Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chevrolet Kalos
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Dan-Cristian29086
Luna trecuta mi-am achizitionat un Chevrolet. Vreau sa va intreb, daca stiti, este normala o usoara bataie la cutia de viteze in momentul debreierii? Si se mai aude un zgomot atunci cand pornesc aerul conditionat...asta la o incalzire destul de mare a motorului...
Sincere multumiri!!!
Iulian HondaFan
bataie, zgomote suspecte?..welcome to chevrolet world, man...

glumesc, nu te supara, te rog.

cred ca in curand vei avea raspunsuri competente chiar in urbea de domiciliu pt. ca GM se pare ca s-a induplecat sa ia sub pulpana-i si pe Rodae, care o sa produca sub marca Chevrolet. GM planuieste sa desfiinteze marca Daewoo in afara Asiei si sa vanda tot ce era sau mai este Daewoo sub numele de Chevrolet.

ce s-a intamplat cu Roverul, Peugeotul si Cielo-ul de vorbeam mai acum cateva saptamani?
V l a d
se muta la service
Gica-6
Zgomot la debraiere nu ar trebui sa se auda, cel putin la cel pe care il am (motor 1.4,16V) nu pare nimic suspect. Ti-am precizat tipul motorului pt. ca s-ar putea sa difere un pic cate ceva si la cutie la alte motorizari. La pornirea aerului conditionat e normal sa se auda un mic "cuplaj" daca pot spune asa al compresorului. Daca ai observat, Kalos nu sta extraordinar la capitolul izolare fonica. Totusi daca nu esti multumit, poti sa le spui celor de la care ai luat-o, (banuiesc ca este un dealer Chevy) cu ocazia verificarii pe care normal o faci la 1000 de km parca, daca mai tin bine minte. In orice caz mie mi se pare ca se aude aerul cand porneste mult mai finut decat la Cielo (care altfel imi pare mult mai izolata fonic). Iti doresc cati mai multi km fara problme !
Dan-Cristian29086
Ma intreba Marius-Iulian ce s-a intamplat cu Roverul si cu Peugeotul despre care discutam acum ceva timp.. . Am renuntat la ideea unei masini de mana a doua din cauza ofertei de la Chevy si pentru ca am dispus de ceva fonduri pentru a plati un avans substantial. Nu cunosteam nimic despre aceste masini si nici nu am vrut sa intreb in stanga si in dreapta, am actionat dupa capul meu. Citeam zilele trecute pe forum despre persoane care au depus banii pentru masini si au asteptat saptmani, chiar luni pana sa le poata conduce. Eu am depus hartiile si a doua zi am avut masina. Poate am avut noroc, poate s-au miscat repede cei de la reprezentanta...nu stiu. Noroc a fost un pic, pentru ca am luat-o pe cea din show-room. Am fost in concediu cu Chevrolet Kalos si am parcurs 4456 de km (exact). Am colindat prin toata tara si vreau sa va spun, cu toata sinceritatea, ca sunt doua lucruri care m-au nemultumit: stalpii din fata, mai ales cel din stanga reduce putin vizibilitatea in curbele stranse si faptul ca am amortit un pic pe scaun. Nu pun aici problema ca nu as fi stiut sa reglez scaunul (permite si inaltime si fata-spate si se poate regla si volanul in inaltime), nu sunt un incepator, am condus peste 200 000 de km la volanul mai multor masini ( Dacia-2 buc, Opel, Cielo). In afara de aceste lucruri, masina s-a comportat exceptional, si am mers pe drumuri de munte, pe sosele proaste, pe autostrazi, pe ploaie si pe calduri caniculare. Nu am ce sa reprosez altceva...Poate mie imi reprosez ca nu am ales modelul Lacetti, parca este ceva mai frumos si are motorul mai puternic decat Kalos.
Va doresc numai bine si calatorii fara evenimente!!
Iulian HondaFan
sa-l stapanesti sanatos. e mai destoinic decat cielo ca dinamica si te simti mai bine in el? e un progres pt. daewoo sau nu? se cheama el chevrolet dar e tot daewoo...
Dan-Cristian29086
Cred ca este cu un pas inainte Chevroletul fata de Cielo. Eu vad aici mai multe motive. Si le voi lua pe rand:
1. ABS
2. Air Bag-uri
3. Euro4 (cred ca cu asta trebuia sa incep)
4. SRS
La minusuri cred ca putem vorbi despre spatiul care mie imi pare un pic mai mic fata de Cielo, atat in cabina cat si in portbagaj (este vorba despre modelul berlina, pentru ca breakul nu are portbagaj mai deloc. Si cred ca Cielo are un pic mai multa stabilitate la viteza mare, cred, nu sunt sigur...
Catalin29886
Kalos este tot Euro 3 din cate stiu eu! Si stiu bine pentru ca am si eu unul.
Este peste Cielo din multe puncte de vedere dar Cielo are portbagajul mai mare si este mai stabila in curbe fiind putin mai "scunda". Motorul de pe Kalos este mai puternic decat pe Cielo dar Cielo este putin mai bine antifonata. Se poate continua asa .... smile.gif

In alta ordine de idei, cutia de viteze nu este punctul forte al acestei masini. du-te si foloseste -te de garantie pentru a o verifica. Sper ca ti-ai luat si scut, nu?
Rares33010
Daca doresc sa achizitionez un scut pentru motor la un Chevy Kalos trebuie neaparat sa o fac de la dealer sau e posibil sa mai gasesc si prin alte parti (magazin)? Ma gandeam sa mi-l cumpar si sa mi-l montez singur cu poate fi mare lucru un prins de scut in suruburi, nu? Voi ce ziceti?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.