Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stiri auto pe scurt
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
klm
Daca o Dacie ajunge sa coste 5900 E atunci sigur nu valoreaza mai mult de 3k.
laurentiu
supermini se refera la mai mini decat... mini?
na dracie laugh.gif
FAR EASTERN
Pai ce n-ai nteles, laurentiu?
laurentiu
CITAT(FAR EASTERN @ Mar 10 2009, 05:47 AM) *
Pai ce n-ai nteles, laurentiu?


Am inteles stirea si la ce se refera ea, insa IQ mi se pare o masina extrem de mica pentru 4 locuri. Nici nu vreau sa ma gandesc cum sunt locurile din spate. Nu-i vad rostul acestei masini.
FAR EASTERN
M-as pronunta, dar trebie s-o vad mai intai... in tabla si caroserie... biggrin.gif
Hoinar
QUOTE (laurentiu @ Mar 10 2009, 11:50 AM) *
...
Am inteles stirea si la ce se refera ea, insa IQ mi se pare o masina extrem de mica pentru 4 locuri. Nici nu vreau sa ma gandesc cum sunt locurile din spate. Nu-i vad rostul acestei masini.

confused.gif Glumesti?! E o masina mica, de oras. Si nu are 4 locuri, ci 3 locuri normale + 1 mic (Adica ala +1 e loc de copil - probabil scaun mic pentru copil teehee.gif ). Vezi aici un filmulet si o descriere: http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp?mn...ption=Toyota+iQ .
Da' rostu' lu' Twingo care-i? Da' al lu' Smart? smile.gif.
laurentiu
Twingo e in clasa mini, iar Smart e masina de 2 locuri.
Mda, nu vazusem inca o prezentare a lui IQ si nici nu credeam ca in spate ai putea avea loc. De fapt acum imi amintesc ca si conceptul de la care s-a plecat a fost tot o masina 3+1( wallbash.gif) Este foarte inteligent gandita masinuta asta.
laurentiu
http://www.automobiletv.ro/event.php?id=285

Nu stiu cat de ok e clasamentul asta. Sincer nu prea cred ca e adevarat banned.gif
hdi
QUOTE (laurentiu @ Mar 16 2009, 04:52 PM) *
http://www.automobiletv.ro/event.php?id=285

Nu stiu cat de ok e clasamentul asta. Sincer nu prea cred ca e adevarat banned.gif


De ce ai indoieli? Pentru ca Dacia e pe locul 5? Nu inseamna ca Dacia e mai buna decat altceva, inseamna ca cei care au cumparat-o au primit ce s-au asteptat.
klm
Ceva ce va aparea la sfantu' asteapta, odata cu masinile electrice regenerabile:
CITAT
In curand am putea spune adio zgarieturilor de pe masini. Cercetatorii americani lucreaza la ceea ce ar putea fi vopseaua viitorului, o vopsea care se regenereaza in mai putin de o ora, cu ajutorul energiei solare. Deocamdata, miraculoasa inventie a fost materializata sub forma unui material, un fel de invelis, care se repara singur la contactul cu soarele, in urma unei reactii chimice, relateaza StiriAuto.ro.
admin
QUOTE (klm @ Mar 17 2009, 11:26 AM) *
Ceva ce va aparea la sfantu' asteapta, odata cu masinile electrice regenerabile:
QUOTE
In curand am putea spune adio zgarieturilor de pe masini. Cercetatorii americani lucreaza la ceea ce ar putea fi vopseaua viitorului, o vopsea care se regenereaza in mai putin de o ora, cu ajutorul energiei solare. Deocamdata, miraculoasa inventie a fost materializata sub forma unui material, un fel de invelis, care se repara singur la contactul cu soarele, in urma unei reactii chimice, relateaza StiriAuto.ro.




