Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oferte masini generate de criza si nu numai
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Pages: 1, 2, 3
klm
De ceva vreme am vazut tot felul de oferte la masinile noi generate, mai mult sau mai putin, de criza economica precum si o ieftinire a masinilor sh.
O sa incep cu (sume in Euro):
-Fiat:
pachetul Fiat 50: pentru Panda, Albea, Punto sau Linea se plateste jumatate acum si jumatate in 2010.
Panda - 3350, Albea - 3830, P Classic - 4125, GP - 4990, Linea - 5500 (lipseste 500, momentan singurul care mi-ar placea).
-Nissan reduceri: Noul X-Trail - 4165, Pathfinder - 4760, Patrol - 3570, Murano - 5355, Navara -3570, Cabstar - 5355, Micra c+c - 3100, Note - 3570, Tiida - 3900, Quasqai - 1190.
Datele au fost adunate la browsingul pe saiturile mai multor producatori (cei care nu au avut promotii/oferte pe prima pagina: Alfa, BMW, Citroen, Ford, Hyundai, Kia, Mazda, Mini, Peugeot, Seat, Skoda, VW n-au fost luati in considerare, de exemplu am auzit de reducerea de 6000 la C4 insa nu am date concrete ca sa o includ in statistica).
Si pe piata masinilor la mana a 2-a se vad scaderi insa acestea nu sunt asa de considerabile (se situeaza in jurul a 25%).
Completarile de pe toate pietele lumii sunt bine-venite (exemplu: finantare leasing cu dobanda 0% la achizitionarea unei masini Toyota pe piata americana).

FAR EASTERN
Pai leasing cu dobanda zero este si la noi in oferta. Numai ca nu stiu exact despre ce marca e vorba. Chiar ma mirasem, asta dupa ce vazusem si oferta Fiat50...
adrian_flavius
Ford ofera reduceri de pana la 25% (pentru anumite modele); cel mai mic discount este de 7%, cel mai mare de 25%...este vorba de masinile aflate pe stoc, nu poti pune optionale peste ceea ce se afla in standard...dar sunt destul de "dotate"

Suzuki ofera o reducere pentru Swift, modelul de 1.4 l, pe benzina: 9850 de euro, DDP, si are incluse mai multe dotari faine...
mike.omega
If
dealerii isi fac stocuri mari
dispare puterea de cumparare
apar discount-urile mari (acum 2-3 ani cand iti dadea un dealer 1000 de euro discount era miracol, acum iti da 3000 fara sa le zici buna ziua)
masinile se vand si se recupereaza banii partial
Else
importatorii vor avea mult, dar mult de pierdut biggrin.gif

PS: m-a invatat si pe mine altcineva, dar e logic wink.gif
HalbaSus
La audi sunt reduceri destul de mari si sunt pe prima pagina (ce-i drept reducerile sunt sub forma unor optionale gratuite dar tot reducere se numesc):
A3: incepand de la 2231 euro + TVA
A6: pana la 6944 + TVA
De asemenea se dau reduceri si optionale multe si la A8 si Q7... din pacate A4 e prea nou si probabil se vinde ca painea calda, deci nu exista reduceri sad.gif

La mercedes au reduceri uriase (10.000 euro) la E-klass...

La VW daca mai exista golfuri V pe stoc le gasiti cu reduceri semnificative.

La BMW au oferta 320d cu xdrive si ceva optionale gratuite (mi se pare ca e doar la modelul fara facelift dar s-ar putea sa ma insel).
Hoinar
La Toyota Romania cea mai buna oferta pare la Avensis - 5 ani garantie + 5 ani intretinere gratuita + reducere 1000 de euro.
Restul nu-s asa mari (sub 1000 de euro din ce-am vazut pe site).
StefanVVTi
Eu am prins 1360 e reducere la Yaris ... thumbsup.gif
klm
CITAT(HalbaSus @ Nov 11 2008, 03:56 PM) *
sunt reduceri destul de mari si sunt pe prima pagina (ce-i drept reducerile sunt sub forma unor optionale gratuite dar tot reducere se numesc):

