Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme la Service? Plangeti aici!
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Don-2
Ati avut probleme de vreun fel cu masina voastra in Service?
Mecanicii mai mult au stricat decat au reparat?
Vi s-au furat obiecte din masina in vreun Service?
Vi s-au inlocuit piese bune cu piese uzate aiurea?
Ati fost arsi la buzunar?
Mecanicul v-a ars tapitzeria sau bordul cu tigara cazuta din coltu' gurii?
...
...
V-ati prins voi despre ce e vorba... Deci, plangeti aici, varsati-va of-ul sa afle si altii si sa se fereasca. Dati amanunte, numele Serviceului, al mecanicului sau ce-o fi fost, ca asa e corect!
James Kilowatt
Norauto Vallauris, Franta -> montat la misto filtru de benzina si a sarit furtunul a doua zi 20€. Putea lua foc, pentru ca e in apropierea tevii de esapament....
Carrefour Antibes Franta -> Geometrie facuta la misto (48€), rontait cacuciucuri noi in 5000 km. Dupa ce am mers inapoi a doua zi si m-am plans ca trage stanga si scartie in viraje, mi s-a raspuns ca masina e proasta si ca n-au ce-i face. Reparata in Galati, la Daewoo, si acum am 25.000 cu cauciucurile astea si n-au nici un semn de uzura neuniforma...
Au fost singurele mele experiente cu service auto.... 2 din 2 esecuri.
Dragos31078
:evil: Porsche Rom: personal super-arogant, incepind cu umflatul de la receptie si incheind cu directorul de service ; nu au aproape nici o piesa pe stoc, niciodata nu o au daca nu dai spaga ; iar mie mi s-a intamplat sa astept 10 zile o pompa de ambreiaj pt Golf 5 (in garantie) pe care au montat-o si au constatat ca este la fel de defecta ca cea initiala. OK, este vina producatorului, nu-i asa? Bineanteles... ; dar cate pompe credeti ca a adus Porsche in Romania?... Bineanteles.... una singura - din pacate tocmai pe aia defecta... Asadar acum mai stau inca 10 zile si ma rog sa nimeresc una buna, ca altfel ... Ei oricum tot doar o pompa o sa aduca.... Credeti-ma, acum o dau pe mishtouri, dar ieri seara cand s-a intamplat asta era sa mor de nervi... sau sa-l omor pe dobitocul care-mi vorbea "de sus" si se minuna cat sunt eu de ghinionist....
Concluzia: :protest: faceti tot ce puteti sa nu puneti piciorul in service-ul Porsche Romania :evil:

PS: este vorba de service-ul VW din Bucuresti, am citit cateva opinii total diferite despre Timisoara... Or fi adevarate?...
Cristian25162
Ipso Renault Bucuresti:

1. Geometrie facuta de 3 ori la rand ca sa iasa bine
2. Personal lenes (toti mecanicii stateau sa fumeze cate jumatate de ora si dura o ora sa-ti schimbe uleiul)
3. Specialisti execrabili. Nimeni nu stie nimic, lasa Domne ca merge asa.
4. Piese foarte proaste: amortizoarele spate tin intre 15.000 si 20.000 km desi sunt "Originale" Renault.

Service Nissan (Badsi)
1. Totul se repara numai cu ciocanul (da-i Gicule niste baroase ca merge)
2. 30% din piese le strica la montaj prin nerespectarea indicatiilor de montare
3. Indiferenta totala fata de starea masinii (am plecat de la ei cu jocuri mari in bucsele de la tiranti, pompa de ambreiaj dusa, geometrie varza. Binenteles ca dupa ei, masina era in perfecta stare de functionare.

Pe vremea cand ma duceam eu la Badsi, n-aveau nici macar tester de noxe, noroc ca am gasit la Vulcanizarea din colt la nea Gica.

Cristian
Catalin29886
DiBas: ia-ti vesta antiglont daca vrei sa te duci la ei sa repare ceva pe garantie sau sa o verifice. Nu ii lasa sa iti conduca masina, pe cat posibil, pentru ca o sa isi verse furia pe ea!
madalina
Romcar - cel putin pentru Mazda.

Nu fac la revizii decat operatiile de care au ei chef in acel moment, astepti luni de zile consumabile - precum un bec de proiector. Se mai intampla sa mai strice cate ceva la revizie, evident fara a remedia defectiunea aparuta din vina lor, niciodata nu respecta orele de programare. Dacatrebuie sa lasi masina peste noapte la ei, nu se deranjeaza sa te sune cand este gata, nu ai voie sa intri cu o alta masina in curtea lor pentru a-ti recupera masina, preturile sunt groaznic de mari.

Am depus o plangere pentru ca sunt complet nemultumita de service, nu m-a cautat nimeni.

