Help - Search - Members - Calendar
Full Version: alimentare glp cielo
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Daewoo
vicentiu73
salutare am un cielo hatchback koreea din 1999 si nu se mai alimenteaza cu gpl, trec manual de la benzina pe gaz iar cand fac asta imi da in nas sai se opreste motorul si pe bune ca , consumul pe benzina e f mare, nu e mai putin decat cel pe gaz dar se simte diferenta la buzunar.
ma poate ajuta cineva?multumesc

Bine ai venit pe forum. Te rugam sa nu deschizi mai multe topicuri cu acelasi subiect, unul e suficient.
Edit by Tudor
Felix60549
Sunt mai multe probleme care ar putea duce la nealimentarea cu GPL. Depinde de tipul instalatiei. Daca este de tip secvential, reglajul se face numai cu un calculator pe fiecare cilintru in parte. La acest tip de instalatie se verifica filtrul GPL situat pe conducta, inainte de intrarea in plaman. Daca este normala, ce poti face tu este sa verifici daca vine GPL in admisie. Pur si simplu cuplezi pe GPL, scoti furtunul si dupa miros vei simti daca vine gaz sau nu. Se regleaza presiunea din plaman si debitul de la surubul de plastic cu arc. Pentru asta ar tb. sa mergi la service-ul unde ai montat instalatia.
James Kilowatt
Verifica la sange si instalatia de aprindere bobina, fise, bujii. GPL-ul e mai pretentios la calitatea scanteii decat benzina. Daca ai o problema de aprindere ca sa mearga prost pe benzina, e f probabil ca pe gpl sa nu mearga deloc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.