Help - Search - Members - Calendar
Full Version: scrisoare catre dl.ion tiriac
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
marinescu virgiliu
stimate domn Tiriac Ion,sunt un cetatean care doreste sa-si vanda masina si nu accepta tigania din tirgurile auto. am considerat ca la "tiriac auto rulate"voi gasi niste profesionisti care sunt in stare sa evalueze o masina si nu sa o "vizioneze". am venit cu masina si asteptam sa intru undeva la o rampa de verificari,dar de unde? acolo unde am parcat a venit un tanar si a dat roata in jurul masinii a pornit motorul un minut ca sa vada daca functioneaza aerul cond.si a intrat la "sefi"care au dat verdictul 1000 de euro mai putin decat am solicitat eu! am fost neplacut surprins nu atat de pret cat de modul de "evaluare"
20krpm
?... la ce te asteptai? conform unor cataloage pe care le foloseste firma respectiva, o masina ca a ta, din anul cutare si cu atitia km la bord, daca ii porneste motorul, valoreaza atita. prin faptul ca nu s-a apucat sa se uite cit a mai ramas pe placutele de frina, daca nu cumva curge ceva dintr-un amortizor, daca nu are pete de rugina sub roata de rezerva samd, si-a asumat deja un risc. vrei sa se bage in mai multe detalii si sa iti mai gaseasca una si alta? sau te astepti ca fiecare dealer la care mergi sa iti faca o expertiza detaliata, dupa care tu sa iti pastrezi dreptul de a le spune "nu-mi convine pretul pe care mi-l dati"?
ozz86651
biggrin.gif uite ce inseamna sa nu stie oamenii ce e aia dealer. Da unde crezi tu ca iti da cu mai mult de 1-2000E/$ sub valoarea de piata? ei din ce sa traiasca? cui ii pasa de verificari tehnice? Ideea e sa eviti dealerii cit mai mult posibil daca ai timp, iar daca nu, confortul se plateste. Scump.
G e o r g e
ei din ce traiesc ? e normal sa-ti dea mai putin , DAR iti dau pe loc si ai parte de seriozitate !
apoi , preturile se dau dupa catalog nu dupa capul unuia , tu credeai ca o sa primesti cand vrea muschiu tau ? teehee.gif
air_wolf
mie mi s-au parut ok. am fost si eu cu LR-ul la ei, s-au uitat la el, au mers cu el, n-am acceptat pretul lor si dupa aia am vindut-o cu vreo 1500 mai jos de pretul lor, cu zgirieturile de rigoare, evident, pe ochi.
daca ti-au dat cu 1000 sub pretul pietei ar trebui sa accepti oferta daca mai e valabila.
ozz86651
O "afacere" din asta am facut si eu. Vroiam sa vind Mazda, am fost la un dealer, mi-a zis 8500 (sau 8000?), eu am zis ca sint escroci, pretul pietei era teoretic 11,000$. De atunci a trecut 1 an, am platit asigurare, am reparat-o de 1000$, am trasnportat-o NY-CA inca 900$, am zgiriat-o in pacare, am incercat timid sa o vind, iar acu m-am decis ca nu o mai vind smile.gif.
Random
Eu ceream 5500 negociabil biggrin.gif pe Dacia Solenza(pretul pietei), am fost cu masina la dealer, au testat-o pe stand, au inspectat-o si mi-au zis ca-mi dau 4.500. Am plecat nemultumit de raspunsul lor. Dupa 6 saptamani de trezit la 3 dimineata si cheltuit bani pe drumuri si mancare in fiecare Sambata si Duminica in targurile din Arad si Timisoara, am vandut-o la un "samsar". Cu cat?....cu 4.500.
Asa ca, bafta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.