Incepand din aceasta luna, rubrica de fata incearca sa va ofere un sfat sau recomandare tehnica in timp real la problemele semnalate de Dvs.
Aveti o problema cu masina Dvs? Va supara o chestiune tehnica si nu stiti ce ar putea fi? Aveti o intrebare concreta in aria tehnica – despre mecanica, electrica sau doar generalista?
Adresati intrebarea Dvs. aici si specialistul Masini.ro va va raspunde. Este insa important sa va exprimati clar si concis, semnaland problema in cauza in detaliu pentru o mai buna intelegere a cauzelor posibile.
Specificati despre ce marca si model este vorba, anul de fabricatie, tipul de motor, nr km rulati si un istoric service daca acestea ajuta la identificarea mai usoara a problemei. Cu cat sunteti mai clari, cu atat raspunsurile se vor apropia mai mult de ceea ce asteptati.
Probleme au fost si vor mai tot fi…depinde de noi sa le gasim o rezolvare cat mai rapida si sa si invatam impreuna cum putem sa le solutionam rapid si cu costuri minime.

Asadar, bine ati venit in aria tehnica, la un dialog cu si despre masini.

Am placerea sa va anunt ca persoana care va incerca sa tina pasul cu intrebarile voastre este cineva pe care il cunoasteti de multa vreme si care poate a atras din partea voastra simpatie macar. Acum, spera sa va atraga si respectul. Dati-i aceasta sansa...ceea ce incearca este sa va ajute in problemele voastre: este vorba de Doru.