Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Inchiderea centralizata Mondeo
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Bogdan82115
Uitati ce-am mai patit la Mondeo: nu-mi mai merge inchiderea centralizata de la telecomanda. Am crezut ca e gata bateria, asa ca am schimbat, dar tot nu merge. M-am dus la un baiat care e electronist si se pricepe la chestii de-astea, a verificat telecomanda(cheia) si zice ca aceasta functioneaza. Inchiderea centralizata merge daca inchid/deschid cu cheia in usa. Baiatul acela zicea ca tre sa fie nush ce jumper la care trebuie schimbata pozitia.. dar n-am reusit sa gasim chetia aia?
Ma ajuta cineva? unsure.gif
cucuci
daca nu-ti mai merge nici iluminarea interioara atunci ai o siguranta arsa
(cel putin asa e la passate)
allain
Desi totul functioneaza bine ,s-ar putea ca sa fii pierdut codul .
In acest caz este nevoie de o resetare .
Urmareste instructiunile alarmei sau mergi la un electrician care stie sa seteze alarma cu telecomenzile asfel incit sa aiba acelasii cod.
Potzocul
nu se aude nici ca se chinuie sa le inchida?
cheia poate fi "invatata" prin punerea contactului si luarea contactului de 3 ori (sper sa nu ma insel, asa tin minte) se aude un bip si inca un contact si luare contact si se aude inca un bip de confirmare.

acum pe timp de iarna, cu temperaturi f scazute, apare urmatoarea problema: exista un soi de vazelina la inchizatori si datorita frigului, devine prea vascoasa si nu se poate deschide sau inchide bine.
Bogdan82115
S-a rezolvat problema. Am fost de am intrebat un inginer de la Ford Cluj si mi-a explicat care e varianta posibila.

Intr-adevar, cheia(telecomanda) trebuie "reinvatata", fiindca se poate intampla "sa-si piarda memoria".

Se pune contactul de 4 ori; se scoate cheia din contact; se aude un "bip"; apesi pe butonul de inchidere; iar se aude "bip" si e gata. telecomanda functioneaza. biggrin.gif
adi.mitrea
Cel mai probabil, în cazul tău, bateria de la telecomandă (cheie) chiar a fost consumată și de asta nu mai încuia / descuia.

După ce ai schimbat bateria, trebuia cheia "reînvățată". Obligatoriu!

Bine că i-ai dat de cap.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.