Help - Search - Members - Calendar
Full Version: piaggio zip lenes!Nu trage!
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini pe doua roti
mk_klaude
Salut!Cine poate sa ma ajute si pe mine?Am luat azi un Zip din 1996 care arata impecabil,dar nu merge mai mult de 30 la ora.Nu are limitator la transmisie,dar nu se tureaza si scoate cam mult fum.Ce sa fie.Am vazut ca si gaura de la difuzorul carburatorului e cam mica din constructie.Sa fie un carburator mai mic?
Armadyllo
Incearca sa-l turezi si pe cric sa vezi daca se duce pana la rosu. Daca nu, mergi la cineva sa-ti regleze carburatorul ca am impresia ca se cam ineaca si amestecul nu e bun. Daca esti sigur ca e carburatorul original lasa gaura aia asa ca a fost calculata
E in 2 sau 4T?
James Kilowatt
Vezi daca nu a ramas blocata sau ceva clapeta de soc (probabil e automat). Sau daca nu e obturat pe undeva traseul de aer, filtru infundat, ceva de genul asta. Fum mult de obicei inseamna ameste bogat prea bogat.
Incearca si o bujie noua, mult nu costa si rau nu poate sa faca. Verifica eventual fisa daca nu e pe undeva ciupita si nu are scanteie proasta (desi daca ar fi asta problema ar porni greu).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.