Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cateva schimbari de ordin organizatoric
Masini.ro Forum > Administrare > Echipa de moderatori Masini.ro
Pages: 1, 2
mike.omega
Dupa cateva discutii avute am ajuns la concluzia ca ar trebui sa delimitam mai bine membrii acestui forum dupa cum urmeaza:

1. Toti membrii noi si cei care au sub 100 de posturi vor fi incadrati intr-un grup separat numit "beginners". In momentul in care vor atinge pragul de 100 de posturi vor intra automat in grupul membri.
2. Cei din "beginners" NU vor avea acces in urmatoarele arii: Totul Despre Masina Mea, Combat Zone si Intalniri Masini.ro/forum

De ce facem acest lucru? Pentru a putea sa ne cunoastem mai bine si sa nu ne (mai) trezim cu cazuri in care nu cunoastem un membru, deci nu stim cum sa-l abordam smile.gif

Alte planuri: dupa cum probabil se poate intui din ce am scris mai sus, vom face o arie separata pentru intalnirile care se organizeaza prin intermediul acestui forum. Cu legatura spre sub-aria de intalniri Subaru, sau mutam acea arie. Aici ar trebui sa-si dea cu parerea cei interesati biggrin.gif

Un alt plan este acela de a reduce dimensiunea semnaturii la maxim 3 randuri de scris sau 2 randuri de sigle auto. Am inceput sa vad posturi in care s-a scris un rand dar semnatura ocupa 1/2 de pagina. Exagerez un pic dar prindeti voi ideea smile.gif

pista
CITAT(mike.omega @ Mar 2 2009, 12:14 PM) *
Alte planuri: dupa cum probabil se poate intui din ce am scris mai sus, vom face o arie separata pentru intalnirile care se organizeaza prin intermediul acestui forum. Cu legatura spre sub-aria de intalniri Subaru, sau mutam acea arie. Aici ar trebui sa-si dea cu parerea cei interesati biggrin.gif


Propun ca sub-aria de intalniri Subaru sa ramana la Subaru. Motiv: avem membrii care au sub 100 de posturi si deja au participat la prima intalnire Subaru.
Ce inseamna nu vor avea acces ? Nu pot posta dar pot citi aceste topicuri sau nici nu pot citi ?
mike.omega
Nu vor avea acces inseamna ca nu vor vedea acea arie smile.gif
Si da, ramane doar o legatura spre sub-aria intalniri Subaru wink.gif
22nst
Mie imi convine, dar asta inseamna ca nici cei neinregistrati sa nu poata citi topicurile respective.
mike.omega
Yeap! Ar insemna sa devina arii private dedicate exclusiv membrilor dupa cum am descris mai sus wink.gif
22nst
Da domne, mie imi convine si iti sustin ideea!
hdi
Mi se pare mai logic ca intalnirile sa se organizeze in interiorul ariilor monomarca. E vorba despre intalniri monomarca in fond. Pentru cele generale mi se pare ca lucrurile decurg Ok la ora actuala.
In privinta restrictionarii accesului...cred ca un rezultat ar fi sa vedem posturi monosilabice, lipsite de valoare adaugata, aprobari gretoase ale afirmatiilor altora etc. cu unicul scop de a ajunge in 2 zile la 100 de posturi. Si apoi, intalnirile au ca scop socializarea, schimbul de opinii si mai ales sunt ocazii tocmai ca membrii sa se cunoasca. De ce ar trebui sa participe la ele doar cei care au avut ceva de spus in 100 de posturi? Am vazut de multe ori cate un singur post care valoreaza cat 100 ale altora. Nu mi se pare un criteriu de selectie rational asa cum nu cred ca cineva trebuie respins (si s-a intamplat) doar pe motiv ca nu este cunoscut de ceilalti. Este un forum iar intalnirile intre prieteni nu se organizeaza aici.
Asta este parerea mea, ca tot am fost invitat sa mi-o spun. rolleyes.gif
NGZ
Am si eu o curiozitate, de fapt doua:
1- ce v-a determinat sa introduceti restrictii pentru "beginners" ?
2- de ce "beginners" si nu "incepatori" ?
mike.omega
1. Pentru ca au fost situatii cand membrii noi, despre care nu stiam nimic, au intervenit sau au dorit sa participe la intalniri iar cand s-a cerut o prezentare minima acestia au rabufnit. Si pentru ca experienta de pana acum a dovedit faptul ca putem comunica mai usor daca stim cate ceva despre ceilalti. Ne-am trezit si cu pusti care se dadeau atotcunoscatori spre exemplu...