Ma scuzi daca niste chestii pe care ti le baga dealerul/producatorul ca dotari nu consider ca fac parte din categoria oferte; la fel, 1-2k euro inseamna doar o reducere pe care oricum o obtineai la multe marci.
(oferta de pe prima pagina audi.ro e pe flash?)
Sa zicem ca Avensis chiar are o super-oferta, s-o analizam: primul afis cu ea l-am vazut in urma cu 2-3 luni si mai mult ca sigur se datoreaza lichidarii de stoc, 5 ani garantie nu e mare sfaraiala daca ai limita de km (Ceed are 7 ani insa in anumite conditii), majoritatea ofera macar 3 ani cu posibilitatea extinderii pana la 5 ani pentru o suma modica, nici intretinerea gratuita nu e mare sfaraiala daca in ea nu intra si reviziile si consumabilele (inclusiv cauciucurile) fara limita de km.
Oferta o sa fie daca ii gasesc unui cunoscut o masina de max 15.000 lei, mai noua de 2005 cu AC, ABS si electric.
Watcher
QUOTE
nici intretinerea gratuita nu e mare sfaraiala daca in ea nu intra si reviziile si consumabilele

Eu citind anuntul 'intetinere gratuita' inteleg ca te duci si faci revizia de tip A, revizia de tip B, revizia de tip X gratis.
Tu ce crezi ca intra in 'intretinerea gratis' de zici ca nu intra reviziile si consumabilele?

Acum legat de partea cu anvelope, garantie, etc:
Nimeni nu o sa iti dea vreodata cauciucuri gratis deoarece nu le produc ei smile.gif si deoarece le poti consuma foarte usor: demaraje si frane de mana si gata caucicucurile. La fel si ambreiajul - poti sa il prajesti foaret usor daca te chinui.

Limita de kilometri este una de bun simt la 30 000 pe an. Garantia de la Toyota acopera TOT in afara de stergatoare, placute, filtre, ambreiaj, tinichigerie si anvelope :-).
Hoinar
Eh, colegul klm viseaza la oferte gen "tun", precum cea a dealerului din Anglia care vindea 2 masini la pret de una smile.gif.
Mie mi se pare f buna oferta tinand cont de faptul ca garantia la Toyota chiar e serioasa...Nu gen "30000 km pt trenul de rulare..." sau alte asemenea smile.gif.

Sau chiar reducerea de 2500 de euro la o masina de cca 20000 - 25000, tot e ok.
G e o r g e
ford are 25% reducere la toata gama .

mercedes urile au reduceri de 10 000 euro la masini de 60 000

sa va mai spun ? ca poti lua un E klasse diesel cu dotari bune la 30 si ceva de mii de euro ?
klm
Atunci avem o reclama mincinoasa; tu ca sa iti intretii masina nu-i schimbi cauciucurile/filtrele/placutele atunci cand sunt sub limitele normale? Garantia nu acopera ambreiajul nici la masinile cu cutii automate?!
Da, Hoinar, caut super-oferte genul celei facute de BMW in Germania (ce-i drept doar pentru 1 zi): orice model la jumatate de pret, si repet ca 1-2k euro obtii in orice moment; acum toti ar trebui sa ne faca sa le cumparam produsele wink.gif.
Luka
Mda, dar problema este ca majoritatea celor care vor sa ia o masina noua, trebuie sa o vanda pe cea veche. Dar cui? biggrin.gif
adrian_flavius
Super-super-super oferta la Toyota: adica la Lexus: IS 220 D se vinde la 23 000 euro, pret DDP...adica mai putin decat am dat eu in primavara pe Totos...imi vine sa-i strang de gat pe toti de acolo...nu au varianta de buy-back, ca dadeam Totos-ul direct pe unul din ala...sunt peste 10 000 de euro discount...ce daca e modelul vechi si cica vine face-lift-ul? e aceeasi masina, modificarile sunt mai mult simbolice...mi-a iesit unghia pe care mi-am bagat-o in gat, pe undeva prin cerebel... ninja.gif
ktullu
Poate nu vede Tudor postul tau, ca lasa accordul
klm
Se pare ca unii producatori isi merita soarta si ar trebui lasati sa moara.
Citroen C4 Sedan, pret minim de lista in vara undeva la 15k euro, reduceri de 3k euro, te duci la dealer si... surpriza: pretul este 15k; la intrebarea wtf raspunsul a fost: pai masina costa 18k euro! wtf inca odata si imi spune la ureche: mah, au venit noile preturi de la Citroen Ro, ce vrei si tu acum?!
Alex-F1
Aici iarasi intrevad io vesnicul versus intre "second-hand-isti" si "noisti" biggrin.gif ....ce cuvinte am scos din mine!!! Ca si cu taxa de inmatriculare anulata pt. masinile noi......se spera ca asa poate cei care pana acum inclinau spre o masina SH, sa-si schimbe parerea si sa cumpere una noua! Odata cu ofertele astea la masinile noi, probabil vor scadea preturile si la SH, deci tot nu tine faza, ca io decat sa dau 25.000 de Euro pe un Passat nou, mai bine dau jumatate pe unul SH si unde mai pui ca sansele ca cel SH sa fie mai bun/fiabil/bine fabricat/ieftin de intretinut ca cel nou sa fie f. mari.....parerea mea! Asta acum, caci peste vreo 10 ani nu stiu cum va fi.....poate vom zice la fel, ca un Passat din 2018 e mai prost ca unul din 2008.....si uite-asa vom ajunge la masini de unica folosinta....vorba vine.... biggrin.gif
adrian_flavius
QUOTE (ktullu @ Nov 20 2008, 03:44 PM) *
Poate nu vede Tudor postul tau, ca lasa accordul


