Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VW Lupo nu mai porneste
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
alexapintea
Salutare!

Zilele trecute am parcat frumos masina,dupa ce am revenit din oras si am pus contact-ul nu a mai vrut sa porneasca.A trebuit sa o tractez pana la cel mai apropiat service.Pana acuma cei de la service mi-au verificat computer-ul de bord, care era primul banuit ca ar avea probleme.Mi s-a mai verificat poampa de alimentare.Pana acum toate erau ok.Mai specific ca inainte de problema asta, imi aparea tot timpul in bord mesaj-ul "Check" (iconita care semana cu o pompa de ulei/presiune...etc).
Acuma nu stiu ce sa mai zic si nici cei de la service-ul unde am dus masina.
Ei mi-au mai spus ca si posibile cauze ca ar mai putea fi cheia (am doar una) care poate nu mai transmite informatia corecta la computer si asta ar insemna ca ar trebui "recodata" cu software-ul ei si de asta nu vrea sa se alimenteze masina.Ei mi-au pus provizoriu un contact nou si au incercat sa o porneasca fara cheie. In felu asta electromotorul incerca sa porneasca motorul insa nimic mai mult.Alte cauze ar mai putea fi de la unul dintre senzorii masinii.
Va rog sa-mi dati ceva sfaturi sau daca ati mai intalnit probleme de genu!
Multumesc anticipat!!!
Alex.
DORU
O diagnoza VAG-Com a facut cineva la masina ? Pt ca eu de aici as incepe treaba...te pot ajuta daca ai nevoie, in caz ca la service nu este nimeni sa te serveasca cu asa ceva.
ralu0308
QUOTE (alexapintea @ May 21 2009, 12:28 PM) *
Mai specific ca inainte de problema asta, imi aparea tot timpul in bord mesaj-ul "Check" (iconita care semana cu o pompa de ulei/presiune...etc).

Alex.


Buna Alex,

si mie mi se aprinde iconita care seamana cu pompa de ulei? eu credeam ca e de la unei si ca nu mananca ulei. Ai mai reyolvat ceva cu masina? ti-au spus ce are? ce e cu iconita aia?
DORU
Pai daca nu a mai intrat sa raspunda...nu putem decat sa ne dam cu parerea. Ceea ce nu este deloc constructiv.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.