Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ajutor, schimbat baterie cheie A4 2005
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi > A4/A5
MariusMarius
Salut,

Am un Audi A4 2,0 T din 2005. Recent am inlocuit "eu" bateria de la cheie. Nu se mai deschide/inchide de pe telecomanda, poate fi folosita doar manual in conditiile in care LED-ul rosu pozitionat pe cheie licare in momenul apasarii oricarui buton din cele 3. De mentionat este faptul ca nu am a 2 a cheie si nu stiu cum sa o configurez. Daca cineva a mai intalnit aceasta pb-ma va rog sa ma ajutati!

Multumesc!!
DRAGOS
posibil sa se fi resetat cip-ul din cheie si sa nu mai fie pe aceeasi frecventa cu masina. probabil o vizita la service ar rezolva rapid problema.

bafta!
HalbaSus
QUOTE (DRAGOS @ Mar 30 2009, 01:44 PM) *
posibil sa se fi resetat cip-ul din cheie si sa nu mai fie pe aceeasi frecventa cu masina. probabil o vizita la service ar rezolva rapid problema.

bafta!


Mai poti incerca sa apesi pe butonul de deschidere sau inchidere in timp ce cheia este in contact. Daca nu se rezolva atunci recomand si eu o vizita la service.
Rebel
Ai nevoie de doua chei de la masina (ca a doua cheie poti folosi si cheia valet care nu contine telecomanda).

1. Deschide usa soferului, pune cheia valet in contact, suceste cele doua trepte (toate instrumentele On ) dar nu porni motorul.
2. Lasa cheia valet in stadiul de mai sus, iesi afara si cu cheia ce trebuie programata incuie masina.
3. Tine ambele butoane de pe telecomanda apasate pentru 5 secunde. Luminile masinii trebuie sa se aprinda o data iar claxonul sa sune.
4. Deschide usa, scoate cheia cealalta din contact.
5. Incuie si deschide usa cu noua cheie programata.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.