Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Trepidatie la relanti
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Fabia 1
AndreeaBu
Aveam nevoie de pararea vostru legata de urmatoarea situatie cu care ma confrunt la masina mea .
Skoda Fabia motor 1.2, an 94, are in jur de 90.000 km . A fost facuta revizia recent ( schimbat filtre, ulei si cam atat din cate stiu ... ca nu am fost eu personal ) .
La semafor se simte o vibratie in masina , usoara dar suparatoare , vibratie care se simte si in schimbator si in scaune ( si braduletul se misca smile.gif )
In mers nu am remarcat ceva anume .... trepidatia in schimb in stationare mi se pare constanta , nu are fluctuatii , in schimb acul de la turometru este la 800 cred ( la linia de sub 1000 ture ) si nu sta constanta mereu adica tot tinde sa scada fff putin dupa care revine .
La inceput nu se simtea aceasta vibratie iar la motor nu se simte vro diferenta , adica este la fel de silentios ca la inceput .
Alimentez in general cu carera100, sau de la 99+petrom.

Am fost la un service ( de cartier ) si mi-a zis ca este normal .... ????

Voi ce ma sfatuiti ? si daca puteti sa imi spuneti si cam cat m-ar costa
DORU
Bine ai venit !

Cateva aspecte necesita clarificari:
- din ce an este masina ? in 1994 nu exista Fabia...poate 2004?
- la relanti, cand trepideaza, schimbatorul este in pct mort sau il tii in tr I si cu pedala de ambreiaj apasata?
- idem, trepideaza la relanti cu AC pornit sau oprit?

Multumesc.
AndreeaBu
Da intradevar 2004 smile.gif . Masina nu este in viteza .. mai bine spus chiar daca este in viteza chiar daca nu la fel face , iar daca are Ac pornit sincer nu am vazut nici o diferenta doar ca este ceva mai turata si lenesa dar la nivel de trepidatii cam acelas lucru este .
DORU
As incerca o sugestie: test VAS pt injectoare, eventual curatarea lor cu ultrasunete. Poate si un filtru benzina nou ar ajuta !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.