Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Logan 1.6 16v - Upgrade Soft & Revizie 60.000 Km
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
ADN
Salutare,
Am si eu nevoie de niste parere/raspunsuri la urmatoarele 2 probleme:
1. Cei de la Dacia mi-au spus ca se poate face un upragade la softul computerului de bord care scade consumul si mareste puterea ( Cp ). In primul rand as vrea sa aflu daca chiar se poate acest lucru ( daca are rezultate ) si daca se merita.
2. Cat costa aproximativ revizia de 60.000 d km la un asemnea model ( 1.6 16v )?

Va multumesc anticipat si sper sa primesc niste raspunsuri cat mai repede.
T u d o r
Eu zic ca inainte de a te apuca de marit puterea sa te gandesti serios la un tuning de sistem de franare si la coborarea masinii cu cativa km. Am facut mai demult un test drive cu Loganul 1.6 16v si nu puterea mi s-a parut problema ci stabilitatea si franarea. iti recomand arcuri sport, coborarea caroseriei cu 2-3 cm minim si un sistem de franare cu discuri si pe spate. Probabil se poate face o grefa de la Clio.
ADN
Pai pe mine nu m-ar interesa foarte mult marirea puterii, ci scaderea consumului ( nu ca ar fi mare, dar e criza smile.gif) ). Cu sistemul de franare sincer nu mi s-a parut sa aiba o problema. Intradevar, in curbe nu se comporta excelent dar pentru modul meu de condus zic k e ok si asa. Merci de raspuns, astept in continuare alte pareri.
yir
Eu m-as uita mai degraba la mici imbunatatiri aerodinamice decat la soft. Cu putina indemanare poti sa obtii o scadere considerabila a consumului, pentru idei cauta ecomodder si iti alegi ce poti face.
Cipp
CITAT( T u d o r @ Mar 30 2009, 12:41 AM) *
Eu zic ca inainte de a te apuca de marit puterea sa te gandesti serios la un tuning de sistem de franare si la coborarea masinii cu cativa km.Cam cati? geek.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.