2. Toate grupurile de membrii prezenti pe acest forum au denumiri in lb. engleza, simplu biggrin.gif
NGZ
Daca voi ziceti ca ati avut experiente neplacute cu unii "beginners"... atunci da, trebuie sa dati dovada de vigilenta. ninja.gif
Raman la parerea ca utilizarea lui "beginners" este nepotrivita. Bre, atata timp cat avem cuvintele necesare in romana, de ce simtiti nevoia sa implanti englezisme din loc in loc ? Da mai bine ?
22nst
Au fost probleme cu un tip care s-a trezit peste noapte ca vrea la intalnire dar nu stia nimeni nimic de el, era primul post pe forum!
DORU
QUOTE (mike.omega @ Mar 2 2009, 02:14 PM) *
Alte planuri: dupa cum probabil se poate intui din ce am scris mai sus, vom face o arie separata pentru intalnirile care se organizeaza prin intermediul acestui forum.

Un alt plan este acela de a reduce dimensiunea semnaturii la maxim 3 randuri de scris sau 2 randuri de sigle auto. Am inceput sa vad posturi in care s-a scris un rand dar semnatura ocupa 1/2 de pagina. Exagerez un pic dar prindeti voi ideea smile.gif


In privinta intalnirilor mari ale masini.ro, deci nu cele mono-marca, cred ca ar fi binevenita o arie numai a lor...

In privinta semnaturilor mari, mai degraba se poate interveni individual acolo unde se impune...nu cred ca este o caracteristica des intalnita sa ai semnatura mai mare decat e cazul...
Rebel
Sunt in asentimentul catorva membri, criteriul de a permite cuiva accesul la intruniri doar dupa 100 de postari il consider atat discriminator (ok, e discutabil, inteleg ideea in sine) cat si inutil, nu cred ca v-a da rezultatele scontate. Cred doar ca va veti umple arhiva de postari fara substanta si continut menite sa propulseze autorul in categoria "pilotilor", "membrilor", samd.

Sa luam de exemplu "Totul despre masina mea". Nu poti accesa respectiva arie decat daca esti membru. Mie unul mi se pare o mare porcarie, singura explicatie pe care o vad in treaba asta este mandria asta gen "site-ul nostru are 4 miliarde de membri inscrisi" etc. Multi intra la nimereala, de curiozitate, o zi doua, se uita la o masina a unui membru, etc. si pleaca. Parerea mea este ca daca ii place ramane, daca nu, nu.
Asa si cu intalnirea asta. Se fac tot felul de reglementari de parca va intalniti in nu stiu ce cazarma inchisa.
Ideea este ca daca vreau vin la intalnire si pe sestache, vin, si iaca asta mi-s ca doar stiu si unde si cand. Sau, eu am alta idee, vin asa muteste si stau cumintel in banca mea sa aud si eu ce se debiteaza prin zona sau cum sta treaba. Si n-am nevoie de o mie de postari.

Deci nu am voie sa vin la intruniri daca nu 100 de posturi. O sa se ajunga la tot felul de idei de genul "imputericire" peste nick-ul meu si-al tau. Prea mult hatis, prea multa bataie de cap.
Si intrebarea cheie este: Daca are 100 de postari are automat dreptul la intrunire? Sa zicem ca dupa 100 de postari il cunoastem relativ bine. OK, il cunoastem, dar nu ne place. Ce facem? Trebuie sa il primim ca are 100 de postari?
Deci, 100 de postari il fac automat baiat bun sau in 100 de postari intentionam sa "il educam" in spiritul masini.ro?

Hai ma lasat-o balta, zau, este pierdere de timp.

Referitor la limbaj subscriu: pe romaneste va rog. Nu begginers si alti "beggars'i".
Novice, incepator, suna bine.

In ceea ce priveste semnatura subscriu: unii (inclusiv moderatori) au semnaturi mari cu o mie de randuri, trimiteri, link-uri (parca nu era voie sa faci trimitere catre un alt site, sau ma insel?), altii au poze mari, caractere mari sau citate de te apuca ameteala. Toate nu fac altceva decat sa manance spatiul forumului si sa il umple cu bazaconii. Daca doresti, poti fi original si cu un rand doua, ceva finut si de efect.

Parerea mea...

Nota:
Am avut bafta, noroc ca m-am inscris inainte de noua legislatie, am peste 100 de postari, pot sa vin si eu? whistling.gif
Hoinar
Legat de accesul la aria "Totul despre masina mea" a incepatorilor, mie tocmai asta mi se pare o greseala. Pai prin topicurile de-acolo se prezinta lumea. Au fost multe cazuri cand de la primele posturi colegii si-au prezentat masinile si asa s-au pornit discutii, s-au pus intrebari, s-au cunoscut oamenii.

