Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme ford focus
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Catamng
salutare!! Am si eu o mica mare problema ...am un ford focus din 2004 cumparat la second hand de aproximativ 7-8 luni...si am niste probelem la motor.. imi fierbe antigelul si pe afara cand merg pe caldurile astea mari si cand merg bara la bara...vreau sa stiu daca a avut vreo unu dintre voi probleme cu asta ..si daca ma puteti ajuta..multumesc astept un raspuns de la voi cat de mic ar fii...
Mariustom
După simptomele prezentate pare a fi termostatul blocat pe închis sau probleme la circuitul electric al ventilatoarelor de pe radiator.
E destul de ușor de dat jos termostatul, așa că îți recomand să mergi la un mecanic să-l demonteze și verifice (în apă fierbinte trebuie să se deschidă) și dacă e OK atunci verifică a doua chestie zisă de mine wink.gif


Baftă, și bine ai venit pe forum thumbsup.gif

PS: Ahhh, uitasem, atenție să nu-ți prăjești garnitura de chiuloasă ! Să nu lași să-ți fiarbă lichidul de răcire !!!
Catamng
Mrs pt sfat..dar vreau sa mai mentionez ..dupa cum am observat eu..masina a fost bulita..nu ar putea fii alte cauze???..ca nu imi merge nici aerul conditionat ..iar ventilatorul din spatele radiatoarelor nu functioneaza...si am fost de curand la un mecanic..si sa uitat la ea ..si el mi-a zis ca are putea fi de la pompa de apa...sau de la senzourl de temperatura...si mi-a zis ca ar putea fii si impuscata garnitura de chioloasa..si app c-am cat ar costa o garnitura de chioloasa?....multumesc inca odata.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.