Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Seat Ibiza 1.9TDI
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > SEAT
sandman
Salutare,
ma bate gandul sa-mi schimb masina anul asta, si una dintre optiuni ar fi sa imi iau un seat ibiza 1.9tdi. Masina trebuie sa fie mai noua de 2004 si cu clima. Ce stiti de masina si mai ales de acest motor? costuri de intretinere, consum, daca merita mai mult decat 1.4tdi. Masina o sa o iau sh din germania. O sa merg cam 15.000km pe an. ce ziceti, e o alegere buna?
Cristi2
nu cunosc seat foarte bine, dar cunosc motorul 1.9tdi bine.
il consider un motor perfect pentru Romania, economic daca e cazul, cu un pic de ajutor pseudosportiv, duce la tavaleala, nu e pretentios la motorina.
e pretentios doar la ulei (sa fie de calitate, vezi normele) si la anumite lucruri general valabile pentru turbodizaluri (interzis forja la rece si sub 1800 rpm, lasat motorul la relanti cateva momentu dupa o forja)

atentie la schimburile de distributie !
sandman
mersi pentru raspuns
georgehitch
masina e construita pe platforma lui polo,deci e destul de fiabila fara probleme mari.
motorul 1,9 pd e printre cele mai fiabile dieseluri dar are si cate parti proaste:e zgomotos fata de un common rail,nu e foarte liniar ca si curba de cuplu,si e destul de nerafinat.partile bune:fiabilitate,senzatia ca trage mult mai bine decat o face datorita "zvacului de putere de la 1900-2500 ture",consumul foarte decent pentru aceasta cilindree.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.