Help - Search - Members - Calendar
Full Version: service-ul Porsche Romania
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
Dragos31078
Am crezut ca nesimtirea si aroganta cu care am fost tratat in acest service este ceva accidental, care poate mi s-a intimplat doar mie, dar citind o parte din mesajele din ac forum am inteles ca nu-i asa.
Vreau sa aud povesti pe tema asta
Emanoel-Adrian
Salutare ,
am citit ceeace ai scris despre service-ul VW/Porsche,este adevarat, acolo exista o problema a managementului si o gresita abordare a modului de lucru cu clientii. Acest fapt a afectat si afecteaza in continuare imaginea service-ului.Trebuie sa-ti spun ca foarte multi tehnicieni si personal calificat au preferat sa demisioneze, sa plece catre alte firme sau sa-si deschida propriile afaceri.O stiu pentru ca la un astfel de mechanic,unul dintre cei mai buni de la VW/Porsche,imi intretin autoturismul.
De altfel totul a inceput dupa ce unul dintre reprezentantii Germani de la Volksburg a fost insarcinat la o alta reprezentanta din alta tara,acest schimb ducand la o degradare a calitatii serviciilor catre clienti. :evil:
Dragos31078
OK! Insa , din pacate eu nu am unde sa fug , deoarece masina este in garantie la ei... De fapt , eu am deschis ac subiect in ideea ca , poate , daca-om fi mai multi , am putea schimba ac politica falimentara de abordare a clientilor
madalina
Poti merge cu masina la orice service autorizat VW. De exemplu Midocar, dar nu stiu cum vei tratat deoarece nu ai luat de la ei masina.
Iulian HondaFan
orice dealer ar trebui sa fie incantat cand ii vine un client chiar daca nu a cumparat masina de la el. service-ul de garantie si reparatiile constituie o buna parte din veniturile oricarei dealership, daca ar avea minte nu ar spune nu la bani pe care omul vrea sa ii puna in buzunarul lor...
kaa36509
Asta cam asa este. In ceea ce priveste MIDOCARUL sa sti ca mare branza nu fac nici ei. Degeaba sunt masinile nemtesti daca mecanicii sunt romani. Astia suntem si din pacte ar trebui sa vina tot personalul din Germania ca sa putem schimba ceva. Mica "ciupeala" a clientului este in floare. Inca nu ne-am schimbat mentalitatea. Sincer sa fiu prefer un service care nu are nici o legatura cu Porsche Romania, MIDOCAR sau alte ramuri. Esti tratat cu o aroganta din partea mecanicilor de parca ti-ar face o favoare ca iti repara masina. Si tot favoare li se pare si faptul ca ti-o inapoiaza dupa cca 3 saptamani, timp in care tu ai mers pe jos, contra unei sume fabuloase. Este 20 de Euro ora de manopera plus TVA, iar pt un schimb de ulei se baga cca 1.5 ore manopera (60 Euro + TVA). Si sincer ei schima uleiul in 10 minute.
Ce as putea sa spun? Era mai bine atunci cand avea toata lumea Dacie ca pe aia o faceai in fata blocului. RUSINE!:oops:
P.S. Sper ca macar un responsabil de la Porsche Romania sa intre pe net si sa vada cum romanul marketingul si imaginea firmei, ca sa nu mai vorbim de relatia cu clientii. :!:
Gica-6
Mie imi pare un pic paradoxal cum Porsche Romania, o firma straina, care are si activitate ca lumea, ofera asemenea servicii de se plang toti de ei. Ma intreb daca si in Austria (ca parca de acolo vin) fac la fel. Exista personal austriac in cadrul firmei, o stiu cu siguranta, dar pe semne ca sunt si ei "romanizati"...
Asta pe de-o parte, pe de alta parte, sunt atati oameni la noi care achizitioneaza Volkswagen si ma gandesc ca in momentul in care se hotarasc la marca asta (ma refer cel putin la cei din Bucuresti), nu se intereseaza si de service. Dar la fel de adevarat e ca atunci cand iti place o masina si ti-s-a pus pata, nu stai sa te mai gandesti cum va fi la intretinerea ei decat daca ai ceva sange rece....
Stefan43852
Nu conteaza cine ti-a facut garantia. Tu esti obligat sa faci reviziile in orice service VW ... De ex la Midocar... Ai sa vezi diferenta...
Sebastian-58
Salutari
Si eu mi-am cumparat un VW, si citind parerile voastre mi s-a facut parul maciuca la gandul ca (poate) ajung si eu pe la ei.
Concret, stie cineva vreo adresa de e-mail de la cei de la VW Wolfsburg, unde ne putem plange de asta? Poate totusi ei ii pot scutura un pic pe cei de la Porsche Romania, sa-si revina cu picioarele pe pamant...
paun-3
Salut, ati incercat service-ul Metrotehnica? Stiu ca e dealer Seat, dar tot pe platforma VW lucreaza, asa ca de ce nu? Si e un service mic in care conducerea e interesata direct de bunul mers al lucrurilor. Era doar o parere.
Sebastian-58
Pt cine mai are neplaceri la service-urile de la Porsche Romania - am gasit un link, unde este afisata o adresa de e-mail al companiei-mama. Cred ca daca le scriem mai multi pasurile, se mai poate schimba ceva in bine la service-uri. Linkul este:
http://www.volkswagen-ag.de/english/defaultIE.html
Adrian52816
Incercati , chiar din Bucuresti fiind, sa nu mai luati masini de la Porsche ci de la altii ( banii pana la urma tot la ei ajung dar macar le boicotam service-ul ). MIDOCARUL s-a prostit si el ( sunt sufocati). Incercati CARDINAL in Ploiesti. Eu am fost acolo si parca e altceva. Vreau sa iau masina prin ei , chiar daca sunt din B. Am auzit ca apar probleme electonice la TOUAREG. E adevarat ? Posesorii (in special de R5 TDI) sa scrie daca au avut ceva belele ca dupa ce ca service-ul e cum e sa mai dai si o caruta de bani si sa-ti toci nervii ?????
Sebastian-58
Si eu am auzit de probleme la Touareg, dar chestiile pe care le auzi de ici si de colo ajung la tine cu inflorituri (ca orice barfa).
Concret, eu am auzit ca intra foarte usor apa la computer
Iulian HondaFan
Touareg-urile au o gramada de problemutze. poti citi aici linistit cateva ore:

