Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Va cer scuze
Masini.ro Forum > Administrare > Echipa de moderatori Masini.ro
klm
tuturor celor care ati fost nevoiti sa asistati ca spectatori nevinovati la discutii aprinse pe langa subiectele dezbatute pe unele topicuri, discutii care, uneori, m-au implicat si pe mine.
Nu le cer scuze celor care au ales sa-mi combata argumentele cu jigniri, mitocanii, proasta crestere si s-au trezit in situatia de a primi exact ceea ce au cerut.
In speranta ca, pe viitor, bunul simt al fiecaruia ne va face sa evitam astfel de situatii
va salut cu respect
kLM!
Rebel
KLM,

Apreciez atitudinea de fata si scuzele tale insa trebuie sa spun ca din punctul meu de vedere consider ca totul este o reactie normala la reply-urile lipsite de bun simt pe care le-ai primit. Prin urmare ai tot sprijinul meu in problema de fata!

Respectele mele!

Rebel
mike.omega
Ideal ar fi sa nu cream bisericute, nu ajuta la nimic smile.gif
klm
Nu vreau sa demonstrez nimic cu acest topic doar sa imi exprim punctul de vedere: sper ca activitatea mea pe acest forum a fost una constructiva si cat se poate de obiectiva, desi clar ca, om fiind, am simpatiile si antipatiile mele, totusi le-am lasat intotdeauna deoparte cand a fost vorba de a trata diversele subiecte.
Nu am nicio problema in a ma exprima public: cand gresesc si mi se demonstreaza acest lucru o admit insa cand altii gresesc fata de mine ripostez in acelasi mod in care au fost exprimate jignirile; eu nu sunt baciul moldovean din Miorita (apropo, cand il prind pe autor ii rup picioarele), daca vine vranceanu in curtea mea sa-mi fure oile ii rup fundul. (cred ca cel mai amuzat de metafora asta va fi FE 36182451.gif)
mike, repet: departe de mine gandul de a crea disensiuni, vreau doar ca inerentele certuri sa se duca in tabara ideilor.
Multumesc pentru suport (Rebel) si pentru intelegere,
Bafta!
daewoo_espero_turbo
Asta e vrajeala, ca sa impresionezi lumea pe aici...cred ca ai tras-o la masea, ca numai atunci cam aveam tendinta sa facem gesturi d-astea 36182451.gif
In fine, ti-ai cerut scuze...dar de ce? ai batut pe cineva, ai injurat pe cineva? Partea cu scuzele oricum, mi se pare copilaroasa...mai ales intr-un spatiu virtual, cum e un forum... tongue.gif

Ce pot spune, lasand gluma la o parte, e ca, nu multi fac gesturi d-astea cum ai facut tu... denota faptul ca ai bun simt si cei 7 ani de acasa...
Oana
dar tu ai macar idee de ce si-a cerut omul asta scuze aici?
in plus, n-am inteles pana la urma concluzia ta: ba ii zici ca era beat, ba ca are o atitudine copilareasca, ba ca are bun simt. sau sunt toate combinate?
daewoo_espero_turbo
As dori si eu sa-mi cer mii de scuze celor carora le-am gresit, le-am vorbit urat si celor fata de care am manifestat probabil un comportament nedemn de un om educat.
English version : I want to apologize for all the stupid things that i did ... it wasn't nice, so i know i was wrong... i'm a good and polite person, so, if i did a mistake, i wanna apologize... please forgive me for all the mistakes. Thanks! thumbsup.gif
klm
Nu-i nicio problema, te primim si pe tine aici ca sa iti prezinti scuze celor carora le-ai gresit smile.gif.
RUE
hai mai... ce naiba... mai trebuie sa impartiti si imbratisari gratuite pe topicul asta!
nu stiu de ce va cereti scuze, nu am mai citit tot forumul ca altadata.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.