Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Problema motor Seat IBIZA 2007
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > SEAT
marius_or
Buna,
Am cumparat acum 2 ani un Seat Ibiza 1.2 12V de la reprezentanta (0km) din Oradea. Toate bune si frumose, pana in iarna, cand, spre stupoarea mea, cand scoteam cheia din contact motorul ramanea pornit si (cate-odata) face un piuit scurt, gen cel de avertizare pentru farurile pornite dar pe o alta tonalitate. Am dus masina, fiind in garantie, la reprezentanta D&C, fiind ferm convins ca problema va fi remediata. Mi-au tinut masina cateva zile, ca dupa aceea sa-mi zica virgula ca defapt nu prea stiu care e problema, au demontat ce era de demontat, dar nu stiu ce-are. Am scos-o, dupa vreo 2 luni satul de problema am dus-o iar. Acelasi raspuns, ca au schimbat ei ceva, spera sa fie ok... dar nu e. Am lasat-o asa, imi mai facea faza din cand in cand in vara, dar mult mai rar decat iarna, cand ramane pornita vreo 4-7 secunde dupa scoaterea cheii din contact.

Alimentez in principiu de la Petrom cu benzina 95.
Aveti vreo idee care ar putea fi problema ? Singura chestie care imi sare in minte e sau ca ramane benzina pe undeva sau din varii motive computerul continua sa mai injecteze benzina dupa scoaterea cheii...
James Kilowatt
Continua sa mai dea si scanteie? blink.gif
Cipp
Incearca sa bagi benzina mai buna, de 98-100 si vezi daca mai face! Benzina de 95 de la petrom e posibil sa aiba in cel mai bun caz 91 si probabil face autoaprindere!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.