Help - Search - Members - Calendar
Full Version: zgomot suspect la roti (?).
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
grenouille
salutare tuturor!
de cateva saptamani am detectat un zgomot suspect -masina mea "uruie" in mers (mai ales la viteze mari). nu stiu cum sa descriu mai exact zgomotul, e ca si cum s-ar roti ceva in gol sau incomplet undeva pe dreapta-fata.
trebuie sa ajung la service cu ea (printre altele sa schimb si un parbriz ciobit mai de mult de o piatra) saptamanile astea. dar inainte de a face constatarea, vreau sa stiu daca am "auzenii" sau intr-adevar poate aparea fenomenul asta la masini si care ar putea fi cauzele. ca nu am chef sa fac show sau scandal prin service-uri "stiu eu sigur ca aud <<ceva>>. si nici nu-i stilul meu sa ma duc sa-i bat pe saracii oameni la cap ca "mi se pare mie" sau "eu stiu mai bine ca voi".
masina are 47 000 km si acum vreo 4000 am schimbat amortizoarele pe fata + reparat nush ce la un capat de planetara (dar asta era pe stanga, pe partea soferului)
multumesc anticipat!
Hoinar
Poti incerca aici: http://www.masini.ro/forum/category/147/AR...NICA-MASINI-RO/
Doru va incerca sa te ajute cat se poate de repede smile.gif.
grenouille
multumesc hoinar smile.gif
voiam sa aflu si parerile altor skodari daca au auzit chestii d'astea pe la masinile lor sau nu. ca oricum nu stau numai cu constatari internetice, ma duc la service cu ea sa o vad.
Hoinar
QUOTE (grenouille @ Oct 28 2008, 01:50 PM) *
multumesc hoinar smile.gif
voiam sa aflu si parerile altor skodari daca au auzit chestii d'astea pe la masinile lor sau nu. ca oricum nu stau numai cu constatari internetice, ma duc la service cu ea sa o vad.


Fiind din Bucuresti cred ca Doru te poate ajuta cu mai mult decat constatari internetice smile.gif. Daca retin bine lucreaza la Brady Skoda si te poate ajuta cu o constatare mai fizica (banuiesc ca daca zgomotul e deranjant tot ai sa repari/schimbi ceva la ea pana la urma..).
Succes.
grenouille
da, o sa ajung la Brady cu masina (de acolo am si luat-o acum 3 ani si pe acolo ne-am facut reviziile)
DORU
QUOTE (fortelady @ Oct 27 2008, 10:35 PM) *
de cateva saptamani am detectat un zgomot suspect - masina mea "uruie" in mers (mai ales la viteze mari). nu stiu cum sa descriu mai exact zgomotul, e ca si cum s-ar roti ceva in gol sau incomplet undeva pe dreapta-fata.


Hoinar, multumesc pt suport !

"Uruitul" poate proveni de la profilul anvelopei sau de la un rulment uzat. Nu mi-e clar care este cauza la masina ta...cel mai sigur este sa faci o vizita la service...pt ca exista cauze multiple ce pot duce la acest simptom...si diagnosticul dupa ureche este ceva ce nu ma caracterizeaza. thumbsup.gif
grenouille
nu am cerut diagnoza dupa ureche biggrin.gif doar sa stiu daca exista vreo probabilitate oarecare sa se intample asa ceva.
ca am vazut destui oameni la viata mea care au "auzenii" sau "li se pare ca".
cand ti se pune pata la vreun defect de fabricatie umana, se numeste ipohondrie parca confused.gif . cand ti se pare la masini nush cum se numeste, da' nu vreau sa dau in asa ceva
DORU
Sugerez o constatare pe rampa si proba de drum - AutoStil este o optiune rapida si ieftina in acest caz.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.