Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Geamurile se deschid singure
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 2
T-B0N3
Salut. Nu am mai intrat pe aici de ceva timp (de dinainte sa se upgradeze forumul), dar acum am intalnit o problema la Octavia mea si m-am gandit ca poate a mai intalnit cineva situatia si ar putea sa ma ajute cu un sfat.

Acum vreo 3 saptamani tatal meu imi spunea ca intr-o dimineata masina aflandu-se intr-o curte a gasit geamurile deschise pana la jumatate. Mi s-a parut aiurea dar am zis ca le-o fi uitat el asa (nu o condusesem eu in ziua aceea, si nici nu eram prin zona - iar tatal meu nu e cea mai tehnica persoana din lume).

Saptamana trecuta mi s-a intamplat si mie insa. Am lasat masina in fata blocului, am incuiat usile si cand m-am intors la ea dupa jumatate de ora, 3 dintre geamuri (mai putin cel din partea pasagerului din fata) erau deschise pana la jumatate. Din masina nu lipsea nimic si nici nu era vreo urma de intrare fortata.

Sunt absolut sigur ca nu am lasat geamurile deschise (mai ales avand in vedere ca de obicei nu il deschid decat pe cel de la sofer, si il cobor pana la capat de fiecare data).

Mentionez ca nu am alarma si nici o alta functie care ar permite aceasta coborare a geamurilor in mod automat.

Masina este din 2007.

Multumesc anticipat pentru orice parere / sfat - evident ca ma voi duce cu masina la reprezentanta imediat ce problema se va repeta.
klm
http://www.masini.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=276793
Vezi punctul 2.
T-B0N3
Multumesc KLM.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.