Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ocoliti Volksbank Leasing
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
doraneko
Va doresc sa nu aveti de a face cu aceasta "firma". Serviciile dupa ce ai devenit clientul lor sunt foarte slabe...la fiecare imputernicire, extindere de asigurare se poarta cu nesimtire si neprofesionalism.
Mai rau de atat apeleaza la tot felul de subterfugii pentru a face bani in plus pe langa cresterile de dobanzi.
De exemplu te taxeaza la inchiderea contractului o taxa speciala care e diferita in functie de provenienta masinii . La mine au reusit sa ma taxeze chiar de doua ori - o taxa ca si cum ar fi fost EU alta pentru ca a avut masina vama fiind 'made in japan'. De 3 luni nu au returnat banii pentru taxa luata aiurea indiferent cu cate persoane am vorbit de la ei.
Alta problema e ca dupa plata ultimei rate au intarziat cat au putut finalizarea actelor si au emis inca 2 facturi de casco spunand ca sunt 'obligati de lege'.
Am o lunga lista de exemple pentru care va recomand sa va uitati in alta parte cand va cautati o firma de leasing.
Daca ati avut si voi experiente similare haideti sa le impartasim ca altii sa nu pateasca la fel.

PS: Nu e scris la nervi...au trecut vreo 3-4 luni de la finalizarea contractului.
drabisan
Acum sa nu crezi ca le tin eu partea, dar:

- nu am avut niciodata nici cea mai mica problema cu imputernicirile de la ei. S-au rezolvat intotdeauna ultra-usor, am dat un mail si m-am dus in aceiasi zi sa ridic hirtia.

- contractul e eurobor plus ceva si mi-a crescut si mi-a scazut dobinda de fiecare data, functie de eurobor.

Acum ramine sa vad cind voi incheia leasingul. Daca-mi prelungesc casco 2-3-50 de luni, nu ma deranjeaza deloc. Prima de asigurare a fost tot timpul extrem de mica pentru valoarea asigurata smile.gif

Eu sint la cealalta extrema fata de tine vis-a-vis de experienta cu Volksbank.

doraneko
Nu am zis nimic de dobanda pentru ca depinde de Euribor (la mine a crescut cu vreo 3% in timpul contractului dar asta nu e o problema)
Prima de asigurare e procent din valoarea asigurata. Daca valoarea masinii e supraevaluata platesti mai mult decat trebuie pentru asigurare, iar in caz de dauna totala leasingul incaseaza banii.

update:

La putin timp dupa emailul trimis la VB (bineinteles cu linkurile de la threaduri) am fost sunat pentru rezolvarea problemelor .
Mailurile si telefoanele anterioare nu au avut nici pe departe atat succes cat postarea pe internet.
Va sfatuiesc sa procedati in mod similar cand va loviti de asemenea firme.

later update:

Volksbank Leasing nu poate sa-mi inapoieze banii pe care i-au facturat gresit decat cu o cerere semnata si stampilata din partea mea. Motivul este "asa sunt procedurile". Procedurile
mele nu permit asta, asa ca pot sa astepte mult si bine. Intre timp o sa continuu activitatea de promovare a serviciilor VB leasing.
Ma gandesc sa le fac si un site www.antivbleasing.ro (dupa modelul http://www.paypalsucks.com)
Probabil ca o sa fie cea mai ieftina publicitate (170ron) pe care au cumparat-o vreodata.
doraneko
Intre timp situatia s-a agravat...se pare ca fara proces nu se finalizeaza.
Au reusit sa "piarda" 10 din cele 37 de bilete la ordin pe care le-au cerut ca garantie.
Biletele sunt de tip vechi, semnate si stampilate de mine, nu au o suma trecuta si nici macar beneficiar. Nu se pot anula neavand data,serie,numar.
In continuare fac pe prostii si imi zic ca poate nu au fost de la inceput 37 in conditiile in care exista proces verbal pentru ele si au fost cel putin 3 oameni care le-au numarat.
In conditiile astea pe langa reclamatiile de rigoare la BNR (de acolo vine reglementarea leasingului), la politie (pentru frauda/furt si complicitatea celor de la leasing) ajungem si la proces sa-si asume raspunderea pentru biletele lipsa.
Baietii de la ziare si televiziuni sunt in cautare de subiecte fierbinti asa ca o sa le pregatesc si un comunicat .
Ce parere aveti ? Aveti vreun sfat ceva ?
A K U
Bravo tie! Nu ai nici o sansa sa te lupti cu hotia generalizata a bancilor, dar demersul tau e demn de toata lauda. Daca ai timp, nu-i lasa! Fuck the (banking) system!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.