Help - Search - Members - Calendar
Full Version: consum skoda o1
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
emil SOFFER
Salutare tuturor am si eu o problema cu skoda mea referitor la consum ,adica nu prea a scazut de cand am cumparato de noua asta inseamna 6-6,3 si inca ceva consumul instant a crescut fata de anul trecut care era 4,4 iar anul acesta nu scade sub 5,2 ,la viteza de 90 cu aceleasi cauciucuri si pe pilot automat siacelasi traseu.Va multumesc
Cipp
Daca verifici distanta dintre electrozii bujiilor, o sa constati ca intr-un an s-a marit, si de aici posibilitatea unui consum marit. Filtrul de aer imbacsit mai creste consumul, calitatea combustibilului...
DORU
As spune ca ceea ce consulti tu in MFA 1 este consumul MEDIU si nu cel instantaneu... cati km are masina in prezent ?
emil SOFFER
Salutare Dan masina are16000 km

scuze de botez Doru unsure.gif
emil SOFFER
Dan Masina este din 2008, 1.9 ,101cai,am cumparato de noua,revizia de 15000 sa facut in martie si este combi.Referitor la consum cel instant este facut pe pilot automat laviteza de 90 km in treapta 5,iar celalalt dela plin la plin afara 80% si restu in oras.Masina este in garantie .
DORU
Masina este abia rodata, teoretic nu ar trebui sa faca probleme.

Nu imi dau seama daca acel consum mai mare pe care-l reclami se datoreaza unor cauze externe sau interne, adica daca ele tin de masina (motor, ulei, combustibil, etc) sau sofer / drum (stil de mers, traseul pe care s-a masurat), insa daca ai dubii, iti recomand o diagnoza VAG-Com... Cele bune !
emil SOFFER
Multumesc Doru, cred ca asta o sa fac.
DORU
Cu placere, iar daca esti din Bucuresti, te pot ajuta cu o astfel de diagnoza computerizata.

Cele bune si nu uita sa postezi aici ce cauze / solutii ai gasit !
emil SOFFER
Salutare nu am facut diagnoza dar la ultimele drumuri consumul a inceput sa scada fara sa umblu la nimic pe acelas drum doua persoane si ceva bagaje in porbagaj la viteza de 90 km consumul pe instant a scazut usor de la 5,3 la 5 pina la 4,3 ,nu pot sa inteleg ,un consum mediu nu am facut, sa fie de la incalzirea temperaturi exterioare? La diagnoza as dori sa ajung dar nu am timp [serviciul] cu ea merg sinbata duminica.Doru daca ai putea sam-i spui cum am putea lua legatura,multumesc.
DORU
Ti-am trimis mesaj privat cu datele mele de contact thumbsup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.