http://townhall-talk.edmunds.com/WebX?50@9...E21o.0@.ef24552
ncristi
Frate ce-i acolo....

Am vazut o amenea masina avand cauciucurile din fata uzate in ultimul hal insa nu mi-am putut imagina ca o masina atat de scumpa poate avea asemenea defecte...incredeibil!
adrian47392
Parca v-am mai zis de beleaua la service-ul PR cu pretul la distributia cu lantz+pinioane la Fabia de 1,4? pica pe la 40000-50000-60000km?
La PR este in jur de 30 mil lei iar pe piata este pina in 5 mil lei.
Da-i in ma-sa, 600% adaos?
Si vreau sa va zic ca nu-i minciuna, la 2-3-4saptamini fac una.
Mihai63554
PORSCHE ROMANIA = JAF LA DRUMUL MARE!!!!!
am un seat leon 1.9 TDI 110 CP...cu 85.000 km

Sa-mi schimbe tot setul de distributie, care se face obligatoriu la 90.000 km (curele, intinzatoare, role, pompa de apa, etc), prea-vestitii "profesionisti" de la Porsche Romania mi-au facut o oferta (doar pt piese!!!) de 22.000.000 lei!!!...si nu zic cu ce sictir! m-au tratat (cum adica vreau oferta detaliata, piesa cu piesa...de parca banii pe care li-i dau nu-mi confera dreptul sa stiu pe ce-i keltuiesc!)...am zis ok, dar m-am apucat sa mai caut prin tara, pe la diversi dealeri autorizati seat (autorizati kiar de porsche romania!!!) si am gasit in Sighisoara firma Santcom (dir general d-l Arpad Santa)...mi-au dat un pret pe aceleasi piese de 10.500.000 lei si, tineti-va bine...manopera costa 1.350.000 lei!!!!...imi dau o garantie de 70.000 km, cu conditia ca la revizia de 15.000 km sa fie verificata cureaua...si in plus sunt si super amabili, cel putin prin telefon...smile.gif)...am 85.000 de km pe masina, dar cand ii vine vremea ma duc pana la Sighisoara, desi sunt din Bucuresti...Bucuresti sucks, fratilor!!! :evil: ...in plus fac o plimbare intr-o zona frumoasa...mi se pare fair!...in tara sunt preturi mult mai bune....

La timisoara, pe aceleasi piese, mi-au dat un pret de 17.000.000....

