Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Inlocuire jante pe Casco
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
gabin
Am de gand sa imi inlocuiesc jantele pt ca sunt destul de paradite si vreau sa apelez la casco in acest sens. Din ce am inteles trebuie sa merg la politie sa iau autorizatie de reparatie, dar problema este ca acolo la politie ce le zic? Ca nu am facut accident nu am facut nimic...sunt doar indoite/zgariate.

Sa presupunem ca cei de la casco sunt de acord sa imi inlocuiasca cele 1,2, 3 sau 4 jante (depinde de acel inspector, cate considera el ca trebuiesc inlocuite), atunci eu le pot face o propunere sa achizitioneze alte jante indicate de mine si nu cele stock?
hdi
Eu mi-am schimbat 2 jante la 307 dupa ce le-am strambat trecand peste o bordura tarata de cineva in mijlocul strazii. Atentie: a fost un accident si nu reprezinta o sugestie pt. tine.
Nu prea cred ca ti le schimba pe CASCO doar pt. ca prezinta semne de uzura. Daca ii convingi sa faca asta vei deveni eroul meu thumbsup.gif
klm
In cazul avariilor sau accidentelor usoare (te-a zgariat vecinul masina cu bullbarul de la Q7) nu trebuie sa te mai duci la politie ci direct la asigurator. (asta a fost partea usoara)
Nimeni nu asigura taieturi, zgarieturi sau alte "uri" la roti decat daca sunt rezultate in urma unei ciocniri or ar fi aproape imposibil sa ai deteriorate doar jantele; in cazul in care, presupunem ca, ai intrat intr-o bordura (sau intr-un obstacol mai jos decat pragul caroseriei astfel incat obstacolul respectiv sa-ti fi afectat doar jantele) nu ai cum sa zgarii decat 2 din ele.
Si in ultimul rand: daca nu ai o anexa in care se specifica un anumit model de jante iti vor fi inlocuite cu cel mai ieftin set standard pentru modelul tau de masina.
Eu zic sa iti cumperi tu jantele pe care ti le doresti sau ... poate-ti merge cu shpaga pentru ca in mod normal ar trebui sa fii trimis la plimbare smile.gif.
Bafta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.