Poate legat de intalniri aveti dreptate, dar legate de "..masina mea" tocmai ati luat celor nou veniti modalitatea de a se prezenta mai frumos.
DPMDV ar putea veni si la intalniri, ca oricum, daca nu le place, nu vor mai veni, daca le place, vor mai veni (si vice versa, daca vor fi placuti vor mai fi primiti). Suntem oameni mari si stim sa alegem ce ne place si ce nu...si asta fara prea multe reguli eliminatorii pe forum smile.gif.

T u d o r
Apai singura conditie sa vina la intalniri e sa fie membru inregistrat. E prea mult? Mi se pare o conditie de bun simt.
HalbaSus
Rebel, chiar te rog sa vii la intalniri... Nu stiu daca exista avion direct canada - budapesta, dar daca este ai putea veni la intalnirea din Ungaria (pe circuit). Promit sa-ti fac rost si de un beemer cu care sa te dai, daca nu in cel mai rau caz poti sa te dai cu mertzul meu.
klm
CITAT(Rebel @ Mar 3 2009, 08:07 AM) *
Sa zicem ca dupa 100 de postari il cunoastem relativ bine. OK, il cunoastem, dar nu ne place. Ce facem? Trebuie sa il primim ca are 100 de postari?

Poate sa nu-ti placa o persoana chiar de are peste 1k-10k de posturi, asta n-are relevanta.
Nici eu nu cred ca e o idee buna sa se limiteze accesul la Masina mea din motivele expuse de Hoinar, despre restul n-o sa ma pronunt pentru ca sunt plusuri si minusuri, eu personal consider ca fiecare membru are valoarea sa si merita respect, nu prea ma uit cate raspunsuri are persoana careia ii raspund sau pe care o intreb ceva si consider ca informatia este cea mai importanta dar un moderator are alte atributii iar aici nu ma mai bag.
Multa bafta!
mike.omega
Buun, intre timp brainstormingul a continuat si a rezultat ca:
1. Scoatem regula cu posturile ca e oarecum tampita geek.gif
2. Ariile de care am vorbit vor fi vizibile de guest(membrii neinregistrati) dar citirea si postare se va face numai cu cont
3. Am mai pus cateva emoticons, daca aveti sugestii sunt bine venit dar vreau si calea din YM. Exemplu 36182451.gif = = si ))
4. E necesar sa facem un poll pentru avatarurile cu diverse chestii care se batzaie sau punem piciorul in prag si bagam in regulament direct? smile.gif
5. Semnaturile nu vor mai depasii 3-5 linii, fara chestii stridente si le vom edita wink.gif
G e o r g e
railor ... 39110506.gif
Hoinar
QUOTE (mike.omega @ Mar 3 2009, 01:16 PM) *
Buun, intre timp brainstormingul a continuat si a rezultat ca:
1. Scoatem regula cu posturile ca e oarecum tampita geek.gif
...
4. E necesar sa facem un poll pentru avatarurile cu diverse chestii care se batzaie sau punem piciorul in prag si bagam in regulament direct? smile.gif
...


1 - brava! thumbsup.gif
4 - Adica nu-ti place avatarul meu?! ohmy.gif sad.gif Vrei sa-l invat alte miscari? biggrin.gif
klm
CITAT(mike.omega @ Mar 3 2009, 01:16 PM) *
4. E necesar sa facem un poll pentru avatarurile cu diverse chestii care se batzaie sau punem piciorul in prag si bagam in regulament direct? smile.gif
5. Semnaturile nu vor mai depasii 3-5 linii, fara chestii stridente si le vom edita wink.gif

Daca sunt batzaituri frumoase sunt total de acord, sunt de acord si cu ele la semnaturi chiar daca depasesc 5 linii, cu conditia sa fie batzaituri frumoase foc 36182451.gif (wa, de cand asteptam emoticonul asta!!!)
Serios vorbind, putina organizare n-a stricat nimanui.
G e o r g e
am updatat semnaturile domnu' mike 39110506.gif .. e bine ? whistling.gif
Rebel
QUOTE (mike.omega @ Mar 3 2009, 09:16 AM) *
Buun, intre timp brainstormingul a continuat si a rezultat ca:
1. Scoatem regula cu posturile ca e oarecum tampita geek.gif
2. Ariile de care am vorbit vor fi vizibile de guest(membrii neinregistrati) dar citirea si postare se va face numai cu cont
3. Am mai pus cateva emoticons, daca aveti sugestii sunt bine venit dar vreau si calea din YM. Exemplu 36182451.gif = = si ))
4. E necesar sa facem un poll pentru avatarurile cu diverse chestii care se batzaie sau punem piciorul in prag si bagam in regulament direct? smile.gif
5. Semnaturile nu vor mai depasii 3-5 linii, fara chestii stridente si le vom edita wink.gif