deci, cautati, fratilor, cautati!!!...hai sa-i lasam in offside pe "frumosii" astia de la Porsche Romania!!!...merita!!!
robert
Un kit complet de distributie ptr A6 TDI 130cp 2002 a costat in Germania,luat cu mine de fata de un prieten, 220euro,chiar de la o reprezentanta.La noi e nesimtire mare cu preturile.
Sebastian-58
Eu voiam sa-mi cumpar o Skoda, iar in pliantul dat de dealer scrie de "Mobility Guarantee", adica iti acorda asistenta in cazul in care ramai in pana cu masina, singura conditie fiind ca toate reparatiile sa le faci la un reprezentant Skoda. Ei bine, acest "Mobility Guarantee" nu este acordat de Porsche Romania, iar motivul nu-l stiu... dar spre exemplu, firma-sora din Ungaria, adica "Porsche Hungary" il acorda fara nici un fel de probleme... Nu pot sa inteleg de ce tocmai la noi nu se poate asa ceva...
Daniel-Mircea
Am vrut sa cumpar si eu o masina de la ei. Am studiat pe Internet variantele, am luat si pliante de la ei, iar in ziua in care m-am hotarât asupra modelului m-am dus la Porsche Romania cu intentia sa achit avansul (aveam banii la mmine!) si sa comand masina. Numai ca angajatul de la vânzari caruia m-am adresat nu a avut bunul-simt (si nici atitudinea profesionala) sa ma invite sa iau loc. El s-a asezat pe scaun si a inceput sa-mi prezinte formalitatile de cumparare. Eu i-am spus ca mai trebuie sa ma gândesc ... si m-am gândit la alta marca.
Dan65579
Pana acum cateva zile nu ma puteam plange decat de cat de anevois era sa faci o programare pentru o reparatie sau revizie service-ul Porsche. Dar pe 29.12.2005 am plecat spre Constanta si am constat ca nu puteam depasi colosala viteza de 140 km/h. Am un golf iv 1.9 tdi 90cp din 2002 si 33000 km. M-am intors de la fundulea direct la porsche spunandu-le ca suspectez ca mi-au "smecherit" masina.Abia o scosesem de o saptamana de la ei, se inlocuise macarau geam fata dreapta. Am uitat sa spun ca in acest interval de timp am auzit si un carait la pornire.
Un "consilier" m-a linistit spunandu-mi ca nu este ceva grav, asa ca am programat-o pt. un test motor, evident peste 2 saptamani, anterior pt. macara asteptasem O LUNA cu programare.
Pe 11.01.2006 au dat verdictul trebuie inlocuite turbina si demarorul. Costul 50.000.000.
Am intrat pe acest forum si am gasit mesajul lui Mihai despre SANTCOM din Sighisoara. Am sunat vineri 12.01 si sambata 13.01 am plecat, am reparat, m-am intors, si mi-au ramas 20.000.000 in buzunar.
Toata povestea am scris-o fiindca o vad ca o solutie asa cum scria si Mihai.
Si acum multumiri:
- Mihai fiindca ai publicat informatia
- www.Masini.Ro fiindca existati
- SantCom - Sighisoara fiindca sunteti diferiti de rechinii de la Porsche.
Albert66783
Sunt fericitul posesor al unui Passat din 2003 de cateva zile.Am luat masina din ardeal si tot acolo am avut si primul contact cu reprezentanta VW (cluj).Din ce citesc pe aici cred ca am sa cam bat drumul pana acolo pentru fiecare vizita la service.Am dat 456 000 lei vechi ca sa-mi dea codul de la navigatie si sa-mi puna testerul pe ea.Plus ,toate informatiile despre istoria masinii ,cati km avea la ultima revizie si cam tot ce am cerut ca sa fiu sigur ca nu ma intep.Sunt curios cat m-ar fi costat in Bucuresti?
Cristian68097
Am si eu unul tot de cateva zile....Numai ca al meu este mai vechi, din 2000. Si ma pregatesc pentru primul contact cu Serpico Craiova.... Sper din tot sufletul sa nu fie cum povestesc colegii pe-aici....

REVIN SI VA POVESTESC....
IOAN48120
Buna ziua tuturor. Am cumparat un GOLF 5 in iulie 2005 , 17000E cu garantie 2 ani. Dupa putin timp am observat apa in unul din proiectoarele de ceata. Am apelat la SERVICE MIDOCAR unde s-a constatat ca a intrat apa. Am platit montatul si demontatul proiectorului (cca 400.000 ROL), motivand ca am mers cu masina prin apa si nu este subiect de garantie.
Oare Volkswagen a realizat o masina de 17000E pentru a o folosi numai prin sufragerie? Astept cu interes si punctele DVS de vedere.
Cu respect, Nichifor.
Jurca69141
Va vine sa credeti?Am un polo model 2005 1.4 tdi si mi-au spus cand mi l-am luat ca revizia o sa ma coste 100 Euro.Can am fost la revizia de 15000km am platit 10 000 000 !!!!!!!!???????
florinm2all
Am vazut ca zicea cineva ca in Cluj ar fi f ok. Eu sunt in Cluj dar nu am de gand sa ma duc la AutoWorld dealer porche Romania. Nu am auzit numa de rau de ei. Tarife mari, neseriozitate, etc... Eu va zic cum fac. Mi-am gasit un tip in Alba Iulia de unde si sunt si ma duc cu maisna la el. E super ok. Am certitudinea ca nu-mi da teapa nici la manopera nici la preturi.
De exemplu mi s-a stricat releul de la semnalizari. M-am dus intr-un magazin sa intrb cat costa si era 3 milione. In Alba m-a costat 1.200.000 cu schimbat cu tot... si asta e doar un exemplu.
Alt exemplu: schimbul de ulei ma costa vreo 2 milioane cu ulei cu tot sau mai putin..nici nu mai tin minte... Ori cum merita
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.