Daca nu ma insel am bagat eu acum 2 ani o stire de genul asta, vopseaua se regenera dar in cateva zile si numai zgarieturile superficiale.Deci exista, deci se poate:)
klm
Daca dupa 2 ani de zile proiectul acesta a ramas la stadiul de stire inseamna ca am intuit bine perioada in care va fi adoptata thumbsup.gif !
klm
CITAT
Ministerele de Interne din Romania si Bulgaria cauta solutia care sa-i poata impiedica pe romani sa isi mai inscrie masinile pe numele cetatenilor bulgari pentru a nu mai plati taxe, declara ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, acesta criticand "fenomenul" cu ocazia unei conferinte de presa. Intrebat de jurnalisti despre aceasta problema, Nemirschi a tinut sa-si nuanteze o declaratie anterioara pe aceasta tema. "Am spus ca as vrea sa aplic o taxa si pentru aceste masini ale romanilor inscrise in Bulgaria. Nu stiu insa cum trebuie procedat. La mijloc sunt niste chestiuni sensibile precum discriminarea, suntem in Uniunea Europeana acum si nu putem sa punem taxe pe o placuta de inmatriculare".

WTF, asta e batut rau in cap...
laurentiu
http://masini.ro/stiri-auto-s-au-deschis-v...0-euro-6122.htm

Sunt sustinator al daciei, insa masina asta mi se pare scumpa. Intre 9000 si 11 500 gasesti niste masini second foarte misto. Prin urmare sunt aproape sigur ca vanzarile nu vor fi prea mari (cel putin in Romania).
FAR EASTERN
Tot mai multi producatori auto se retrag de la saloanele auto internationale din cauza lipsei banilor ori din dorinta de a economisi cat mai mult. Honda, Mitsubishi si Nissan tocmai au anuntat ca vor spune „pas” salonului auto de la Frankfurt, unul dintre cele mai importante din Europa, potrivit Automotive News Europe (ANE).

Salonul auto de la Detroit din ianuarie a bifat absenti de renume, printre care acelasi Mitsubishi, dar si Suzuki. Marcile de lux Rolls-Royce, Land Rover, Ferrari si Porsche au lipsit de asemenea.



Se pare ca pentru Frankfurt Suzuki a pus bani deoparte si se va prezenta, la fel cum va proceda si rivalul Honda, Toyota.



Saloanele auto par compromise in aceasta perioada, din cauza crizei economice si financiare mondiale. Chiar daca unii constructori au decis totusi sa participe la evenimente, reducerea chestuielilor a fost vizibila: zonele de ospitalitate au disparut, mancarea si micile cadouri oferite ziaristilor au devenit un lux, chiar si pentru constructori premium.

Romania nu a fost nici ea ocolita de criza, editia Salonului International Auto Bucuresti (SIAB) care trebuia sa aiba loc in toamna acestui an fiind anulata.

Adrian Mihalache, StiriAuto.ro
James Kilowatt
Astia fac exact ca in fabula cu criza si cu ala care lustruia ghete. Pai daca dispar de la saloane, ii haleste criza indiferent ce se intampla cu restul lumii. Ce sa spun, au gasit solutia sa faca economie....Aici chiar f multa lume se duce la salon cu intentia sa-si aleaga sau chiar sa-si cumpere o masina noua, mai ales ca se poate negocia direct.
FAR EASTERN
Renault a inceput comercializarea in tara a noului Megane, cu preturi cuprinse intre 12.900 euro si 17.500 euro, TVA inclus, in functie de motorizare si dotari. Francezii au lansat si noul Megane coupe, cu preturi de la 14.350 euro.

Preturile de lansare pentru gama Megane pornesc de la 12.900 euro cu TVA pentru motorizarea pe benzina de 1,6 16V 110 CP. Gama de motoare pentru cele doua modele include, pe langa motorizarea pe benzina 1,6 16V 110 CP si doua motorizari turbodiesel Common Rail, 1,5 dCi 105 CP si 1,9 dCi 130 CP. Pentru toate motorizarile, cutia de viteze este manuala in 6 trepte.

