Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sisteme de sunet, amplificatoare, subwoofere, etc
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Muzica
daewoo_espero_turbo
Legat de acest subiect, eu am un sistem 5.1, genius 3600, 120watts rms, il am de 2 ani, se aude super...L-am luat de la ultra pro computers, si am dat pe el 500 ron.
Sunt super multumit de el, ascult aproape zilnic muzica la el, si nu are nici o problema.
Am avut ocazia sa ascult si la celebrul logitech z5500, si nu mi se pare stralucit....mai si costa o valiza de bani. Puncte slabe ar fi faptul ca are satelitii din plastic (geniusul e din lemn, si satelitii si wooferul) si inaltele nu sunt grozave.
Bass-ul da, e beton.
In rest ,pentru pretul lui, toate laudele pt genius.
Voi la ce ascultati muzica? aveti un sistem, un amplificator+boxe, ceva de genu....sau ascultati la clasicele radio -cass, sau cd-player?
Diesel
http://www.microlab.cn/product/speakers/2....IES/SOLO-4c.htm

Abia azi am aflat ca Microlab e o firma chinezeasca. Produsele sunt de calitate, sunt foarte multumit de boxele mele. Se aud bine pentru sistemul audio integrat al pc-ului. Cand voi avea bani, voi lua un Asus Xonar.

Singurele dezavantaje sunt ca sistemul de prindere al cablurilor dintre boxe e dificil de folosit si nu sunt ecranate si trebuie sa tin un pic mai departe telefoanele mobile.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.