Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alegeri europarlamentare
Masini.ro Forum > Discutii generale > Combat zone
Pages: 1, 2, 3
Mariustom
CITAT(HalbaSus @ Jun 8 2009, 08:14 AM) *
Adica vrei sa zici ca cei peste 70% din romani au gresit ? Poporul nu poate gresi intr-o proportie atat de mare... NICIODATA, poporule e suveran (asa-i in democratie), iar de data asta poporul in suveranitatea lui s-a gandit sa il doara la basca de canditatii pentru PE. Sincer si mie mi se rupe de cine si cum a ajuns acolo, nu ma deranjeaza nici jiji, nici vadim, nici eba, nici macar tokes. Incerc sa fiu optimist, ma gandesc ca europarlamentarii nostri trebuie sa faca naveta bruxeles-bucuresti... iar in ziua de azi se stie ca avionul, si cu atat mai mult masina, nu mai reprezinta mijloace de transport sigure... poate, poate... cine stie biggrin.gif

thumbsup.gif Ești pe-un gând cu mine thumbsup.gif
Nu mă refer la ultima frază, acolo Cel De Sus hotărăște confused.gif
air_wolf
v-a placut mutarea lu' baseasca mica? gata cu independenta, mergem la partid.
T u d o r
Avea cineva vreun dubiu? teehee.gif
air_wolf
mare minune daca nu cumva cele 4% nu se vor duce la pd-l... care in fraceza ar fi un fel de "partidul homosexualilor - liberal" teehee.gif
T u d o r
Pai nu cred ca se duc la PDL toate procentele ci doar postul de europarlamentar al lui eba. Surplusul se redistribuie dupa un algoritm care-mi scapa la toate partidele.
vali44
Iata cum arata *alegatorul european* .....

Cetățeanul turmentat, în varianta rurală

Cetățeanul turmentat locuiește la țară, într-un sat al comunei Melinești. Are în jur de 70 de ani și este femeie. Tanti Leana a plecat de acasă doar cu buletinul în buzunar, dar și-a făcut mai întâi „plinul“ cu țuică de prună, pentru curaj, apoi, ca să nu fie depistată, a mestecat o felie de ceapă.
„Plecai de acasă ca o proastă. De unde să știu eu, mânca-ți-aș sufletul, ce se votează?! Alegem întâi primar, pe care o fi mai frumos, și apoi om vedea noi!“. După ce și-a exercitat dreptul de vot, fără să știe însă ce votează, femeia a răsuflat ușurată: „Pe anul ăsta gata, am terminat! Eu pe altul nu-l mai votez“, spune hotărâtă femeia.
„Ba mai votezi o dată, la toamnă“, o lămurește unul din reprezentanții secției de votare. După plecarea femeii, reprezentanții secției de votare fac bilanțul: șase alegători până la ora 12.00 din 234 de persoane cu drept de vot aflate pe liste. Acestora urma să li se adauge Emilia Bălan. Bătrâna a promis că va merge să voteze, deși cei care conduc țara nu prea merită deranjul: „Eu n-aș prea vota că mi-au tăiat pensia de colectiv. Din 318 lei, mi-au făcut-o luna asta de 160 de lei. Nu mi-au dat nici o explicație, doar mi-au luat banii“.


Concluziile le trage fiecare .... yucky.gif
A K U
Tudor, nu e vina celor care n-au votat ca se vor duce la Bruxelles Vadim si Becali, ci a clasei politice care nu ne ofera alternative viabile. Pe cine sa votez? Pe eba, pe norica, pe abraham, pesedeul? Pe cine Dumnezeu sa pui stampila cand TOTI sunt niste smecheri pe care-i doare la un centimetru de noada de prostime? Se cearta la tv si dupa aia se duc la carciuma si mananca, beau si rad impreuna de carnatii care nu exista pentru ei decat cand trebuie sa voteze. Uitati-va la tara asta, la felul in care arata acum, dupa 20 de ani de libertate, imaginea exacta a clasei politice conducatoare: mizerie, hotie, smechereala, cum sa fac sa te fac, si un sentiment general de "imi bag...picioarele". N-am dorit si nu doresc raul nimanui, dar uneori ma gandesc ca n-ar strica sa cada un tavan din ala de cateva zeci de tone din Casa Poporului cand sunt Camerele in sesiune comuna...
pmhoria
Daca si noi restul de 70% mergeam la vot tot pe aia ii alegeam.. asa ca nu vad sensul sa merg la vot. Listele tot alea erau. Aici e problema.
singura solutie ar fi (dar nu se va intampla veci in Romania) sa mergem toti la vot si sa anulam buletinele de vot. Sa fie o prezenta de 85% la urne si 5% sa fie valabile... desi cred ca nici atunci.. Sigur s-ar gasi un boc, tariceanu sau base...sa se laude ca ei au castigat!!!
FAR EASTERN
Macar exista un om obisnuit(presupun) care e FOARTE FERICIT cu ocazia zilei de 7 iunie... probabil SI "din cauza" alegerilor...
air_wolf
titlul topicului nu-i bun... ar trebui sa fie "afaceri europarlamentare" smile.gif
admin
http://masini.ro/forum/content/Concursuri/...ro/#entry321329


T u d o r este fericitul castigator al unui set tricou-sapca saptamana asta! Felicitari man:))
adrian_flavius
Romani destepti...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.