 trepte ).
G e o r g e
asa asa ... foarte frumos . thumbsup.gif

scaunele din spate ? locuri depozitare ? materialele folosite ?
Umberto2008
QUOTE (G e o r g e @ Jul 8 2009, 10:19 AM) *
asa asa ... foarte frumos . thumbsup.gif

scaunele din spate ? locuri depozitare ? materialele folosite ?



Bancheta din spate este un '' mic dormitor'' ( poate sa doarma un om de talie medie... linistit) . Si spatiul pt. picioare al pasagerilor din spate este suficient. Principalele spatile de depozitare sunt torpedoul , apoi un spatiu refrigerat ( cu ajutorul instalatiei de climatizare) in care se pot introduce 4 doze baututi racoritoare . Am si testat performantele acestei dotari....am cumparat la Cluj , 4 cutii cu suc ( care se aflau in frigider, deci erau deja reci) iar acest spatiu refrigerat al masinii le-a pastrat reci pana la Bucuresti .
Un alt spatiu de depozitare este cotiera centrala (in care se regaseste si o priza de 12v).
Materialele folosite la bordul masinii...nu sunt de top. Plasticul putea sa fie de o calitate mai buna...
Umberto2008
Iata si o fotografie cu consola centrala a masinii !
Umberto2008
Masina a ajuns la 1000 Km. Se comporta foarte bine. Consumul urban este de circa 11-13 % in conditii de aglomeratie si climatronic pornit.
Umberto2008
Zilele trecute am montat pe masina un sistem de alarma AutoWatch KS 999 ( GSM & GPS ) sistem care daca este interogat (printr-un simplu sms ) iti transmite ( in cateva secunde!!!) coordonatele geografice ale pozitiei in care se afla autoturismul. Baietii de la montaj s-au descurcat foarte usor cu sistemul electric al masinii despre care au spus ca este unul simplu. Tot ei au sesizat faptul ca pozitia bateriei la acest tip de masina nu este foarte facila ( schimbul bateriei se poate realiza doar in cadrul unui service!!!)
Umberto2008
Salut! Revin cu noutati referitoare la accesorii pentru acesta masina. Iata cateva diferente de preturi intre produse ce se pot achizitiona in Romania sau USA.

Prezoanele antifurt (originale Mopar) in Romania -100euro
Prezoanele antifurt (originale Mopar) in USA -36$

Covorasele de cauciuc ( originale cu logo Avenger ) Romania - 90-100 euro
Covorasele de cauciuc ( originale cu logo Avenger ) USA - 65$

4 jante aliaj ( originale cu logo Dodge) Romania - 2000 euro
4 jante aliaj ( originale cu logo Dodge) USA - 1200$

Acestea fiind zise va doresc comentarii placute tongue.gif

rentzo
Salut ! Sunt din Bucuresti si am luat un Dodge Avenger de la Casa Auto in urma cu 6 luni , sunt multumit si de cei de la service si de masina . E super !
Umberto2008
Salut Renzo! Bine ai venit! De ce ai avut nevoie de cei de la service? Probleme? Poti sa ne spui preturi ,etc?
Ca preturi (momentan) am inteles ca cei de la Autoklass (Chitila) sunt mai ieftini .
rentzo
Reviziile , ulei,filtru....... am avut o singura problema cu un senzor , dar sa rezolvat .
rentzo
QUOTE (rentzo @ Sep 19 2009, 01:00 AM) *
Reviziile , ulei,filtru....... am avut o singura problema cu un senzor , dar sa rezolvat .