Au inlocuit sondadecarburant defecta cu una noua, pe garantie, tot defecta si trebuie sa astept 6-7 luni pana imi aduc alta.

Personal fara minim de respect pentru clienti, de la portar pana la director!

PS Eu am fost foarte multumita de Di-bas. singura problema a fost faptul ca am asteptat 15 minute pentru a muta o facutura de la un birou la casierie, desi erau la aceiasi masa. Mi s-a stricat timoniera si mi-au inlocuit-o imediat pe garantie, fara scandal, fara "atentii".
Sergiu31814
IATSA Calea Turzii Cluj.
Colega de servici, femeie habarnista in ale masinii (nu ca n-ar fi si exceptii). jaf de dacia 1410 de firma de prin 2000.
S-a blocat ansamblul motor. Daca voiai sa pornesti la demaror doar se stingeau becurile martor, la tentativa de a o porni tractata rotile fata nu se invarteau deloc cu ambreiajul ridicat si nici motorul nu se invartea.
Diagnosticul femeie singura-specialisti service: motor calat - de schimbat set motor + vibrochen rectificat + cuzineti. Reparatia cateva zeci de milioane. Culmea ca firma a si aprobat reparatia.
Dupa scandalul de rigoare pe care l-am facut si le-am dovedit ca e din electromotor au mai avut o tentativa de a incalta cu vreo 4 milioane un electromotor. In final au schimbat doar bucsa sarita si a costat o ora si ceva de manopera adica sub 200.000 lei.
Prin contrast la un alt dealer si service important din Cluj, de data asta la matiz, mi-au schimbat pe garantie o toba de esapament pe care o sparsesem pe niste drumuri de tara, fara sa le cer asta, la o revizie de rutina. O doamna sefa de tura. (femeie)
adina32253
pataniile mele cu service-ul porsche sunt nenumarate si frizeaza ridicolul:

patru a inlocui bascula, un rulment, bara protectie fata si o janta masina a stat in service 30 de zile, la capatul carora seful de service mi-a marturisit ca pierdut cheile si talonul masinii si s-ar putea sa mai dureze! in ziua cand am avut programare sa-mi recuperez masina am mai asteptat inca 5 ore (de la 14.00 pana la 19.00), ca nu-mi facusera geometria. iar cand am luat masina am vazut ca "uitasera" sa-mi schimbe bara sparta!...

am mers sa-mi verifice claxonul, care nu functiona si mi-au spus ca a trebuit sa fie inlocuit, era iremediabil defect. si mi-au pus sub nas factura pt. claxon, care totaliza nu mai putin de 6 (sase!) milioane lei!!!

ca sa-mi schimbe un geam spart la portiera din fata (intamplator era pe stoc!) a durat o saptamana; ma chemau de pe-o zi pe alta ca sa-mi spuna ca nu e gata inca, sa vin maine; si iar maine si iar maine - iar individul de la biroul respectiv ranjea si dadea din umeri, ca sunt foarte ocupati!

ultima patanie a fost cu vopsitul barei de protectie din spate. am lasat masina luni de dimineata, la prima ora, urmand sa fie gata miercuri. cum n-am primit nici o veste despre masina, joi pe la pranz am sunat la ei - sa aflu ca masina abia intrase la vopsitorie si ca va fi gata pana seara. cand credeti ca a fost gata? vineri la pranz!!!

personalul ignora clientii, de multe ori chiar ii sfideaza. nu-si respecta termenele, chiar cu spagi date. cand voi termina leasingul sper sa nu mai aud niciodata de-acest service!
madalina
Daca aveti de ales, de ce nu mergeti la alt service-reprezentanta? Eu nu mai merg la Romcar daca a aparut un alt service Mazda in Bucuresti. Pt VW exista si Midocar.


Iar pentru probleme de genul vopsit o bara, indreptat putin caroseria nu trebuie sa fie neaparat reprezentanta.

Deoarece vecinii mei au avut "bunavointa"de a-mi zgaria masina, am mers la serviceul unui prieten si mi-am vopsit usa. LaToyota ma costa aproximativ 5 milioane, iar aici am rezolvat cu 1 milion.
Dragos31078
Asa este! Eu, dupa ce am iesit din service-ul Porsche, pe drumul spre casa m-am oprit la Midocar si m-am interesat...Nu este nici o problema, chiar daca masina este in leasing la Porsche, service-ul pot sa-l fac la orice dealer VW...Deci: VICTORIE... nu mai calc in acel service NICIODATA!
Don-2
Dragii mei,
orice probleme aveti nu va sfiiti sa mentionati numele service-ului, tipul de masina de care si-au batut joc, numele persoanelor care v-au cerut spaga sau v-au pus pe o mie de drumuri si asa mai departe.
Consider ca numai asa mai putem spera ca se poate rezolva ceva...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.