Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ford la Craiova
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
marius68582
Sau cum stim sa ne dam din nou cu stangu'n dreptu' .
Baby Blues
Cred n-a primit cineva cat a cerut. Nu ma mira ce se intampla in toata tara. Pai cum domle, nu se gasesc 60 de ha de pamant? Stau sute ed mii de ha de teren necultivat si noi nu gasim 60 de ha? Rusine! Sau mai e o varianta: A platit Renault mai sus , pe la Bucuresti, in avans ca sa nu mai primeasca pe nimeni biggrin.gif
La ce afaceri de milioane de euro s-au facut in Romania cu terenuri din '90 pana acum, cred ca 60 de ha sunt un rahat (turcesc). biggrin.gif
Seri
Ford va produce la Craiova modelul B-Max, un MPV mic bazat pe platforma lui Fiesta, succesorul lui Fusion. Pentru demararea productiei Ford va lua un imprumut de 400 de milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii, imprumut garantat de guvernul romaniei.
RD-Woo
QUOTE (Seri @ Jan 28 2010, 05:49 PM) *
Ford va produce la Craiova modelul B-Max


Urmasul modern lui Fusion se pregateste de productie la Craiova. Noul Ford B-Max va fi lansat oficial in acest an.

Dupa ce Romania a garantat imprumutul de 400 de milioane de euro pe care Ford l-a luat de la Banca Europeana de Investitii, intreaga suma urmeaza sa fie investita de divizia europeana Ford la demararea asamblarii noului model de segment mic B-Max in uzina de la Craiova.

B-Max este urmasul de drept al lui Fusion, modelul urmand insa sa scape de liniile mai degraba utilitare ale stramosului sau si sa vina cu un nou design, inspirat din cel al conceptului Iosis Max. Ford B-Max va fi construit pe platforma de succes a lui Fiesta si va dispune de atat o noua generatie de motorizari de capacitate cilindrica redusa (1.0 litri de 90-110 CP), cat si de unitatile deja prezente pe noua generatie Fiesta.

Conform planului Ford, targetul de productie este de 30.000 de unitati in 2010, linia de asamblare de la Craiova urmand sa creasca ritmul pana la nu mai putin de 250.000 de unitati anual in urmatorii doi ani.
yeotamara97
They picked out a home and called it "Holiday House" private investigator fort myers fl
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.