@Mike,
1. O decizie fireasca.
2. Foarte bine, postarea doar prin inregistrare mi se pare o chestie de bun simt. Lasati insa un loc unde un oaspete poate posta (ca si inainte).
3. Foarte bine. Bun. Dar pe cel cu kiss-ass l-ai gasit? smile.gif
4. Personal, avatarurile miscatoare nu ma deranjeaza, fiecare pune ce crede.
5. Asta mi se pare un lucru bun. Prea multa polologhie si prea mult spatiu "inghitit" de semnaturi.

@Halba,
Multumesc de invitatie, esti un dragut, sincer, nu stiu cand vin in Ro, in cazul meu totul este in general inopinant, cand se poate pleca decid si gata.
Daca voi fi prin preajma negresit am sa apar. Mi-ar face o mare placere sa cunosc colegii de pe forum.
Ah! felicitari pentru Mercedes! o alegere foarte buna!
guerilla
QUOTE (Rebel @ Mar 3 2009, 06:03 PM) *
Daca voi fi prin preajma negresit am sa apar. Mi-ar face o mare placere sa cunosc colegii de pe forum.


asta ar fi un eveniment de neratat biggrin.gif
hdi
Stiu ca o sa supar o gramada de lume buna dar imi asum riscul.
Se poate renunta si la avataruri cu continut de o decenta discutabila cum ar fi funduri de gagici sau juma' de sani?
Stau sa ma gandesc cum ar fi sa se inscrie o tipa si sa-si puna ca avatar o pereche de testicule sau mai stiu eu ce? Mie mi-ar produce repulsie, nu stiu voua...
Si apoi, de ce trebuie sa dau fereastra in bara cand se apropie copilul?
Daca se poate bine, daca nu ata-ete!
Thx.
Hoinar
QUOTE (hdi @ Mar 4 2009, 08:53 PM) *
...
Si apoi, de ce trebuie sa dau fereastra in bara cand se apropie copilul?
Daca se poate bine, daca nu ata-ete!
Thx.

Hdi, exista o mica solutie pentru problema cu copilul. Se cheama folosirea browserului Firefox si a add-on-ului ImgLikeOpera ( https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1672 ). Acea extensie a browserului Firefox te va ajuta sa blochezi doar anumite imagini (browserul FF are posibilitatea de a bloca imagini, dar e limitata la a bloca toate imaginile de pe un site, nu doar anumite imagini..si nu cred ca vrei sa ratezi toate pozele de pe forum smile.gif. Daca ai nevoie de ajutor...cu placere smile.gif.
Scuze de offtopic, da' parca nu as vrea sa pierd spectaculoasele poze folosite de colegii nostri biggrin.gif tongue.gif.

PS: o sa sune comic...dar abia am vazut ca asta e o facilitate preluata de la browserul Opera, deci cred ca si cu acela vei putea face mai simplu ce doresti... teehee.gif
hdi
Eu chiar folosesc Firefox. Voi incerca.
Daca asta e solutia...
f1anatic
QUOTE (hdi @ Mar 4 2009, 12:53 PM) *
Stiu ca o sa supar o gramada de lume buna dar imi asum riscul.
Se poate renunta si la avataruri cu continut de o decenta discutabila cum ar fi funduri de gagici sau juma' de sani?
Stau sa ma gandesc cum ar fi sa se inscrie o tipa si sa-si puna ca avatar o pereche de testicule sau mai stiu eu ce? Mie mi-ar produce repulsie, nu stiu voua...
Si apoi, de ce trebuie sa dau fereastra in bara cand se apropie copilul?
Daca se poate bine, daca nu ata-ete!
Thx.



Am sugerat si eu asta si mi-au tras-o. Zdravan.
pista
CITAT(f1anatic @ Mar 4 2009, 08:46 PM) *
CITAT(hdi @ Mar 4 2009, 12:53 PM) *
Stiu ca o sa supar o gramada de lume buna dar imi asum riscul.
Se poate renunta si la avataruri cu continut de o decenta discutabila cum ar fi funduri de gagici sau juma' de sani?
Stau sa ma gandesc cum ar fi sa se inscrie o tipa si sa-si puna ca avatar o pereche de testicule sau mai stiu eu ce? Mie mi-ar produce repulsie, nu stiu voua...
Si apoi, de ce trebuie sa dau fereastra in bara cand se apropie copilul?
Daca se poate bine, daca nu ata-ete!
Thx.



