Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2005 toyota rav4 USA
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Toyota
dorin252005
Am stat 5 ani in state si cand m-am intors in ian 2008 am adus o toyota rav4 din 2005. motor 2400cc benzina, 4 cilindri din California
Acum incerrc sa o inmatriculez in Ro si ma lovesc de tot soiul de probleme ba ca trebuie test dinamic la Buc, ba ca nu se poate face testul avand tractiune integrala permanenta.
Ultima data au facut poze unor placute care sunt pe masina si m-au sunat de la RAR Cluj, unde am facut cererea de omologare si mi-au zis ca masina are nr de omologare dar a fost incadrata la euro3 dupa ce testul de gaze a fost facut si corespunde euro4 si dupa ce am facut doua astfel de teste in Austria si mi-au zis ca masina are euro4 ,inca chiar au testat-o sa vada daca nu cumva are euro5. De ce de la RAR Bucuresti au zis ca e doar euro3 cum si-au dat seama.
Daca merg si inscriu masina in Austria si acolo o incadreaza ca fiind euro4, vin in Ro si dau RAR in judecata pentru ca ei au incadrat aceeasi masina la euro3, credeti ca am vreo sansa?
A mai patit cineva ceva de genul asta cu masini aduse din state? Cum se procedeaza? Cu cine trebuie vorbit? Ce trebuie dat? Cui?
Va multumesc, Dorin din Cluj
Mariustom
Salut și bine ai venit pe forum smile.gif

Ai citit acest topic http://www.masini.ro/forum/content-page/16...t-SUA/page/140/ pentru informații precum și aici: http://www.rarom.ro/RO/article--Se%20poate...UA%20--199.html ???

Baftă thumbsup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.