Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chris Bangle
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > BMW
bolcu29499
Omul care a fost in stare sa schimbe imaginea unei firme care timp de 10 a facut cam aceleasi masini (ma refer la caroserie, evident), si care se pare ca a cistigat pentru prima oara in istoria firmei batalia cu rivalul de moarte Mercedes, a fost dat afara (ma rog, mutat in alt compartiment). Desi la inceput se zicea ca este un robot trimis din viitor de Mercedes ca sa falimenteze BMW, realitatea a dovedit contrariul: cifre de vinzari mai mari ca Mercedes, piata americana cistigata, o identitate noua a masinilor. . De ce a trebuit sa se intimple asta? Sint un fan inrait BMW, si-mi place extraordinar de tare designul actual. Vreau sa stiu si parerea voastra.
G e o r g e
vezi ca exista un topic special pt bmw.

TOTUL DESPRE BMW , cu Marius si Mihai laugh.gif

PS inchis de je[/url]
M i h a i
Din pacate nu sunt la curent cu ce se intampla...unde ai aflat treaba asta?
Oricum sa speram ca va intra pe aici in curand Marius si poate o sa ne lamureasca.....pana una alta urez bun venit unui noi fan BMW

multumiri lui Jag-Fan pt mutarea si redeschiderea topicului
Rai
Nici eu nu stiu exact ce urmaresti cu subiectul asta si nu stiu daca am asteptat 10 ani sa schimbam un model.Adevarul e ca Japonezi au tot schimbat modelele la 4 ani ca sa se impuna pe piata europeana si sigur ca si multe firme fac acum la fel si desigur apar si multe greseli masinile nu mai sunt asa fiabile dar eu unul stiu ca alceva a adus BMW inaintea Mercedesului.E rau ca multi nu puteti sau nu vreti sa stiti ce se intampla de fapt in industria de masini mondiala.Si ce e mai rau pana si TV revistele de specialitate nu sunt obiective adica nu sunt bine informati si e pacat.Dar informatia costa timp si rabdare. laugh.gif
Silviu31014
Nu trebuie sa se supere nimeni daca cineva isi exprima o parere personala. Nu stiu cum au evoluat vanzarile la BMW dupa venirea lui Bangle si practic ca utilizator final nu prea ma intereseaza decat partial.
Parerea mea e ca BMW si-a marit vanzarile la noile modele prin calitate, performanta si fiabilitate vs. concurenta si nu prin design (exterior ma refer, cel interior e intr-adevar reusit). Daca fani inraiti il contesta pe Bangle, cei de BMW trebuie sa-si puna unele intrebari. De ce sa ne uitam in cifrele de vanzari si sa spunem ca e mai bine? Si-a pus cineva intrebarea ca daca nu era Bangle se putea ca vanzarile sa fie mult mai bune?
Si daca un model se vinde bine decat precedentul inseamna ca e mai bun, nu neaparat ca e perceput mai frumos.
Daca BMW face maine un automobil la pret sub VW, vanzarile sigur vor exploda, dar sigur nu vor fi mai bune calitativ decat cele de azi!
Asa ca cifrele nu spun totul si aici e vorba de subiectivitate...
Vad ca Rai pune prea mult suflet, dar il inteleg smile.gif
Daca tot vorbim de design , Alfa e in topul meu pe primul loc, si chiar daca la camp. de turisme 156 a fost in fata lui 320, nu inseamna ca masinile de strada sunt mai bune/ fiabile decat la BMW.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.