Am sugerat si eu asta si mi-au tras-o. Zdravan.


Sunt de partea voastra. Cu totusi ca-mi plac pozele, animatiile respective eu cred ca au locul intr-o arie/subarie gen Masini si Fete. Nu in avatar sau in semnatura. Ridica nivelul de amuzament al forumului dar scade nivelul de seriozitate.
HalbaSus
pai... chiar trebuie sa cream reguli ca "nu aveti voie cu avataruri cu femei goale" ? Eu cred ca la mariustom a fost un moment de euforie... absolut normal la descoperirea unui asemenea GIFuri... la naiba, si eu am fost entuziasmat de avatarurile lui biggrin.gif Dar cred ca asemenea avataruri nu vor deveni populare pe masini.ro. Daca totusi va fi cazul, vom interveni.
Mariustom
CITAT(hdi @ Mar 4 2009, 08:53 PM) *
Stiu ca o sa supar o gramada de lume buna dar imi asum riscul.
Se poate renunta si la avataruri cu continut de o decenta discutabila cum ar fi funduri de gagici sau juma' de sani?
Stau sa ma gandesc cum ar fi sa se inscrie o tipa si sa-si puna ca avatar o pereche de testicule sau mai stiu eu ce? Mie mi-ar produce repulsie, nu stiu voua...
Si apoi, de ce trebuie sa dau fereastra in bara cand se apropie copilul?
Daca se poate bine, daca nu ata-ete!
Thx.

Acum e rândul meu biggrin.gif
Nici nu vreau să mă gândesc cum umbli cu fetița ta vara, eventual pe vreo plajă.
Sau poate o ții în casă, fără acces la TV și urmărindu-i privirea pt a putea "cenzura" la timp ? smile.gif
Și eu am fată, are 14 ani, sunt "polițai" pt ea, dar nu sunt extremist. Deocamdată. Dar nici departe nu-s whistling.gif
Pentru conformare citește fișierul atașat, câteodată ne ajută biggrin.gif

Nu trebuie să fii extremist, de ce fugi de ăla te vei împiedica.
CITAT(f1anatic @ Mar 4 2009, 09:46 PM) *
Am sugerat si eu asta si mi-au tras-o. Zdravan.

Se putea să lipsești și tu ? tongue.gif
Mai ai "urme" ? biggrin.gif
Potzocul
nici eu nu sunt deacord cu avatarele cu un anumit continut...... semi obscen sa zicem asa.
eu consider acest forum ca fiind unul serios... din pacate am vazut multi fani ale acestor avatare pe aici...
sunt foarte deacord cu infiintarea unei arii pentru postarea lor.
la fel si eu sunt pus in situatia de a lasa pagina jos cand vine cineva spre mine ... ca sa nu se inteleaga ceva gresit.
oricum ... e un forum liber, fiecare face dupa bunul lui plac, dar totusi un pic de decenta, nu strica.
hdi
QUOTE (Mariustom @ Mar 4 2009, 10:06 PM) *
Acum e rândul meu biggrin.gif
Nici nu vreau să mă gândesc cum umbli cu fetița ta vara, eventual pe vreo plajă.
Sau poate o ții în casă, fără acces la TV și urmărindu-i privirea pt a putea "cenzura" la timp ? smile.gif
Și eu am fată, are 14 ani, sunt "polițai" pt ea, dar nu sunt extremist. Deocamdată. Dar nici departe nu-s whistling.gif
Pentru conformare citește fișierul atașat, câteodată ne ajută biggrin.gif


Foarte tare decalogul. Nu-l stiam insa imi imaginam ca asa ar trebui sa fac. Fetita mea are 7.5 ani. Maine-poimaine vine vremea. Banuiesc ca tu iti faci deja incalzirea.
Imi pare bine ca ai ales un astfel de raspuns. Spiritual si lipsit de patima arigato.gif . Apreciez si sunt bucuros sa am astfel de dialoguri.
Mariustom
Mulți înainte, și să îmbătrânim bucurându-ne de ele wink.gif
Ohhh, încălzirea e făcută de câțiva ani, acum stau după perdea cu glonț pe țeavă biggrin.gif rolleyes.gif