Sa stii ca-l lasa...desi IS-ul nu e asa "masina de familie" cum e Accordu-ul...adica e mai mica, mai scunda, mai compacta...performantele dinamice (daca ma iau strict dupa cifrele avansate de producatori) sunt comparabile...plus ca IS-ul are putere mai mare (177 CP), cuplu enorm pentru o masina de talia ei (400 Nm...daca ii mai bagi si un chip-tuning nu se stie ce iese...), RWD, anvelope mai late pe spate, masina sportiva, ce sa mai...si e diesel...chit ca motorul e D-CAT si vrea numai Euro V, ceea ce inseamna combustibil mai scump...da' numai cand te uiti la ea si te apuca gadiliciul undeva...ah, manca-le-as ficatii... ma oftic rau de tot...
AZAZEL
QUOTE (G e o r g e @ Nov 12 2008, 12:18 PM) *
ford are 25% reducere la toata gama .


in romania?
ktullu
La unele firme le-au vandut focus cu 40% pe bune.
T u d o r
Acum am vazut postul. biggrin.gif Flav fratioare, esti tu ferm convins ca IS e 23000? Adica ai primit tu oferta asta, sau ai auzit de la altcineva? Am mai scris pe alt thread, la Valcea acelasi IS era 38000 redus de la 40000, de fapt era modelul de varf, dar redus cu 2000. Probabil 3000 daca mai scrasneam din dinti. biggrin.gif
AZAZEL
ia uite ce face criza: in octombrie au scazut drastic vanzarile. iar year to date este abia o crestere de 1.9% fata de perioada similara din 2007 iar pana la sf anului va fi probabil o scadere per total. asta la autoturismele de import ca la dacia e dezastru.

o chestie interesanta: aparitia fiestei se pare ca au distrus vanzarile fabiei.
astra classic a murit, megane moare si el in cateva luni.

ce model de dacia a aparut la sf pimaverii 2007? ca atunci a fost o explozie de vanzari .

http://www.apia.ro/date/2008-10-Analize.pdf

astia ca sa-si salveze vanzarile vor baga promotii mari.
cine are bani de masina noua, sa mai astepte o luna/doua.
FAR EASTERN
QUOTE (AZAZEL @ Nov 22 2008, 02:30 AM) *
cine are bani de masina noua, sa mai astepte o luna/doua.



Hai ca ti-a iesit rima.
Poate mai corect era : cine aproape are bani de o masina noua.... va avea destui peste o luna/doua. biggrin.gif

Ieri am vazut o reclama despre reduceri de 22% la toata gama la.... nu mai stiu cine. confused.gif

adrian_flavius
QUOTE ( T u d o r @ Nov 21 2008, 05:48 PM) *
Acum am vazut postul. biggrin.gif Flav fratioare, esti tu ferm convins ca IS e 23000? Adica ai primit tu oferta asta, sau ai auzit de la altcineva? Am mai scris pe alt thread, la Valcea acelasi IS era 38000 redus de la 40000, de fapt era modelul de varf, dar redus cu 2000. Probabil 3000 daca mai scrasneam din dinti. biggrin.gif


