Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Noua reusita SKN - Rasnov 2009
Masini.ro Forum > Auto Motor Sport > Motor sport
SKN-TUNING
"In acest an noutatea va fi insa absoluta, in sensul ca la startul competitiei se va alinia cel mai puternic automobil de curse prezent in Romania pana in zilele noastre."

...acestea sunt cuvintele folosite despre Osella PA20 masina care a participat la etapa de Viteza pe Traseu Montan - Rasnov 2009. Pe langa toate acestea, masina are un coeficient aerodinamic impresionant, este inalta de un metru si 3 metrii latime. O adevarata masina de Hill Climbing.

Dar vedeta absoluta a etapei de la Resita este de fapt un Evo VI, preparat complet in curtea Tuning Corner. Spun asta pt ca, in ciuda tuturor minusurilor (inaltime, greutate, putere) aceasta masina a tinut piept Osellei.

Vineri masina setata de SKN a urcat pe locul I, iar duminica a fost la 6 zecimi in spatele faimoasei campioane de Hill Climb. Iar asta ne intareste idea ca masini puternice si performante putem face si noi.





air_wolf
bravo! thumbsup.gif
ce suspensie s-a folosit pe evo?
DORU
Felicitari pt reusita !

Insa sa pastram un echilibru totusi...sunt si ecouri negative la adresa SKN thumbsup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.