Sunt spiritul, și sunt plin de patimă. Doar că îmi știu controla ... patimile. Atunci când ele mă dirijează înseamnă că-s legumă. Și că ori e aproape sfârșitul meu, ori al ... lumii whistling.gif
Dar nu mă las thumbsup.gif

Se poate considera avatarul meu (acesta și cel precedent, ce a creat ... discuții pro și contra) indecent și/sau obscen, dar nu la noi în țară. Pe undeva unde cartea sfântă e ... Coranul wink.gif

Poțocule, decența mea nu constă în avatarul meu ci în ... restul (ca să nu mă laud). Și cred că știi și tu asta bine smile.gif
Oana
QUOTE (HalbaSus @ Mar 4 2009, 10:01 PM) *
Eu cred ca la mariustom a fost un moment de euforie... absolut normal la descoperirea unui asemenea GIFuri...

sunt curioasa, ca si perioada de timp, ce inseamna "un moment" pentru marius? nu de alta, dar observ ca a si schmbat imaginea, deci inca nu s-a plictisit...
eu trebuie sa recunosc ca sunt invidioasa pe formele detinute de domnisoara din cel de-al doilea gif si de asta militez pentru scoaterea lor whistling.gif nu sunt de moda veche, dar pur si simplu nu-mi plac. e plin internetul de imagini dinastea si macar masini.ro sa faca diferenta
22nst
QUOTE (Mariustom @ Mar 4 2009, 10:06 PM) *
QUOTE (hdi @ Mar 4 2009, 08:53 PM) *
Stiu ca o sa supar o gramada de lume buna dar imi asum riscul.
Se poate renunta si la avataruri cu continut de o decenta discutabila cum ar fi funduri de gagici sau juma' de sani?
Stau sa ma gandesc cum ar fi sa se inscrie o tipa si sa-si puna ca avatar o pereche de testicule sau mai stiu eu ce? Mie mi-ar produce repulsie, nu stiu voua...
Si apoi, de ce trebuie sa dau fereastra in bara cand se apropie copilul?
Daca se poate bine, daca nu ata-ete!
Thx.

Acum e rândul meu biggrin.gif
Nici nu vreau să mă gândesc cum umbli cu fetița ta vara, eventual pe vreo plajă.
Sau poate o ții în casă, fără acces la TV și urmărindu-i privirea pt a putea "cenzura" la timp ? smile.gif
Și eu am fată, are 14 ani, sunt "polițai" pt ea, dar nu sunt extremist. Deocamdată. Dar nici departe nu-s whistling.gif
Pentru conformare citește fișierul atașat, câteodată ne ajută biggrin.gif

Nu trebuie să fii extremist, de ce fugi de ăla te vei împiedica.
QUOTE (f1anatic @ Mar 4 2009, 09:46 PM) *
Am sugerat si eu asta si mi-au tras-o. Zdravan.

Se putea să lipsești și tu ? tongue.gif
Mai ai "urme" ? biggrin.gif



Foarte tare "regulamentul"
M-am tavalit de ras... Doamne sper sa nu fie adevarat... mi-l imaginez pe Mariustom cu pusca in mana si ochii benoclati pe fereastra 36182451.gif
hdi
In concluzie, eu inteleg ca ne bazam pe autocenzura fiecaruia si respectul pe care ni-l datoram unii altora.
Pentru mine este OK si nu am niciun motiv sa cred ca cele de mai sus nu vor functiona perfect de-acum inainte. thumbsup.gif
Multumesc pentru intelegere.

PS: subscriu la ideea lui Pista cu topicul dedicat. Se impaca si capra si varza (si sa nu ma intrebati cine e capra si cine e varza... teehee.gif )
Mariustom
Dragă Oana, nu știam cine mai lipsea dintre cei ce combat avatarul meu smile.gif
Știi, la mine "un moment" diferă de la situație la situație: depinde cine mă cheamă, depinde de cât durează până găsesc ce caut, depinde ... de multe rolleyes.gif
În cazul avatarului meu, momentul meu ține cât și al tău, cel puțin.
Adică, așa cum ții tu la MS așa iubesc și eu femeile smile.gif

Știi bine că pt unii era și este deranjant avatarul și semnătura ta. Pt mine nu e, știu să trec peste plăcerile altora.
Învață și tu asta unsure.gif
Și nu e bine deloc să fii pentru evitarea a ceva ce invidiezi. Cu atât mai mult crește invidia. Uită-te și controlează-ți invidia. Doar prin astfel de terapie îți va trece. Dacă nu mă crezi, mergi la un consult de specialitate, și să ne zici sfatul primit.