Mai omule, tu nu intelegi ca DEJA pretul AFISAT in showroom era de vreo 25 000+ euroi, DDP, de la peste 33 000, cat era inainte? iar acum urmeaza sa scada la 23 000?...de aia am ramas si eu cu inima si cu sufletul in show-room...sincer...la banii aia e o oferta imbatabila...cel putin pentru mine... informatiile le am DIRECT de la consilierii din show-room, nu vorbesc povesti aici...ei mi-au spus, cu guritza lor...
StefanVVTi
Nu vrea nimeni sa-mi genereze si mie o oferta pt jante si gume pe 16" ? teehee.gif
adrian_flavius
Fane, eu am setul de Turanze, pe 16, de care vreau sa scap asap...caucioacele au 16 000 km la bord, fara nici un fel de "cascadorii" si fara gauri sau probleme...nu cer mult pe ele, juma' de pret...daca esti in pana de anvelope (vedeti, sunt poet, fac asocieri de cuvinte...laugh.gif), da-mi un PM...problema lor este ca sunt all-season, iar pe mine nu ma mai satisfac...asa ca la primavara bag Toyo Proxes pe Totos...
StefanVVTi
Sa stii ca m-am gandit la anvelopele tale, dar exista o mica-mare problema...sunt 99.9% sigur ca sunt >195, ceea ce ma dezavantajeaza... dry.gif
Hoinar
QUOTE (StefanVVTi @ Nov 24 2008, 06:41 PM) *
Sa stii ca m-am gandit la anvelopele tale, dar exista o mica-mare problema...sunt 99.9% sigur ca sunt >195, ceea ce ma dezavantajeaza... dry.gif


Din cate stiu is 205/55/R16.
StefanVVTi
Prea mari...pentru ca vitezometrul sa-si pastreze "exactitatea", trebuie 195/50/16! thumbsup.gif
Random
Unii nu-s crizati(inca). Ori mi se pare, ori Honda a marit pretul de pornire al ACCORD-ului ?!?!
Nu era 21.400 pretul de pornire al noului ACCORD (2.0 Confort)?... Parca atat era acum 2 luni cand am fost eu la dealer.
Acum pe saitul lor preturile pentru noul Accord pleaca de la 22.348.
adi.mitrea
QUOTE (G e o r g e @ Nov 12 2008, 12:18 PM) *
ford are 25% reducere la toata gama.


De fapt formularea corectă e Ford are reducere la toată gama, până la 25%. verymad.gif

Ce înseamnă asta? Vă zic eu:

25% reducere DOAR la Fiesta 1,3 benzină
XX% reducere la alt model de Fiesta
4% reducere la Focus (nu 40% cum spuneau unii colegi)
1% reducere la Kuga

Nu am toată lista în mine, dar știu că m-a intrigat acel 25% și am scotocit.

PS1: Exact de chestia asta mi-era teamă. Că vom ajunge să facem reclamă aiurea la unele mașini, dar fără să cunoaștem toate aspectele. Sau pur și simplu să scriem aici ce ne-a trecut pe la ureche la radio, situația de la dealer nefiind chiar așa de avantajoasă pentru client.

PS2: La Fiat plătești juma de mașină acum, iar jumate ÎN LEASING, din 2010, cu o dobândă necunoscută.

Așadar atenție la ofertele cu steluțe!

Am mai studiat oferte de la Renault și Nissan și reducerile sunt cam la același nivel cu cele din alți ani, nimic spectaculos.

Pentru cine vrea mașină nouă, mai bine să aștepte ofertele de Paște pentru că abia atunci vom vedea discounturi "adevărate"! thumbsup.gif
ktullu
QUOTE (adi.mitrea @ Nov 26 2008, 08:08 PM) *
QUOTE (G e o r g e @ Nov 12 2008, 12:18 PM) *
ford are 25% reducere la toata gama.


De fapt formularea corectă e Ford are reducere la toată gama, până la 25%. verymad.gif

Ce înseamnă asta? Vă zic eu:

25% reducere DOAR la Fiesta 1,3 benzină
XX% reducere la alt model de Fiesta
4% reducere la Focus (nu 40% cum spuneau unii colegi)
1% reducere la Kuga

Nu am toată lista în mine, dar știu că m-a intrigat acel 25% și am scotocit.

PS1: Exact de chestia asta mi-era teamă. Că vom ajunge să facem reclamă aiurea la unele mașini, dar fără să cunoaștem toate aspectele. Sau pur și simplu să scriem aici ce ne-a trecut pe la ureche la radio, situația de la dealer nefiind chiar așa de avantajoasă pentru client.

PS2: La Fiat plătești juma de mașină acum, iar jumate ÎN LEASING, din 2010, cu o dobândă necunoscută.

Așadar atenție la ofertele cu steluțe!

