Help - Search - Members - Calendar
Full Version: se descarca bateria
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
dargo
Am si eu un Cielo, vechi ce-i drept (1995), dar marea mea problema cu el este urmatoarea. Daca se intampla sa stea circa 2 saptamani fara sa plece de pe loc, moare de tot bateria, nu mai merge nici alarma nici nimic, de pornitul motorului nici nu mai poate fi vorba. Stiti cumva cam care ar fi cauza? Si, mai important, poate cineva sa-mi recomande un loc, service, electrician, care sa rezolve problema?
James Kilowatt
Pai fie e dusa bateria, fie e o pierdere de curent undeva. Daca e pierdere se poate verifica deconectand-o. Daca se descarca conectata si ramane incarcata deconectata, inseamna ca undeva se pierde curent si merita un drum la mecanic. Daca se descarca oricum, una noua...
dargo
Pai nu e bateria de vina, sigur, pentru ca am luat una noua pentru orice eventualitate, si face la fel. Pierde pe undeva curent, asta cred si eu.
air_wolf
pune un aparat de masura pe ea, apoi apuca-te si masoara consumatorii si vezi de unde e buba.
psionic
am avut si eu problema asta la masina. 2 'mesteri' tot au masurat pe ea si nu si-au dat seama. al 3-lea a facut-o. erau firele legate aiurea pe sub bord. cand meri cu ea la reparat zi la electrician sa ia jos pe rand toti consumatorii de curent, si sa tot masoare pana vede care iti pa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.