Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sistem electric partiere si geamuri
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
CristianE
Buna ziua si bine v-am gasit
Am o Skoda O1 din 1999 1,9TDI 101 CP
De cateva zile un "spirit" tongue.gif a inceput sa-mi bantuie prin masina: Am dus-o la un service pt ca nu mai se deschidea usa din dreapta (din butonul de alarma) -mi-au spus ca au gasit apa si mult praf pe acolo au curatat si totul este OK; am " frecat de cateva ori telecomanda si totul a fost... OK. Seara am lasat-o in parcare iar peste noapte sau deschis geamurile si fie se deschid si se inchid usile fie se aud releele de la usa cum lucreaza, comenzile pt geamuri nu mai functioneaza intodeauna fie ca e vorba de panoul principal fie de butonul de pe usa. Primul lucru la care m-am gandit a fost alarma pt ca a refuzat sa mai sune... asa ca m-am dus la un atelier unde am cerut dezactivarea alarmei. fara nici un rezultat, cu alarma in buzunar masina se comporta la fel. tipul de acolo mi-a spus ca din experienta sa ar fi tentat sa creada ca este o eroare la calculatorul masinii.
Ati mai auzit asa ceva? Ma puteti indruma undeva... (nu la porsche romania)
Va multumesc si.. o zi buna.
DORU
Imi pare rau pt necazul tau, insa trebuie sa te intreb 2 lucruri:
- in 1999 existau pe Skoda si in grupul VAG doar motorizari non-PD, AGR 90CP si AHF 110CP. Deci cred ca ai gresit cand ai scris 101CP !
- ai facut la service si o diagnoza computerizata VAS?

As spune ca ar fi fost indicat, pt ca este clar o problema de natura electrica si putin probabil ca eroarea sa nu fie stocata in memoria BC.

Astept raspunsul tau, in fct de asta fac si recomandarile !
CristianE
Multumesc pt raspuns...
Una din problemele mele este ca persoana care se ocupa de masina nu mai este disponibila. In concluzie nu stiu pe cineva careia sa io las. Daca esti amabil imi poti recomanda un service OK?
O seara buna

PS: scuze motorul este de 110 CP AHF confused.gif
DORU
Desigur, ca sa nu fie reclama - cu toate ca nu asa privesc personal - ti-am trimis un MP !

Sper sa -ti fie de folos !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.