Am mai studiat oferte de la Renault și Nissan și reducerile sunt cam la același nivel cu cele din alți ani, nimic spectaculos.

Pentru cine vrea mașină nouă, mai bine să aștepte ofertele de Paște pentru că abia atunci vom vedea discounturi "adevărate"! thumbsup.gif



Reducerea chiar a fost 40%, cand firma a cumparat transit acum 1 an, le-au dat 10 +1 gratis.
AZAZEL
QUOTE (ktullu @ Nov 27 2008, 08:11 AM) *
Reducerea chiar a fost 40%, cand firma a cumparat transit acum 1 an, le-au dat 10 +1 gratis.


pai asta nu inseamna reducere de 10%?

daca achizitionau 10 transituri si le mai dadeau gratis inca 4 atunci era reducere de 40%
ktullu
1. 2 bucati focus cumparate luna octombrie, discount 40%. angry.gif
2. transit cumparate acum 1 an, 10+1 gratis.
3. masinile au fost cumparate de o firma.
adi.mitrea
Nu cred că vreunul dintre noi cei de pe forum suntem reprezentanți ai unor companii de flote. Și chiar dacă am fi, am păstra parteneriatele vechi, cu Volkswagen, Ford, Opel etc...

Sunt convins că și alți importatori dau reduceri cel puțin la fel de mari, pentru clienții MARI. rolleyes.gif

Cred că rostul topicului ăsta era să colectăm informații despre reduceri de prețuri, din perioada asta, pentru ca cei care "vânează" oferte să găsească totul aici. Ce legătură are criza economică de anul ăsta cu 10+1 Transit-uri livrate anul trecut? verymad.gif

Până una alta, vă rog să țineți cont de postul meu precedent.

Baftă!
ktullu
QUOTE (adi.mitrea @ Nov 27 2008, 01:55 PM) *
Nu cred că vreunul dintre noi cei de pe forum suntem reprezentanți ai unor companii de flote. Și chiar dacă am fi, am păstra parteneriatele vechi, cu Volkswagen, Ford, Opel etc...

Sunt convins că și alți importatori dau reduceri cel puțin la fel de mari, pentru clienții MARI. rolleyes.gif

Cred că rostul topicului ăsta era să colectăm informații despre reduceri de prețuri, din perioada asta, pentru ca cei care "vânează" oferte să găsească totul aici. Ce legătură are criza economică de anul ăsta cu 10+1 Transit-uri livrate anul trecut? verymad.gif

Până una alta, vă rog să țineți cont de postul meu precedent.

Baftă!


1.N-are nici o legatura cu topicul.
2.primul meu post fiind ca desi ford da reducere 25% pentru unele modele, in anumite situatii a dat si 40% (cu criza asta), dupa aceea ca extrapolare sau exemplicare in trecut au dat mult mai putin.

klm
ktullu, adi a intuit perfect intentia topicului, daca ar fi fost vorba de firme te-ai speria ce oferte (independente de criza) prind unii; 9.09% reducere la 11 bucati cumparate (asa se cuantifica, adi smile.gif)ar insemna doar o afacere buna pentru dealer smile.gif. Sa revenim la cele pentru noi, muritorii de rand.
ktullu
QUOTE (klm @ Nov 28 2008, 12:08 PM) *
ktullu, adi a intuit perfect intentia topicului, daca ar fi fost vorba de firme te-ai speria ce oferte (independente de criza) prind unii; 9.09% reducere la 11 bucati cumparate (asa se cuantifica, adi smile.gif)ar insemna doar o afacere buna pentru dealer smile.gif. Sa revenim la cele pentru noi, muritorii de rand.


Perfect de acord cu tine, asta am subliniat, in mod normal reducerea era de 9%, acum la alt produs a fost 40%.
Gata inchid comentariile mele la acest subiect.

