Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme Mp3 player
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia
valiboy_87
Salut,
Am o dacie 1310 si am o mare problema cu mp3 player-ul pe care il am instalat pe ea de vreo 2 ani.
A inceput prima data sa-mi faca figuri acum cateva luni......cand stau cu masina pe loc fie ca are pornit motorul sau este oprit atunci cand dau volumul la mp3 mai sus de 22-23 pur si simplu se inchide si se deschide iar ca atunci cnd este masina oprita si ii dai cheie...se restarteaza....pana de curand credeam ca este bateria de vina..asa ca am cumparat una noua si tot asa face,chestia asta o patesc mai ales cand ascult o melodie cu bas....cum incepe basu cum se inchide...reusesc sa scap de chestia asta doar atunci cand sunt in mers si calc acceleratie(in mom in care accelerez nu se mai inchide deloc).Nu prea inteleg care este legatura...o fii de la sigurante?nu stiu ce sa mai fac...pls help confused.gif
Potzocul
ai probleme la alimentare!
verifica cu un voltmetru ce tensiune ai pe el, trage curent din alta parte, probabil ca e pe acelasi fir cu un alt consumator care mananca tot de la el.
la fel facea si la dacia mea.
Rebel
potzocul are dreptate:
in momentul in care cresti sarcina, ai nevoie de mai mult curent in boxe (special bass) iar pe aceeasi line exista un consumator paralel. Cand accelerezi face fata intrucat infuzia de curent de la alternator este mai mare si depaseste constanta ceruta de mp3 player. Trebuie sa il alimentezi de la o alta sursa. In general intr-o masina exista circuite dedicate si fiecare circuit are o anumita siguranta; firele sunt si ele calculate pentru un anumit consum si un anumit amperaj. Deci va trebui sa gasesti o alta line de alimentare.
valiboy_87
Salut,
S-a rezolvat ,am curata suportul de la sigurante cu smilgherul apoi am inlocuit a 3 siguranta de sus in jos cu una rosie mare ......inainte era una mai mica alba, si se pare ca problema s-a rezolvat smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.