Help - Search - Members - Calendar
Full Version: rog ajutor-problem pornire
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
akela
sal tuturor cu skoda (si nu numai):)rog ajutor
skoda oktavia 2002 inchidere centralizata cu alarma(si acum problema)
daca inchid masina cu cheie(nu din telecomanda) la deschiderea ei tot cu cheie nu pot porni motorul.;;mentiune;; alarma si inchiderea centralizata este din dotarea masini din fabrica.
am aceasta problema deoarece mi s-a stricat telecomanda(acum este la reparat),dar ciudat ca fara ea (telecomanda) nu pot porni masina,:(si deci rog frumos cunoscatorii un sfat.
si scz dac am gresit cu new topic. THX.
mike.omega
Cel mai probabil, in momentul in care tu deschizi cu cheia si nu din telecomanda nu deblochezi imobilizatorul de motor. De unde rezulta ca nu o porti porni wink.gif
Ce iti repara la telecomanda aia? Nu ai doua telecomenzi?
akela
sal si thx ptr promptitudine
uite povestea; am ajuns acasa de la cumparaturi.-am inchis masina cu telecomanda-am revenit la masina dupa aprox 15 min-
cand sa deschid nimik:( incerc cu cheia porneste alarma-apas butonul de oprire alarma nimik-fug in casa aduc telecomanda cealalta apas butonul -nu se opreste.deschid capota la motor iau contactul de la baterie se opreste.chem meserias-(chiar bun) una din telecomenzi e dusa.(se repara maine e gata.)
problema !! de ce nu pot porni motorul fara telecomanda??? (daca deschid usa cu cheia nu porneste masina) confused.gif thx again .ciudat nu???
i-ti dai seama ca ieri sau testat o groaza de lucruri.pana sa gasit ca telecomanda e dusa dar problema e cu pornirea motorului
DORU
Pai ti-a raspuns si Mike...alarma a blocat Immo...de ce nu deschizi masina din a 2-a telecomanda functionala este ceea ce nu am inteles.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.