Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Problema cu faza lunga la c220 din 2007
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Mercedes Benz
adi45619
Tot schimband intre faza lung si scurta, la un moment nu a mai mers faza lunga. Odata cu asta nu a mai mers nici semnalizarea. Am oprit motorul si l-am repornit din mers. Au inceput sa mearga din nou faza lunga si cu semnalizarea. Dupa vreo 10 minute de mers si tot alternand luminile pt ca veneau masini din fatza iar am patzit-o. Iar am oprit motorul si l-am repornit si lucrurile au revenit la normal.
Pe urma incepuse sa imi fie teama sa mai aprind faza lunga ca sa nu descopar ca iar nu merge. Ati experimentat ceva asemanator?
andreistn
nu am patit, am un c180, dar o fi un scurt undeva, trebuie sa te duci sa o verifice. eu am avut probleme cu alternatorul, si se oprea masina din senin oriunde eram, daca aprindeam vreun bec se oprea pe loc.... ce ai tu nu pare asa grav deci poate nu e asta, ca m-a costat numai alternatorul 30 de mil....
adi45619
Am fost la service-ul Merc din Craiova si mi-au zis ca e de vina partea de plastic cu maneta, din dreptul volanului. Trebuie inlocuita si e 9 milioane. Sper sa fie asta si sa nu ma faca sa o schimb degeaba. Cica asa le aparea pe tester.
Partea buna e ca m-au programat intr-o de cand m-au sunat si ca nu mia-u luat niciun ban pe constatare, spre deosebire de aia de la Audi-vw, tot din Craiova care mi-au luat 500 000 pt un tester-diag.
Partea proasta e ca m-au tinut acolo 2 ore. Totusi, ct de mult timp sa iti trebuiasca sa realizezi ca trebuie schimbata maneta aia. Eu am crezut ca au si inlocuit-o.
laurentiu
CITAT(adi45619 @ Dec 4 2008, 05:00 PM) *
Am fost la service-ul Merc din Craiova si mi-au zis ca e de vina partea de plastic cu maneta, din dreptul volanului. Trebuie inlocuita si e 9 milioane.


Cat???? blink.gif
Mah da-o dracu' de treaba. Un rahat de plastic 9 mil huh.gif
adi45619
Am schimbat maneta care actiona faza lung, stergatoarele si semnalizarea. Au fost de treaba la service. M-au anuntat ei ca masina e inca in garantie si ca nu va costa nimic desi eu credeam ca iesise din garantie. Au fost de treaba. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.