HDI, crede-mă că-mi funcționează din plin autocenzura și sunt respectuos pt a putea cere respect. Adică nu poți cere ceva ce nu oferi wink.gif

Destul pe azi, mai sunt și alte zile smile.gif
ninja.gif
DORU
QUOTE (hdi @ Mar 4 2009, 11:01 PM) *
In concluzie, eu inteleg ca ne bazam pe autocenzura fiecaruia si respectul pe care ni-l datoram unii altora.


Mai mult decat corect !
A avea masura in toate e ceva sfant...libertatea unora nu trebuie sa incalce pe cea a altora. Aceasta ar fi o societate a viitorului...indepartat !
Oana
@marius... adica ma trimiti la psiholog/psihiatru, sau cum? stii foarte bine ca nu ma impresioneaza discursurile tale, indiferent de tactica pe care o abordezi...
eu mi-am spus si imi voi spune parerea de fiecare data cand voi avea ceva de zis... si mai citeste o data, te rog, ca poate nu ai inteles: cand voi avea ceva de zis

hdi a dat un exemplu foarte bun. ce-ar fi sa-mi pun si eu un avatar cu testicule zburatoare? sunt convinsa ca nu va fi placut...
mike.omega
Ca sa fie democratie pana la capat as propune un poll.
Pana una alta va mai amenint cu schimbarile ce vor veni sapt asta

1. Reorganizarea ariei cu specific tehnic(service/tuning)
2. Infiintarea ariei de intalniri, asta e simplu dar n-am eu timp si rabdare acum biggrin.gif
3. Pe unii ii bate gandu sa infiintam o arie NUMAI cu sfaturi de achizitie auto, ceva derivat din versus dar mai la obiect wink.gif
hdi
QUOTE (oana87995 @ Mar 4 2009, 11:26 PM) *
ce-ar fi sa-mi pun si eu un avatar cu testicule zburatoare? sunt convinsa ca nu va fi placut...


Sper, pentru binele nostru, ca-ti place Michael suficient de mult cat sa n-o faci... rolleyes.gif
Alex-F1
Mda.....nu pot sa zic ca nu-mi place ce vad in avatarul lui Marius, dar cred si eu ca nu-si are locul aici.....exista o infinitate de alte poze pe langa acestea cu continut "sexy"......dar nah, uomu iubeste femeile, dupa cum a si spus......desi totusi cred ca acum 15 ani nu iubea {asa de mult ca acum} femeile din poze.....deh, vremea trece..... whistling.gif
klm
CITAT(hdi @ Mar 4 2009, 08:53 PM) *
juma' de sani? Stau sa ma gandesc cum ar fi sa se inscrie o tipa si sa-si puna ca avatar o pereche de testicule

CITAT(oana87995 @ Mar 4 2009, 11:26 PM) *
ce-ar fi sa-mi pun si eu un avatar cu testicule zburatoare?

1. daca s-ar pastra echivalenta ar fi vorba de jumatate de testicule;
2. sunt si tipi care apreciaza testiculele asa ca mesajul tau mi se pare discriminatoriu;
3. oana, testicule zburatoare ar fi singurele pe care as fi curios sa le vad (in afara celor din dotare).
CITAT(oana87995 @ Mar 4 2009, 10:38 PM) *
eu trebuie sa recunosc ca sunt invidioasa pe formele detinute de domnisoara din cel de-al doilea gif si de asta militez pentru scoaterea lor

As vrea sa vad daca esti obiectiva in apreciere smile.gif.

De obicei imaginea masinilor se asociaza cu cea a femeilor frumoase: femeile trezesc pasiuni la fel cum masinile trezesc pasiuni; un forum de specialitate dedicat masinilor se adreseaza in principal soferilor ori soferii au cel putin 18 ani (o varsta la care au voie, legal, sa se uite la funduri; Dragos, mai ai putin smile.gif) ba chiar multi soferi de pe aici sunt casatoriti si nu imi inchipui ca nu au vazut niciodata fundul nevestelor (sau va uitati la el de 2 ori in viata cand vreti sa faceti copii?!).
Pff, e in regula sa fie anumite limite dar atat timp cat nu sunt imagini cu interiorul organelor sexuale ci imagini cu parti ale corpului care se pot vedea in realitate pe toate drumurile nu inteleg de unde puritanismul asta blink.gif ! Exista solutii pentru a va feri copiii asa ca folositi-le.
Trebuie sa-l intelegem si pe Marius: a ajuns aproape de varsta la care-i zboara ochii dupa pustoaice mai ceva ca unui adolescent, ar trebui sa primeasca tot suportul nostru (eventual, daca nu are timp sa le observe pe toate, sa ii mai trimitem noi niste poze) biggrin.gif.
DRAGOS
Traim in secolul 21 si cred ca suntem cu totii de acord ca accesul la materiale pronografice e mai mult decat facil oricui are chef de asa ceva. De curand am trecut pe culoar prin fata unor clase de gimnaziu. Cred ca erau a 5-a sau a 6-a. Eh, pai vreau sa va zic ca am ramas putin socat de limbajul de santier pe care-l aveau. Mai mult, erau vreo 2 care se benoclau intens la un filmulet pe un telefon. crde ca va dati seama despre ce filmulet vorbesc smile.gif

