Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Leasing sau credit pentru restantieri
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
ana_lili36
Buna,daca stie careva de unde pot sa fac un leasing sau un credit auto fara sa ma caute la CRB.Sunt bagata rau,dar am nevoie de masina ca de aer.Cea veche m-a lasat de tot.Daca preiau un leasing ce conditii trebuie sa indeplinesc?Macar sa stiu daca mai am vreo sansa sau sa nu mai sper degeaba.
Va multumesc
C Z R
Solutia e simpla: nu fa nici un credit la nicio Banca, ma refer la rate sau la credit.
Ce sa faci in schimb, strange bani, si daca nu poti, de aceea exista prietenii, parintii, rude, loto si alte metode orto sau cato sau... stii tu.
HalbaSus
Daca preiei leasing trebuie sa indeplinesti aceleasi conditii ca si la un leasing nou, inclusiv consultarea CRB. Parca la peugeot sau citroen aveau ceva oferta ca daca luai o masina cu minim 30% avans atunci iti aprobau dosarul pe loc (nu stiu in ce masura mai consultau CRB).
adrian_flavius
Orice finantare pe persoana fizica presupune o verificare CRB...care nu dureaza (in functie de cum merg server-ele BNR...) mai mult de cateva secunde/minute...cele mai multe societati de leasing verifica si Biroul de Credit pe langa CRB...s-au mai trezit si ele la realitatea...bancile verifica tot, inclusiv AEGRM, ITM si Finantele Publice...

O intrebare: de ce ai intrat asa de rau in CRB? Daca imi poti da CNP-ul pe privat, sa-ti verific eu status-ul la CRB si Biroul de Credit, pot sa-ti dau sfaturi in cunostinta de cauza... whistling.gif
FAR EASTERN
QUOTE (adrian_flavius @ Jun 11 2009, 09:59 AM) *
Daca imi poti da CNP-ul pe privat, sa-ti verific eu status-ul la CRB si Biroul de Credit, pot sa-ti dau sfaturi in cunostinta de cauza... whistling.gifAHA!!! Deci se poate si fara acordul de consultare... [email="*#@$%"]*#@$%[/email]!
Oricum, nashpa ana... Vezi sa nu te apuci de luat de la camatari...
Ar fi fost altfel daca cumva ai fi fost in dificultate cu o banca care NU TE-A RAPORTAT. Se mai intampla...
adrian_flavius
Far, din moment ce urma sa corespondez cu dna/dra pe privat, puteam sa-i dau si acordul de consultare pe mail, sa mi-l completeze si sa mi-l trimita inapoi scanat... whistling.gif whistling.gif ...nimeni nu verifica existenta acordului (eu am trecut prin vreo 4 audit-uri in 3 ani, plus cate un control BNR anual, si stiu despre ce vorbesc...), decat daca se face dosar de credit...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.