La Megane, preturile ajung la 17.450 euro pentru varianta cu grad de echipare Privilege si motor diesel de 130 CP. La benzina, in varianta de echipare Dynamique pretul este de 13.850 euro, iar cel mai ieftin diesel costa 14.600 euro, grad de echipare Expression, motor 105 CP.

Printre echipamentele standard se numara ABS (cu repartitor electronic de franare EBV) , AFU (asistenta la franarea de urgenta) airbaguri frontale pentru sofer si pasager, airbaguri laterale torace fata , servodirectie, aer conditionat, computer de bord, radio CD cu MP3, geamuri electrice fata si spate, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card, bancheta spate rabatabila si fractionabila.

La Megane coupe preturile pornesc de la 14.350 euro pentru versiunea de echipare Dynamique, motor pe benzina 110 CP si ajung la 17.950 euro pentru varianta cu motor diesel 130 CP, grad de echipare Privilege.

Vanzarile Megane in Romania au scazut anul trecut cu 47%, de la aproape 12.000 de unitati, la 6.200.

@hotnews
James Kilowatt
Eu l-am vazut deja pe viu. Sincer mi s-a parut cine stie ce, aduce a Citroen. Varianta veche a fost mult mai originala, asta mi se pare mai banal, nu prea are nimic original.
20krpm
GM / segway puma. e adevarat. zau cu limba scoasa.
ncristi
Alaturi de megane III au mai lansat la noi si laguna coupe - preturi cam piperate confused.gif

Am configurat una cu 2L dci si am ajus la 33000E ninja.gif ... nu vreau sa ma gandesc cat ar costa v6-le turned.gif

Am vazut si eu noul megane pe dn1. Ce post sa spun....coupeul mi se pare superb. Celalat nu are nimic iesit din comun. De fapt nu designul era locul unde reno trebuiau sa intervina ci la fiabilitate.

Se pare ca au umblat pentru ca laguna3 si clio (dupa ce se intampla pe reno.ro) par a fi niste masini reusite la capitolul fiabilitate. Au marit si garantia, cei de la service brusc au devenit mult mai ambili - lucruri bune se intampla fata de cum era cand am cuparat eu primul reno smile.gif
cristsib
Ati citit asta: Clasament fiabilitate masini?
M-am uitat numai la prima categorie (mini) si am citit ca Audi A2 este pe primul loc cu probleme la aprindere, calculator motor, faruri, etc iar Aygo este pe locul doi cu probleme la cauciucuri si baterie si m-am enervat ! Nici in ADAC sa nu mai ai incredere?
James Kilowatt
QUOTE (cristsib @ Apr 22 2009, 06:13 AM) *
... si am citit ca Audi A2 este pe primul loc cu probleme la aprindere, calculator motor, faruri, etc iar Aygo este pe locul doi cu probleme la cauciucuri si baterie si m-am enervat ! Nici in ADAC sa nu mai ai incredere?


Au invatat si italienii sa faca masini, Panda e pe 3, in fata japonezilor de la Mitsu, honda sau nissan..
Civic penultimii la compacte smile.gif

AZAZEL
ma uitam peste renaultul megane asta nou si cifrele motorului 1.5dci sunt impresionante. cai putere suficienti, cuplu de asemenea iar consumul este infim.
de asemenea raportul de compresie este de 15,3:1 ceea ce cred ca este un record in materie de motor diesel. probabil acest motor este si f silentios.

motorul pe benzina de 1.6 vad ca are un consum de 9,2% urban ceea ce este peste nivelul vechiului megane. mi se pare rusinoasa aceasta cifra tinand cont ca exista masini pe benzina de peste 200cp ce au un consum urban declarat mai mic.
ncristi
Am vazut astazi la IPSO Ploiesti laguna coupe. Ce pot spune....SUPERBA! Interiorul de inalta calitate. Mai sunt cateva lufturi dar la cat de bine arata parca le poti trece cu vederea. Scaunele excelente si pozitia la volan parca te indeamna sa-i dai talpa smile.gif ... chiardaca nu sunt genul...