Atunci mi-am dat seama ca oricat am incerca sa ne ferim, traim intr-o societate destul de murdara si plina de chestiuni "imorale". Daca e s-o luam asa suntem incojurati de multe lucruri care deranjeaza mai mult sau mai putin. Depinde doar de noi sa le trecem prin filtrul ratiunii si sa distingem ce e ok si ce nu mai e ok wink.gif

Si eu am grija uneori cu forumul cand il deschid de acasa, pentru ca poate sa mai apara sora mea prin preajma. Si momentan nu am chef de intrebari incomode smile.gif
guerilla
QUOTE (oana87995 @ Mar 4 2009, 10:38 PM) *
eu trebuie sa recunosc ca sunt invidioasa pe formele detinute de domnisoara din cel de-al doilea gif si de asta militez pentru scoaterea lor :


eu i-am zis lui marius sa puna si un gif cu "formele" scoase.. din pantaloni/sutien, da el nu si nu laugh.gif laugh.gif
Mariustom
CITAT(klm @ Mar 5 2009, 11:04 AM) *
...Trebuie sa-l intelegem si pe Marius: a ajuns aproape de varsta la care-i zboara ochii dupa pustoaice mai ceva ca unui adolescent, ar trebui sa primeasca tot suportul nostru (eventual, daca nu are timp sa le observe pe toate, sa ii mai trimitem noi niste poze) biggrin.gif.

Ai adresa mea de mail în profil whistling.gif

Acum serios. Țin minte acum muuulți ani, când mă plimbam cu soția, mă uitam după gagici și îi ziceam: "uite ce faină e aia / uite ce picioare are / uite ce cur fain / etc" astfel că la un moment dat, câteodată ea îmi arăta "bucățile" de pe stradă până când, deodată, îmi zice: "auzi, m-ai făcut să mă uit și eu după gagici" biggrin.gif
Asta era demuuult, acum vreo 15 ani.
Acum vreo 2-3 săptămâni eram în mașină cu soția și fata când, luând o curbă într-o intersecție, observ 3 tinere îmbrăcate elegant și eu zic: "ouaaau, ce gagici" la care soția, pt prima dată, îmi (f.te) trage o palmă peste frunte smile.gif) Nici nu mă așteptam la o așa reacție biggrin.gif Și nici ea, dup-aia. Nu știu cum de a avut curaj rolleyes.gif
Oricum, am avut dese propuneri să "angajăm" o ... menajeră tânără dar m-am lovit de refuz până acum. Dar mai insist biggrin.gif
Și nu sunt singurele propuneri. Dar nici fiică-mea nu prea mă lasă să "studiez fauna" din jur.
De ce oare ??? unsure.gif cool.gif

Guerilla, am și eu (încă) o demnitate și o "greutate" în cuvinte, nu le terfelesc chiar așa ... tongue.gif
ninja.gif
guerilla
lasa terfelitu si da fuga de iti ia pusca, io ti-am zis... e mai bine sa fii pregatit biggrin.gif
decat sa stai tu cu grija, mai bine sta fi-ta laugh.gif asa stie si ea ca nu e de gluma laugh.gif
hai ma rog, daca nu pusca, baga-i un soft de monitorizare pe telefonu mobil biggrin.gif
klm
guerilla, bagat sub piele chip dotat cu microfon si senzor de hormoni.
Marius, nu pot sa-ti atasez pozele pe formularul de pe forum... asa ca trebuie sa mai astepti fundul ala (singurul pe care pot sa ti-l trimit pentru ca in rest am poze cu fundurile unor persoane care m-ar "scalpa" daca ar afla ca le-am share-uit).
guerilla
klm, tu deschide portu 5900 ca le luam singuri si atunci nu te mai cearta persoanele in cauza biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.