Help - Search - Members - Calendar
Full Version: volkswagen polo din 95' nu porneste
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
evolution
Salut tuturor.Am si eu un polo din 95' in doua usi.Cand l-am primit acum cateva luni mergea l am mai pornit din cand in cand sa nu imbatraneasca.E pe injectie,l-am accelerat pe loc.Acum am inteles ca nu era voie...i-am bagat 4l de benzina am crezut ca poate de acolo...n-a vrut sa porneasca.Am mai bagat cinci si a stat pornit cam un minut apoi iar a murit.Pur si simpu nu-l da peste cap ca sa ''o ia''.Va rog mult daca ma puteti ajuta.Mi-a zis unu ca ar fi ramas nu stiu ce goluri de aer,chiar n-am idee.Multumesc sad.gif
DORU
Motorele cu injectie de benzina au o regula: nu se dau pedale la acceleratie INAINTE DE A FI PORNITE, in caz ca s-a intamplat acest lucru sau daca nu au pornit la prima cheie, se asteapta 1-2 minute si se pornesc din nou, sa aiba timp sa se evapore vaporii de combustibil. Ai procedat astfel ?

Alta cauza ar fi un furtun desprins de la locul lui, cel mai probabil unul de aer, in caz ca motorul da sa moara daca odata pornit nu-l accelerezi...iar daca amestecul este neconform, se opreste. Deci ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.