Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Help!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi > A4/A5
Jorjel
Help!!!!!!!
Am luat de curand nu a4, din 95,125cp, 1,8, si mi-a aparut o problema la climatronic, nu mai raspunde la comenzi, si baga aer cald,fierbinte pe duzele de pe parbriz, am schimbat distributie(ma costat in jur 1700lei) si la vreo saptamana termostatul! dupa care a aparut acea treaba! Am fost din nou la serviuceul unde mia schimbat cele amintite si mia verificat freonul....au completat pe acolo ceva ulei....freon....si nimic aceasi chestie....mi-au zis sa merg la Audi...ma cam ingrozesc de ce bani o sa ceara aia! A mai avut cineva problema asta si cum a rezolvato! merci frumos! Inca ceva atunci cand pornesc motorul clima clipeste asa cam 1-2 minute...dupa care se stabilizeaza.... ce ziceti? ce sa fie! macar daca merg la aia de la Audi sa stiu ceva!!!
Potzocul
poate s-a miscat mufa de la clima... ai senzor de temperatura exterioara? daca da, vezi sa nu iti indice cumva temperatura scazuta (am vazut pe un alt forum o problema asemanatoare si ii indica -45 gr) o diagnoza la partea electrica nu strica de loc in cazul tau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.