Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kit ambreiaj
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
adrian_vl
Salut. sunt posesorul unui golf IV 2002, 101 CP, motor PD, TDI. De curand am constatat ca nu mai am demaraj, motorul turandu-se cand incercam sa apas pedala de acceleratie mai tare. M-am gandit ca ar putea fi turbina dar nu auzeam nici un sunet ciudat sau ceva fum pe teava. Am fost la cineva care are un service si mi-a pus-o pe calculator, spunandu-mi ca nu pe programul respectiv nu ii da nimic ciudat ci numai valorile cand o accelereaza. Adica la 3000 si ceva de turatii 4000 , puterea nu era in limitele normale. Si mi-a zis ca ar fii tubo. La motorul meu AXR turbo e undeva la 1000 de euro. Ok. M-am dus la sevice la VW si mi-au pus-o pe tester. Concluzia: debitmetrul de aer. L-am schimbat si merge ceva mai bine dar nu s-a rezolvat. Dupa ce l-am schimbat un inginer de acolo a mers cu masina sa-i faca proba si mi-a zis ca fenomenul descris de mine cu turarea motorului ar fi de la ambreiaj, (patineaza) ca trebuie schimbat kit-ul (placa, disc, rulment). Vreau sa stiu si eu daca e posibil asa ceva, sa se tureze la viteza.
Cipp
Fa proba ambreiajului: pornesti masina, tragi frana de mana, cuplezi viteza I si ridici incet ambreiajul pana sus. Daca motorul se tureaza constant, atunci ambreiajul e de vina. Daca motorul se opreste, inseamna ca nu e de la ambreiaj.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.