revizia ma costat 400 de LEI ( 4.000.000 lei vechi ) , ulei,filtre ulei,filtru motorina... asta a fost a doua revizie .
Hoinar
Felicitari pt masina!
Te asteptam cu un topic nou si detaliat in aria Totul despre masina mea!
Revizia aia de 400 de lei a fost facuta la reprezentanta cu materialele de la ei sau ti-ai cumparat tu consumabilele?
rentzo
In luna august au avut promotie : nu sa luat manopera , materialele ( ulei,filtre.. ) le-am platit . plus ca sau uitat la toata masina ( placute frana , jocuri .... ) . au fost de nota 10
alias
este o masina americana ???
unde este fabricata ?
cine este fabricantul motorului???
rentzo
Motorul diesel 2.0L CRD dezvoltă o putere de 140CP@4.000 rot/min și un moment maxim de 310 Nm/1.750 rot/min, având un consum mixt de 6,2 l/100km ,.2.0 DOHC turbocharged Diesel I-4/6-Transmisie manuală ., * Airbaguri avansate cu declanșare în mai multe etape pentru șofer și pasagerul din față
* Airbaguri laterale suplimentare, montate la nivelul scaunelor
* Airbaguri laterale suplimentare de tip cortină
* Dispozitivul de retenție a pasagerilor (ORC) declanșează airbagurile frontale în funcție de necesități, folosind două trepte de putere, menite să protejeze copiii, pasagerii care nu poartă centurile de siguranță și pe cei care se află în poziții incorecte împotriva eventualelor răniri produse de declanșarea airbagurilor.,
Sonorizare : sistem Boston Acoustics® cu șase difuzoare, prevăzut cu un amplificator digital de 276 W, cu patru difuzoare full-range, două difuzoare pentru sunetele înalte și funcție de procesare a semnalelor digitale (DSP).
Sistemul audio prevăzut cu radio stereo AM / FM poate reda fișiere de pe CD-uri, DVD-uri, fișiere de tip MP3 și WMA.
Roti : 215/55R18
vader
Salut,
sunt si eu posesorul unui Dodge Avenger SXT 2.0 benzina 156CP din 2008.Ca si impresii sunt foarte multumit de interiorul masinii (spatiu plus dotari).Am intampinat si cateva probleme.Nu prea am avut noroc inca de la achizitionare.Dupa fiecare ploaie un pic mai violenta gaseam presul de la sofer ud.Am facut reclamatii dar nu s-a rezolvat pe garantie asa ca am apelat la un service pe care il cunosteam si dupa cateva incercari (lipit parbrizul mai bine si alte lucruri pe care le-au facut "meseriasii") s-a rezolvat.A doua problema ar fi ca masina porneste, fie iarna fie vara, la o turatie de max 1000.Daca nu o las aproximativ 2,3 minute face niste socuri la pornirea de pe loc.Mentionez ca inainte am condus o Corolla 1.6 care tot asa fie iarna sau vara pornea turata cam pe la 1600 dupa care binenteles dupa ce se incalzea scadea pana in 800.La Corolla dadeam cheie si plecam.Si inca o problema (sper sa nu va plictisesc numai cu probleme) tot la pornire:las martorii sa se stinga normal si motorul porneste ca si cum ar fi o Dacie veche, invarte mai mult.Problema apare sa zic o data la cateva luni fapt ce nu ma ingrijoreaza.Ca sa nu mai vorbesc o data mi s-a intamplat efectiv masina sa nu porneasca, ca si cum nu ar recunoaste faptul ca nu am apasat ambreiajul.V-am detaliat aceste probleme poate ati mai intalnit si ma puteti sfatui.
Numai bine!!
jackoradea
am si eu un dodge avenger diesel. as avea nevoie de piese de schimb si nu stiu de unde sa cumpar. ma ajuta cineva ???? ...sau poate stiti una avariata de vanzare (diesel) la un pret bun...
va multumesc

am si eu un dodge avenger diesel. as avea nevoie de piese de schimb si nu stiu de unde sa cumpar. ma ajuta cineva ???? ...sau poate stiti una avariata de vanzare (diesel) la un pret bun...
va multumesc
G e o r g e
acum sper ca nu facem spam peste tot , nu ? dry.gif

ti-am raspuns pe topicul deschis de tine thumbsup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.