Singurul (-) spatiul din spate. Eu am 1.85m si aproape atingeam de plafon cu capataiul. La un gropan probabil ca as fi iesit cu capul prin plafon si as fi admirat natura smile.gif

Oricum este o masina care este facuta pentru placerea condusului si mai putin pentru a cara muraturile toamna.

Superba....un singur impediment ... pretul.

Cateva poze
22nst
Noua linie de la Reno imi place foarte mult!
Asta da masina smile.gif si nou Megane... te face sa intorci capul dupa el si sa zici BRAVO RENAULT!
AZAZEL
arata bine noul megane atat la interior cat si la exterior. liniile caroseriei sunt interesante iar interiorul este de calitate superioara. singurul lucru la care mi se pare ca au regresat ar fi spatiul interior pt pasageri ce este mai mic ca la generatia anterioara.
comparat cu noua laguna care este o hidosenie, megane este ca fat frumos din lacrima..
in schimb , laguna coupe arata de asemenea demential iar modelul ce l-am vazut era doldora de optionale ce dadeau o nota de premium insa si pretul final al masinii era pe masura: 31.200 euro. nu mai tin minte ce motorizare avea.
20krpm
nush ce ziceti voi, da mie mi-ar place sa lucrez la fabrica aia care produce *combustibilul* pentru masina asta...
cristsib
Cea mai rapida si puternica masina din lume!
pmhoria
http://www.wall-street.ro/articol/Auto/647...cu-Porsche.html

La asta nu ma asteptam...credeam ca vor fi one big happy family ..dar se pare ca nu e chiar asa.
cristsib
Va disparea faza scurta!!!
22nst
Asta suna bine, chiar sunt curios daca se poate si cat de eficient o sa fie sistemul
simpson
O sa se mai poata da FLASHURI ? woot.gif
Oana
general motors intra in faliment. pe mine chiar m-a socat stirea asta. sper sa nu fie vreun substrat politic...
http://stirileprotv.ro/stiri/economie/uzin...eni-someri.html
Diesel
intrebare: guvernul american le-a dat vreun $ de bailout?
guerilla
numa vreo 30miliarde infuzie din cate vad pe cnn acum.
admin
Va rog sa incercati sa nu mai bagati linkuri spre alte siteuri concurente. 99% din stirile prezentate aici le gasiti pe masini.ro . Daca se mai intampla voi baga redirect pe toate linkurile spre masini.ro.
AZAZEL
QUOTE (guerilla @ Jun 1 2009, 11:10 PM) *
numa vreo 30miliarde infuzie din cate vad pe cnn acum.


si probabil o parte din ei au fost alocati pt prime asa cum s-a intamplat si la AIG la sfarsitul anului trecut.
ozz86651
Aigul a alocat vreo 0.xx% pentru prime si sa-ti spun drept e foarte discutabil, mie primele alea mi se par salarii toata ziua. Restul e populism.
Mai naspa e cu GM astia ca eu cred ca o sa toace banii pe sindicate si tot aia o sa fie.
James Kilowatt
Fiat se pare ca s-a imbarligat cu Chrysler, dupa ce au fost refuzati cu Opel.
Si se zvoneste ca vor incepe sa scoata masini mici si verzi -specialitatea casei- pentru americani. Ma intreb, o prinde cinquecento la americani? smile.gif
simpson
Wrong topic, sorry !
laurentiu
http://www.24auto.ro/newsroom/Honda_Skoda_...din_Franta.html

In Franta se pare marcile nemtesti sunt mai iubite decat marcile japoneze, exceptie facand numai Honda. Ma bucur ca Volvo se tine bine smile.gif
20krpm
ce ti-e si cu economia asta. koenigsegg a cumparat saab de la gm. oare koenigsegg are mai mult de 100 de oameni?...
laurentiu
CITAT(20krpm @ Jun 16 2009, 12:42 PM) *
ce ti-e si cu economia asta. koenigsegg a cumparat saab de la gm. oare koenigsegg are mai mult de 100 de oameni?...


Are 45.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.