Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ajutor/Sfat masina numere de ungaria
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
minimize
Salutare sunt nou pe forum si am nevoie de sfatul vostru,

Am o nelamurire asupra unei cu numere de Ungaria. Masina se vinde, am fost ieri vazut/placut numai ca am ramas cu ceva dubii in privinta documentelor. Persoana care o vinde sustine ca a cumparat-o din Ungaria recent si ca masina este radiata de pe numele posesorului initial (persoanei din ungaria), dar masina inca are numerele originale (albastre) pe ea.
Vanzatorul mi-a prezentat un card (de marimea unui card de credit) pe care sunt trecute mai multe date inclusiv seria sasiu si el sustine ca acel card atesta radierea masinii in Ungaria. De asemenea mai avea un cartonas de culoare verde care era completat cu pixul si care sustinea ca are legatura cu radierea masinii in ungaria.

Intrebarea mea este, cum pot eu verifica daca acea masina este radiata din ungaria ca sa nu ma trezesc cu surpriza ca o cumpar si ungurul sa o declare dupa 1 luna furata iar eu sa ma uit la cer .
O autentificare la RAR imi poate spune daca masina este radiata de posesorul original?


Apreciez anticipat orice sfat/ajutor

Numai bine!
HalbaSus
Acel card de marimea unei carti de credit este talonul masinii. Poate ca are in el mentiuni referitoare la radiere - habar n-am, dar stiu cum arata taloanele din ungaria.
Foaia verde completata cu pixul nu stiu ce este, poate fi un certificat de radiere sau altceva. Eventual daca imi poti trimite o scanare sau o poza cu respectivele documente te pot ajuta.
cipi10
MA INTERESEAZA AM LUAT EU O ASEMENEA MASINA CU O ZI IN URMA VREA-U UN NUMAR DE TELEFON DACA VA PRICEPETI CAT DE CAT LA ACTE .MULTUMESC ANTICIPAT AM NEVOIE URGENT
cipi10
lasati un numar de telefon va rog.am cumparat o masina adusa din ungaria de la cineva nush exact care acte imi trebuie ca sa o pot inmatricula .multumesc anticipat astept raspunsul vostru
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.