Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme grave CIELO COREEAN
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Daewoo
fashionboy
salut,am un cielo din 96,am si eu niste nelamuriri care ma puteti ajuta:
1. cand pornesc motorul(nu de fiecare data) arunca un jet de fum putin albastru,dar decat atunci in rest e ok.

2. mi-a facut o faza instalatia electrica,si anume nu imi mergea faza lunga(fleshuri etc),cand si-a revenit faza lunga nu mergeau avariile,si-au revenit toate iar dupa vreo 1 luna nu imi merg stopurile pe spate si nu se aprinde bordul seara,doar cand pun frana.de ce oare ? ajutati-ma pls
Rebel
Salut,

1.
A. Incearca sa schimbi mai intai sursa de unde cumperi benzina si inainte de a face plinul pune in rezervor o solutie de curatat si eliminat mizeriile din circuit. Nu stiu ce produse aveti in Romania dar poti intreba la Statia de benzina daca au flacoane de imbunatatire a performantelor si curatire a instalatiei de alimentare. De obicei se pune unul la un plin. iarna in special sunt foarte folosite insa macar o data la cateva plinuri ar trebui facuta operatia asta.
B. daca procedura de mai sus nu da rezultate schimba bujiile. vezi daca mai scoate fum.
C. daca totusi scoate fum, si cu bujii noi incearca intr-o dimineata inainte de pornire sa dai o bujie jos. daca are ulei pe ea s-ar putea sa fie semeringurile de la supape .

2.
Instalatia electrica trebuie verificata de un electrician. ori blocul de lumini este defect, ori firele sunt aiurea (atarna) prin interior si fac contact unul cu altul. .. Este greu de dat un diagnostic doar din vorbe. trebuie desfacut si vazut ce se intampla.
fashionboy
Multumesc,am sa incerc.mai are altcineva si alta opinie ?
Rebel
Ai gasit ulei pe bujii? Ai schimbat semeringurile? Ce anume ai incercat?

Sa inteleg ca ai incercat un electrician si nu a gasit problema?

Ai fost la un service pentru un test?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.