Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AC Suzuki Ignis 1.3 4x4
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Suzuki > Ignis
tlaloos
Am achizitionat luna aceasta un Ignis 4x4, motor 1.3 , an de fabricatie 2001. Nelamurirea mea este urmatoarea: in momentul cuplarii ac-ului se aude un sunet (tzaf) metalic. Este normal sa sune asa? Va intreb, pt ca la masinile conduse de mine anterior, n am auzit asemenea sunet in momentul pornirii ac-ului. Va multumesc.
Andrei Suzuki
Cred ca te referi la momentul in care porneste compresorul de AC;tot atunci turatia variaza putin.E normal,si la mine se aude.
tlaloos
QUOTE (Andrei Suzuki @ Mar 30 2009, 01:11 PM) *
Cred ca te referi la momentul in care porneste compresorul de AC;tot atunci turatia variaza putin.E normal,si la mine se aude.


Multumesc frumos. Imi era teama sa nu fie dus compresorul de ac. smile.gif
tractorulM
O sa auzi la masina asta multe sunete suspecte care la alta nu se aud si la asta sunt normale,da cu timpul te obisnuiesti...sau nu.
rexkroki
eu am un Sx4 si nu se aude nimic la pornirea AC... la fosta masina care avea un motor de 1.4 se auzea un zgomot si se simtea si la turatia motorului dar functiona corect... nu cred ca e vreo problema la Igisul tau
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.