Next please. rolleyes.gif
T u d o r
Honda a marit preturile cu cca 1000 euro la model. Si se anunta inca una... unsure.gif Asa da criza! Idioti complet japonezii, dar ce ma mira, ca Romania pentru ei e o piata de importanta Madagascarului.
Oricum, pretul de pornire al modelului Accord in Romania e de invidiat, am mai scris ca in Germanica Executive de 2.0 e 34000 euro...
klm
ktullu, nimeni nu te opreste sa ne spui (daca ai fost/te vei duce pe la dealeri de masini noi sau sh) ce oferte au, important e sa fie documentate ca sa avem un topic in care sa se centralizeze; in felul acesta vedem si cum isi modifica dealerii strategiile.
Tudor, crede-ma ca la produse pentru piete diferite pretul se vede si se simte in fiecare coltisor al masinii.
adrian_flavius
QUOTE (adi.mitrea @ Nov 26 2008, 08:08 PM) *
Pentru cine vrea mașină nouă, mai bine să aștepte ofertele de Paște pentru că abia atunci vom vedea discounturi "adevărate"! thumbsup.gif


...asa cred si eu, ca abia dupa sarbatorile de iarna vom vedea adevaratul nivel al lipsei de capitalizare al dealer-ilor, si nevoile lor crescute de lichiditati...si atunci vor incepe ofertele "babane"... rolleyes.gif
xamez
QUOTE (adrian_flavius @ Nov 28 2008, 01:38 PM) *
QUOTE (adi.mitrea @ Nov 26 2008, 08:08 PM) *
Pentru cine vrea mașină nouă, mai bine să aștepte ofertele de Paște pentru că abia atunci vom vedea discounturi "adevărate"! thumbsup.gif


...asa cred si eu, ca abia dupa sarbatorile de iarna vom vedea adevaratul nivel al lipsei de capitalizare al dealer-ilor, si nevoile lor crescute de lichiditati...si atunci vor incepe ofertele "babane"... rolleyes.gif

opel vectra 25%
ford focus de 7 %(cu neg inseamna 10.4)
skoda octavia dau ceva de genul 700 de e
mazda 3 2000 de e
air_wolf
eu as astepta inca vreo 3-4 luni pina vor aparea falimentele si bancile vor executa leasingurile... sa vezi atunci oferte, mai ales pentru platile cash rolleyes.gif
klm
La asta ma gandesc si eu, air, ce vedem pana acum mi se pare bataie de joc, ceva in genul cum faceau in urma cu ceva ani magazinele de haine: lasau pretul vechi, treceau deasupra o cifra mai mare pe care o taiau si strigau in gura mare ca au reduceri.
marius68582
Am citit astazi un anunt in care cineva cedeaza leasingul pentru o Alfa GT perfecta (rosie/piele crem/echipare de varf),din 2007 cu 18.000 km rulati contra sumei de... 0 lei.
DA,omul vrea doar ca nu cunva baietii in negru de la leasing sa puna mana pe masina,si ca cineva sa poata prelua leasingul si sa plateasca ratele pana la capat.

Prea frumos sa fie adevarat ?!
Hoinar
QUOTE (marius68582 @ Dec 2 2008, 01:46 PM) *
Am citit astazi un anunt in care cineva cedeaza leasingul pentru o Alfa GT perfecta (rosie/piele crem/echipare de varf),din 2007 cu 18.000 km rulati contra sumei de... 0 lei.
DA,omul vrea doar ca nu cunva baietii in negru de la leasing sa puna mana pe masina,si ca cineva sa poata prelua leasingul si sa plateasca ratele pana la capat.

Prea frumos sa fie adevarat ?!


Holly f... Prea tare faza... Pacat ca-i vreme de criza biggrin.gif.
adrian_flavius
da-ne si tu mai multe detalii...parca-parca mi-as face un cadou pe 2-3-4 luni, daca rata de leasing e rezonabila...pe urma o dau mai departe... laugh.gif...
marius68582
Ce sa va mai spus...foarte,foarte tare.

Anuntul a fost pus pe forumul alfistilor,la PRIMA vizualizare omul care a facut aceasta vizualizare a anuntului s-a hotarat s-o cumpere,dar m-a sunat pe mine pentru aranjamente contabile etc.La A DOUA vizualizare a anuntului un alt coleg alfist a spus ceva de genul "Sunt in masina, in drum spre dumneavoastra,vin s-o cumpar !"

Astazi avem un nou proprietar de Alfa GT in clubul alfistilor. whistling.gif
adrian_flavius
Era logic...sincer...asa ceva nu e de lasat...hmm-hmm... thumbsup.gif
AZAZEL
acum am vazut la stiri despre criza vanzarilor de autoturisme in sua si in lume in general.

era o imagine cu un SUV american pe care scria mare : rebate 15.000 dolari.
pana una alta in sua in noiembrie vanzarile audi au scazut cu 25,4% fata de perioada echivalaneta din 2007, 36,1% la bmw, 38,2% la mercedes, 19,2% la vw , 34,7%la lexus, 34 % la toyota
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.