Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Senzori parcare
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
snakekaa
Revin pe forum cu rugamintea ca cei care se pricep la asa ceva sa imi recomande niste senzori de parcare care sa ma ajute sa imi parchez masina de 4.5m intr-un loc de parcare de 5m (parcare laterala).
Multumesc anticipat pentru sfaturi.
DORU
Alege Directed de la FALCON, cei cu afisaj interior. Fiabili, nu dau erori decat f rar, asadar de poti baza pe ei.
Ii gasesti ca pachet senzori spate sau si fata, si spate.
Succes !
snakekaa
Multumesc de sfat, Doru. Intre timp, am vorbit cu ceilalti doi proprietari de masini care ocupa locul din fata, respectiv din spate, ne-am inteles si zic ca am suficient loc cat sa parchez fara senzorii respectivi.
Alta problema am acum: sambata cand am coborat in parcare, am constatat ca mi s-a furat geamul(sticla) oglinzii din dreapta. Stiti cumva de unde sa cumpar asa ceva la un pret cat mai OK? Asigurarea CASCO a zis pas, cica daca fac dosar il fac degeaba, ca e mai putin costul decat franciza de 100 de euro.
Si, in alta ordine de idei, aveti idee daca exista asiguratori care ofera CASCO la persoane fizice fara franciza de 100 de euro?
Multumesc,
Toni
DRAGOS
eu am la clio casco fara franciza, la allianz smile.gif nu stiu exact conditiile, dar platesc in al doilea an ~800 euro, trimestrial, la valoare asigurata de aproape 12000 euro smile.gif

merita sa intrebi smile.gif
snakekaa
Intre timp, am gasit articolul de mai jos in ceea ce priveste francizele:

Link

Reiese si de acolo ca la Generali nu prea sunt cazuri de CASCO fara franciza, ori eu la ei am... Acum ce sa fac, asta este... Macar sa o rezolv totusi, adica sa gasesc ceea ce caut.
VIC2222
salut in legatura cu geamul de la oglinda gasesti ce trebuie pe autokarma.are si geam oglinda normala sau heliomata.
snakekaa
Multumesc, micutu666. Am facut ieri comanda la ei, m-au sunat pentru confirmare si apoi m-au mai sunat si atunci cand au adus-o de la depozit in magazin. Am fost de dimineata si am ridicat oglinda. Presupun ca nu o sa intampin probleme in a o monta, mi s-a parut un sistem destul de simplu. (din fericire sau din pacate, avand in vedere ca e simplu si de scos de catre hoti) verymad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.