Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ford Fiesta
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
releus


Problema de care ne lovim noi, posesorii de Ford Fiesta 1,25 , se pare ca este aceiasi : problema pornirii la rece cu binecunoscuta variatie a turatiei de la 2000rot/min, la 1200rot/min, 500rot/min sau oprirea motorului.
Chiar sambata am sa duc masina la service Romcar sa vedem ce se rezolva.Dupa cate am citit nu prea sunt semne de rezolvare.Insa parerea mea este ca aceasta problema s-ar rezolva de un electronist sau un electrician priceput.Dupa cum se comporta masina la pornirile la rece , eu cred ca este vorba de un senzor care transmite informatie eronata( decalibrat) la calculator, acesta din urma prelucrand informatiile primite actioneaza ca atare.
Deci cred ca este o problema strict de natura electronica sau electrica
Masina este imposibil sa nu aiba un traductor, ceva care sa transmita calculatorului ca motorul este rece, acesta incercand sa compenseze cu un adaos de combustibil prin intermediul electrovalvelor , implicit injectoare, motorul astfel pornind la rece. In momentul in care un alt traductor sau senzor simte ca motorul s-a incalzit, transmite calculatorului acest lucru, acesta reducand injectia de benzina pana cand turatia se poate mentine la 8-900rot/min.Aceasta cred ca este o cale spre a ne rezolva problemele aparute>
anca_tm
Imi poti spune te rog daca si cum ai reusit sa rezolvi problema? Si eu am un Ford Fiesta din 2006, motor 1,3 benzina, si am probleme cu pornirea in fiecare dimineata: masina porneste doar la a doua cheie. In timpul zilei, in rest, nu am probleme cu pornirea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.