Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ford focus 2008
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Clash
Buna as avea si eu o intrebare legata de productia ford focus editia 2008. Si anume daca este fabricat in Germania sau in Rusia cum spun unele zvonuri . Va rog sa ami raspndeti daca stiti vreo informatie legata de acest subiect.
Si daca aveti vreo parere de ce sunt mai scumpe in Germania si Italia fata de Romania ,in medie cu 2000-3000 de euro mai scump la acelasi model.
Paul105855
Legat de asamblare vezi aici:

http://www.ford.co.uk/ie/corporateinfo/cor...em/-/-/3/345197
ToRnada
A mea e din 2007 si e facuta la Valencia (Spania).
Ai masina sau te gandesti sa o cumperi?
Ca daca ai cumparat-o deja e simplu de verificat ... cu VIN DECODER (dupa seria de sasiu).

Respect
ToRnada
Clash
Buna all ! Pe siteul http://www.automarket.ro/stiri/ford-focus-...rusia-9640.html zice ca noul ford Focus este fabricat in Rusia la Sankt Petersburg. Poate si de aceea e mare diferenta de pret la la cele din germania sau italia. Pe ford.de si pe ford.it sunt mari diferente de pret fata de cele de la noi
Clash
Tornada poti sa-mi zici pls ce optiuni ai pe fordul tau? Eu acum studiez piata si am facut un test-drive cu noul focus si ma incantat masina , dar a zis dealerul ca inca nu au locuri ptr actiunea "rabla" asha ca mai astept. Am inteles de la dealer ca masina este facuta pe sasiu de volvo. Daca stiti ceva de motor unde este facut. As opta ptr Ford Focus 1.6 Duratorq TDCI, Trend , Hatckback , 5 usi.
T u d o r
Cred ca mai corect spus e ca Volvo S40 si Focus impart aceeasi platforma. smile.gif In orice caz, o platforma performanta.
Paul105855
QUOTE (Clash @ Aug 12 2008, 07:19 AM) *
Buna all ! Pe siteul http://www.automarket.ro/stiri/ford-focus-...rusia-9640.html zice ca noul ford Focus este fabricat in Rusia la Sankt Petersburg....


Mda, se pare ca asa este. S-a deschis o noua fabrica in Rusia:

http://media.ford.com/newsroom/release_dis...m?release=28603

Oricum, pe mine nu m-ar deranja prea mult faptul ca masina e facuta in Rusia. Standardele de calitate sunt aceleasi.
razvanclinciu
Exista o fabrica Ford in Rusia unde se fabrica Focus. Insa in Romania nu se vinde nimic asamblat in Rusia. Productia de acolo e destinata exclusiv pietii din Rusia si Asia. Modelele in 4 usi (sedan) se asambleaza exclusiv in Spania, cele in 3 usi si cele Wagon doar in Germania, iar cele cu 5 usi si in Spania si in Germania. Cele produse in Spania au succesiunea asta de litere "WPD" in serie, iar cele produse in Germania "GCD".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.