Help - Search - Members - Calendar
Full Version: freelander td4 an fabricatie 2005
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Land Rover
europeanladydoctor
Sunt nefericita posesoare a unui freelander td4 din 2005...in garantie am schimbat pompa de motorina dupa care o perioada a fost ok.
La scurt timp dupa iesirea din garantie-ca asa se intampla:) -a inceput sa faca figuri...acul turometrului are niste variatii la relanti si mai nou si moare motorul si nu mai porneste 'la cheie'....am fost la service si mi-au schimbat pe o gramada de bani pompa de presiune ...problema nu s-a rezolvat nici asa .
Am fost iar la service...computerul nu a detectat nici o problema...Azi iar am dus-o in service si m-au sunat ca trebuie schimbata pompa de presiune pe care imbecilii o mai schimbasera in urma cu aprox o luna .Probabil acum ca ar trebui schimbata in garantie nu o vor schimba ,ci ma vor pune sa platesc alta piesa - cea mai scumpa:))-....
Au un service mizerabil!Sunt in pragul disperarii!M-am saturat sa arunc gramezi de bani pe nenumarate serii de 'diagnostic' si alte 'fantezii' Land Rover!
Cu Tiriac se lucreaza mizerabil si am observat asta si dupa ce am avut probleme cu banca Tiriac!In tara asta nu mai face nimeni dreptate?
Sa vedeti ce tarife pt manopera au!!!
hdi
Motorina nu pui de la "Stelian si Fii", nu-i asa?
Oricum, generatia precedenta de LR a fost faimoasa pt. lipsa lui de fiabilitate.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.