Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme pompe de injectie Renault Clio Symbol.
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Androne30051
Stie careva daca zvonurile prind unele probleme aparute la pompa de injectie a Renaulturilor fabricate in Turcia sunt reale? Vorbim de modelele pe benzina de 1.4 8v si 1.4 16v!
Rares29194
Stiu de ceva probleme la injectoarele pentru motoarele dCi de 1,5.
Injectoarele la motoarele dCi 1,5 sunt marca Delphi si se pare ca au "cazut" cateva dintre ele la Meganurile cu motoare diesel.
Nu stiu insa cate au "cazut", daca reprezinta o problema sau sunt doar accidente normale pentru orice model .

M-ar bucura daca cineva ar putea confirma sau infirma aceste info.
James Kilowatt
Se pare ca pompele de injectie de la toate modelele cu rampa comuna sunt sensibile la calitatea motorinei. In franta, HDI-ul de la PSA e mai sensibil decat dCI-ul renault, pe aici dCI-ul are faima ca e fiabil... insa pe aici circula multe legende si nu toate sunt adevarate.
In ce priveste topicul initial, mie nu mi-e clar.... pompa de injectie de la motoarele pe benzina? Nu e mare lucru de capul ei.... plus ca nici nu costa foarte mult, ar trebui sa fie pana in 50€. M-as indoi sa pice totusi in serie, POMPA, pentru ca e o componenta destul de banala.... indiferent de cine e facuta. Sigur nu se refera la alta componenta anuntul initial?
Androne30051
Da, ma refeream la tot sistemul de injectie nu numai la pompa! Stiu ca injectoarele pica foarte repede daca bagi benzina proasta, am deja doua in torpedou, dar asta inseamna o cheltuiala de 2.000.000.
Nefiind specialist in tipuri de motoare pe injectie de benzina (Clio mi l-am cumparat acum trei saptamani), niste "prieteni" probabil, m-au speriat ca dupa 20.000 km motoalele astea o sa inceapa sa consume cu foarte mult peste media obisnuita, se vor opri la relanti, etc. si ca de vina ar fi sistemul de injectie ca este,citez, "de tot rahatul", si ca reparatziile vor costa in jur de 1800-2000 de euro. Pana la urma cel mai sigur este sa fac doua revizii cat de curand, la doi dealeri diferiti si vom vedea....
James Kilowatt
Sincer sa fiu, eu am dubii. Am colegi in romania care au clio de cativa ani buni, din generatia mai veche si pana acum nu au avut probleme. Si nu cred ca generatia noua e mai proasta.
In ceea ce priveste benzina, sincer nu stiu ce sa spun... pana acum am mers doar 6000km cu masina cu injectie (alta, una veche rau, nu clio) cu benzina romaneasca si nu am observat sa fie vreo diferenta fata de cea straina.
Rai
O pompa buna nu are ce sa se strice asa de repede am avut o groaza si nu am avut niciodata probleme,dar adevarul e calitatea benzinei din Ro lasa de dorit la unele statii am simtit pe propria piele numai benzina scumpa de peste cred ca era 33.000 mii lei/l poate acum mai mult mergea bine incearca de la OMV super plus 100 nu stiu cum se numeste acolo.Dar stiu ca nu toti au bani de benzina buna asa ca ei vor schimba multe la motor.
Androne30051
OK! Incep sa ma mai linistesc. La banii pe care ii dai pe o masina mai de doamne ajuta in ziua de azi, conteaza orice detaliu!
Gociu75
totusi e ceva adevarat in asta, dar se refera mai mult la megan 2. Au fost destule cazuri cu probleme la injectoare. Sunt facute in America Latina, Brazilia parca, si au mai creat probleme. Dar sunt in garantie, se schimba cu altele facute de data asta in Europa si treaba e ok
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.